- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
Jó lett.
Még röhögni is tudtam rajta.
Ott lenni már nem volt ilyen vicces, sajnos.
A legjobb az volt, amikor 5 sec alatt manhuntra lőttük magunkat, két csapatból és megérkeztek a drága Madesek, majd gyorsfutással, aimmal gyorsan a feledésbe merítettek minket.
Jöhetne már valami multi, mert ez...
Nem találunk kb. 10-12 szerverváltásból olyat, ahol nincsen csaló?
Pffff!Jocikablack:
Csak próbálkoztunk. -
Snip3r_HUN
addikt
-
Lifer092
senior tag
Úgy vélem, hogy ha meg tudnák oldani ezt a két elég bosszantó csalást/glitchet már "sokkal" jobb lenne a játék.... Relatíve "sokkal". Persze a többi sz*rság attól ugyanúgy ott marad, a teleport, wallhack, aim és had ne soroljam tovább... De legalább kettőt már "kiütnének".
A legnagyobb gond az utóbbi időkben a szerverekkel volt, vagyis hát a felhő hostinggal amit bérelnek. Amíg béta volt a játék addig az Amazon Cloud szolgáltatáson voltak, most már biztos nem azon vannak... De ami az 1.6 óta megy az egy totális katasztrófa. 3-4 napja konkrétan egyfolytában olyan lagg volt, hogy 20 perc után rage quit et nyomtam, mert semmi értelme nem volt tovább "játszani" úgy. Esküszöm, ha a párom nem játszana vele akkor már rég letöröltem volna, és ha majd van érdemi változás visszateszem... Nagyon szeretem ezt a játékot, iszonyat potenciál LENNE benne, de fosnak bele. - Talán ezért is van még MINDIG fent, minden hibája (amiből azért akad jó néhány) ellenére is...
Remélem valamit csinálnak ennek a kapcsolati problémának, mert már nem is a csalók lesznek a fő probléma a végén ha így halad, hanem a játszhatatlanul laggos fos szerverek, a 200-300 as válaszidőkkel....
.....Sebaj tegnap este stressz levezetésnek tökéletes volt a DOOM egy 2 órás Doom soundtrack-el a háttérben...
-
RazoR
veterán
Ha nem villantanak valami nagyot 1.7-el akkor van egy olyan érzésem, hogy drasztikusan csökkeni fog a még meglévő játékosok száma! Maradnak a csíterek meg a glitch-huszárok boldogítani egymást!
Én remélem, hogy ezzel a kliens oldali piszkálással valamit kezdenek legalább a macro és az rpm hack ellen, nem sokkal de jobb lenne a helyzet, talán.... -
TommyS_27
senior tag
Én már parkolóba raktam 2 hete a játékot. Fél óra solo bohóckodás bőven elég mostanában. 1.7-re visszajövünk kipróbálni, ha jó lesz akkor folytatjuk, ha nem akkor marad a pubg! Az elmúlt egy hónap katasztrófa volt sajnos. Rengetegen hagyták abba a sok lag meg egyéb faszság miatt.
-
arnikusz
veterán
Szintúgy Delták majd Mike+ a vihar.
Így a Hybrid 47% skill hasteval csak később megy a DZ-be a hátralévő 23 szintre.
Nagyon kihalt volt a DZ délelőtt sehol senki, csak a veszett mobok.
Van egy olyan érzésem, hogy a képzettségek kora lassan lejár, ahogy néztem a friss PTS videokat.
A normál skilles hybridekre gondolok. -
arnikusz
veterán
1. Általános elégedetlenség a félresikerült konzolos PTS miatt.
2. Destiny 2 bétatesztje zajlik és sokan inkább oda mennek ha kaptak meghívót.
3. A commendation és tokengyűjtés nem úgy muzsikál ahogy kéne.
4. Játszhatatlan az állandó laggok miatt.
5. Az esett classified cuccok statjai kritikán aluliak.
6. Ami nagyon betett a tegnap esti Staten bejelentett Sasg-M870 nerf és a Striker állandó buzgerálása.
7. A többi classified-et szinte PVP-re nem is használják, de PVE -re is alig.
8. Ami eldöcög az a Ninjabike, de az kevés.
9.Meg a szokásos cheater problem. -
cyberkind
félisten
-
arnikusz
veterán
Olyan jól mutatnak az értékei, meg tegnap este ágyközeli állapotban még rápörgettem az MG5-re 3. talentnek a Gonoszt és bár soha nem használtam MG5-öt, valamint a tervrajzot sem vettem meg, most délután kipróbálom LS-n.
Vadászok egy max. sebzésű halálos- fogékony- kérlelhetetlen Lvoa-C-re a mostani helyett és még véletlenül se ad jót.
Stabilabb és pontosabb, valamint a visszarúgása is jobb mint az M4-nek ugyanazon fegyver módosítok mellett.Tegnap a 6 LS körben volt 2 ahol nem voltak csalók, csak mínusz IQ csapattársak- nem húzzák fel az alapbázist, nem mennek a szorzókra egyfolytában csak foglalgattam, de így is lett 13 játékosölés meg 10 kivégzés.
Aki még nem vásárolt be a heti kínálatból ne feledje DZ E64 264 tűzfegyver 3% skill haste mód.
Ha még nem volt meg a Navy MP5 rajz. Bázison a Centurion és esetleg az MG5 pediglen PxC-ért. -
VTom
veterán
Én szeretek vele játszani, ha teljes a csapat, akkor nagyon jó, ha csalók vannak, akkor elmérgelődünk, vagy egyszerűen csak röhögünk az egészen, ha nincsenek csalók, akkor meg pár hullám után irogatják chaten, hogy ment rólunk a riport, mert tuti csalunk
Tegnap is mindenféle noobok, cheaterek voltunk, mert a srác azon nem gondolkodott el, hogy ha feljön a tetőre 1v3-ban próbálkozni, akkor valószínűleg elég gyorsan meghal.
Mondjuk amit Bombi mondott neki franciául, azon szerintem elgondolkodott -
Lifer092
senior tag
Ez tényleg így van, épp írni is akartam VTom fórumtársnak amikor azt írta hogy a kekszék bandája is csaló, hogy melyik nem az? ....
Nem akarok konkrét számokba bocsátkozni, de maradjunk annyiban hogy nagyon-nagyon-nagy százaléka a klánoknak tuti csal, vagy így vagy úgy, vagy szembetűnően és pofátlanul, vagy "okosan" alig észrevehetően, de csal.
- Régen (3-4 hónapja) még írták többen hogy szervert kell váltani ilyenkor, ebből is látszik hogy azóta mennyit romlott a helyzet, mert most már kb. fél nap abból állhatnánk ki, annyi csaló lett. Az elmúlt hetekben NEM volt olyan szerver ahol ne lett volna csaló... Ha épp megtelt a szerver amikor becsatlakoztunk, akkor váltás után is egy olyan volt ami tele volt csalóval... Már írtam azt is hogy a rengeteg laggot, nagyon magas válaszidőért a csalók is elég nagy százalékban okolhatóak, mert bizony meg tudja hülyíteni a szervert a sok gányolás amit "kliens" oldalon tesznek a "játékosok". Ennek a játéknak, a fair játékosok szempontjából már réges-régen leáldozott, ezen már kár elmélkedni, ez sajnos már tény. Az anti-cheat védelmet már a játék fejlesztésekor elb*szták azzal, hogy a játék kb. 95%-a a kliens oldalon tárolódik és ennek tetejében még nem építették bele a netkódba az elején a BattleEye-t. - Innentől már régen megette a fene'... Gondolkodtam azon hogy megveszem az LS-t, de veszi a bánat.... Elég nekem a DZ dugig csalókkal, nem kell nekem egy Cheater DLC 4 ezerért...
(Sajnos már ezzel a szemléletmóddal kell nézni a játékot.)
-
Lifer092
senior tag
Ez nálam is így van, de tegnap összefutottam a So_Ein klánnal. Köztük volt keksz is, meg a másik három. Sikerült hármat megborítanom, utána persze visszajöttek, beraktak valami "zenét" amiben szép angol szavak szerepeltek. Aztán még birka keringőztek, és utána jött a második felvonás, de lelőttek mert mind a 4 overhealbe rakta magát, sok esélyem nem volt. De legalább egyszer feküdtek...
2 napja egy orosz (ha orosz volt egyáltalán) sráccal futottam össze, behívott csapatba. Kiderült hogy healer, szóval elég hamar felszaladtunk manhuntra, kétszer is...
Ment is a barátlistára...
Szóval 1 pozitív élmény számomra az oroszokkal kapcsolatban.
-
-
arnikusz
veterán
Nagyon szerepelget és bizonygat ez wdz.
Most majd minden majmoloja MG5-el fog rohangálni.Tegnap egy rövid ideig volt szerencsénk a mad -white, john wick, stb. csapathoz, olyan ügyesek na, mikor viszont egyszer feküdtek és csapattárs mondá nekik ne csalj, még vissza is válaszolt valamit az egyikük képzeljétek.
-
Semmi extra,megmondja mit csinálj,hogy GE credit-et szerezz a Classi cuccok vásárlásához.
Sztem a legendás lesz majd a megoldás GE credit gyűjtésre.
Remélhetőleg nem csak egyszer fogja adni.Van egy új dolog ahogy szétpukkan a mobok feje,ha fejlövéssel ölöd meg.
Ez is kell a GE credit gyűjtéshez. -
persil
nagyúr
-
dvd24
senior tag
szerintem meg csak átnevezték a gearscore emelést classified item farmolásra
, ha valaki továbbra is a maximumra törekszik, ugyanúgy újra kell farmolnia mindenét, hogy a classified verzió legyen meg belőle
"The rolls of a Classified Gear Piece will start at the max-rolls of the current 256 items, so when you get a new piece, it will improve your current build. They are currently working out the max-stats
You will be able to reroll 2 stats of the Classified Gear Pieces (for example Major / Minor or Firearms / Major etc)"
ha ez így marad és ezzel együtt nem növelik a sima arany és exotic cuccok értékeit akkor kb kuka minden mostani gear és az új meta a különböző classifed setek kombinálása lesz - esetleg a ninjabikenak lesz beleszólása a dologba
-
arnikusz
veterán
Ezzel annyi az egyetlen gond az ő részükről, hogy nemcsak 1 vagy 2 hónapja, de tavaly is ezt a formaszöveget láttam viszontválaszként, magyarán nem foglalkoznanak ők ám ezzel.
Most a tegnapi macrostyle video nyomàn a redditen és a központi fórumon is megy a szövegelés az ott felsorolt hibákkal kapcsolatban.
-
Anonymus23
veterán
Hát ja, de jelenleg nincs másik játék, ami még ennyire lekötne. Ez nem igazán optimizmus, hanem csak még mindig bejön a feeling. Van 1-2 játék, amivel tolom még közben, de annyira nem jönnek be mint ez.
A Wildlands megvolt, de nem tudom magam rávenni, hogy elindítsam, pedig kijöttek a DLC-k ott is...
-
arnikusz
veterán
Kimaxolja az Agent a karaktereit és mellette ha van jó társaság/csapat egy ideig elleszünk még vele.
Nem mondom azt, hogy az év vége felé nem fogok mással játszani, de amíg van ismerős és jön biztos megyek még próbálgatni a lehetőségeket.
Frici az OG youtuber sem tiszta, ma reggel épp Frontline/AUG ámokfutását rakta fel, van egy fullos AUG-om, de a videóban 84 ezres elektróval és 9000 feletti tűzfegyverrel a pajzsa úgy kitartott mintha egy 200 ezer feletti 2.3 milliós pajzsa lett volna.
-
Anonymus23
veterán
120-130 M4-et kraftoltam a múltkor, 1, azaz 1 db volt, amin használható PvE talentek voltak magas alap sebzéssel. Ezen túl 1 db volt, ami CHC-s volt (Ádáz+ami skillre +7,5% CHC + lett rá pörgetve kompetens) + magas alapsebzés, a többi kuka. Amin jó tálentek voltak, azok mindig gyenge alapsebzésűek voltak.
Még hogy random, szerintem a statisztikák alapján nézik, hogy mivel használják az emberek, és a jó telentek/szettek esélyei le vannak véve a béka segge alá. Szerintem, az első héten nézik, hogy ki mit farmol és hagy meg, utána állítanak a looton (ezért tűnik úgy, hogy első héten milyen jó a loot), és mivel 1.6-ra nem volt szignifikáns változás a szettekben, ott már hamarabb átállították, ezért nem volt az, ami korábban jellemző volt.
Kivéve persze Snip3rHétvégén esett 5-6 Barrett (1 használható), 3 Skulls (mind kuka), 1 Bullfrog (elég alacsony a sebzése, de éppen használható tálentek), meg egy halom szemét: Blitz, vagy 3 shortbow, Cassidy 2 is, Eir, meg 2 Ferro maszk, szinte mind kuka...
-
-
arnikusz
veterán
Igen 4db-ot.
Betöröm mind szövetnek a maszk-táska-hátizsák pörgetéséhez, a fegyvert, meg módosítót szintén.
Meg ha játszható lesz a játék marad a DZ szintezés már nem sok kell ezen a 99-hez.A loadout felülírásos ........... meg elmehetnek ahova gondolom, mert tegnap olyan szépen rámentettem a DPS-t a Hibridre, hogy rögtön idegállapot helyett az új kifejezéssel élve felborsóztam magam.
-
arnikusz
veterán
Ne rémiszgesse még a fórumtársakat a GS emelés majd csak 1.8- al várható az év vége táján.
Legutóbb szó volt ugye arról, hogy az M249SAW bekerül 1.6.1-el és nem.
A loot kritikán aluli ennyi 855 páncélos Savage kesztyűt és 1774 páncélos Robust mellényt még nem láttam.
Tegnap a 4db SP supplyból hosszú idő után esett egy jó Deadeye kesztyű amire elsőre 4382 mesterlövész puskasebzés jött.
-
törölt tag
Tegnap lenyomtam pár ls meccset. Nem szólt másról a játék csak arról hogy minden és mindenki égett. Flame turret/seeker páros mindenhol.
A de pedig azért bajos, mert egy olyan játékban, ahol normális esetben arra megy ki minden, hogy a maxot hozd ki a statjaidbol nem okés az 1-2 hit-es build.
Szerintem visszakéne állítani az 1sta/30hp nerfet(?), plusz magával a tűzzel kellene kezdeni valamit és máris jobb lenne a helyzet. -
arnikusz
veterán
Nemcsak a szerverpark, hanem a folyamatos bugjavításuk is hozzájárul ezekhez.
Mostanában még virágkorukat élik a teleportáló lelőhetetlen mobok.
A beakadó skillekről ne is beszéljünk.
Hamarosan itt az 1.7 PTS és 1.7- egy újabb loadout rendszer és ezek is hozzák majd a további játékélményt rontó dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- PlayStation 4
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest