- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39970 üzenetére
Nem akkor volt mikor DZ 3 tér kimentésnél összefutottunk?
Nálam továbbra is a közelharc dominál, így a Deadeye megmarad a classifiednek, hogy az is kipróbálásra kerüljön.
Viszont szemét a játék 2 hete egyfolytában Vadász hite szettelemeket dobál 70%-ban nálam, de akkor sem fogok egyet összerakni.
-
válasz
Anonymus23 #39963 üzenetére
DE szetthez leginkább cheater-ek használnak M700-at,akik nem értenek hozzá az más tészta.
Láttam olyan figurákat még azelőtt,hogy pálinka házat átalakították volna.
M700-al pulse boostershot nélkül egy lövés volt a fent túlélni vágyó rouge-manhunt.
Gondolom nem nagyon kell magyaráznom senkinek aki build-eket épít egy ideje,ennek mennyi az esélye.Egy lövésre az M44 a legjobb,és majd 1.7-ben fognak nagyot nézni azok akik a DE nerf-ért sírtak.
És vissza fogják sírni az 2-3-4 lövéses SVD-ket.Elmondtam a véleményemet amikor együtt játszottunk mit mire érdemes tekerni a fegyver tálenteknél,de ez nem olyan nagy titok már.
-
válasz
Anonymus23 #39959 üzenetére
DE szetthez M44 a legjobb,az SVD után-mellé.
M700 nem lesz olyan sebzéssel,hiába a a gyorsabb tárazás.
Ha M44-M700 nem lövöd le 2 lövésből akkor mindegy mennyi van a tárban.
Sebzésben pedig az M44 a nyerő. -
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39959 üzenetére
Nekem taktikai M700 van hónapok óta, és még nem esett nála erősebb Carbon.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #39940 üzenetére
Lyólvan na,meleg van kint meg munka után volt.
Amúgy meg szórakozzon velük a fene,szombat délutánig pihen a játék itt is,de július utolsó hetétől 3 hétig itthon leszek szóval...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39855 üzenetére
A pontos maradjon az első legnagyobb sebzésűmön is hagytam, rakj rá Kompetenst vagy Adeptet.
Lalakov a válasz igen.
-
persil
nagyúr
válasz
Anonymus23 #39855 üzenetére
Én a pontost nem látom hasznosnak sehova, a pusztító legalább pve-re jó, tehát ÉN a pontost venném le.
-
válasz
Anonymus23 #39846 üzenetére
Ok, de már nem volt jelzőpisztolyom amivel lehívjam a kimentést, meg a gyártásához se volt már cuccom, mert mindent elhasználtam arany cuccokra.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39838 üzenetére
A firerarms-hoz képest nem értettem, hogy a dps miért csak annyi.
Igen, ment a jelentés. Egy hónap pihire küldték.
Tegnap annyira jó volt a szerver, hogy 2 óra játékom statisztikáit nem szinkronizálta le, se a játékidőt, se a rozge killeket.
Régebben volt ilyen, de egy ideje már nem.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #39713 üzenetére
-
válasz
Elnézést a tudatlanságomért, de ki a t.köm az ellenfél DPS csapatában az a tag?
A többit felismertem azért
-
Gtaati
őstag
válasz
Ez jó
-
válasz
Én meg még le sem feküdtem tegnap este óta.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #39684 üzenetére
Azért a könyvtárnál lévő millió mob tud meglepetést okozni ha át szeretnél futni közöttük.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39684 üzenetére
Ment is rendesen a gyilok- Razort és Players írta ki, hogy ölték az oroszokat.
Itt már csak 12 szint kell és haladok tovább a következő altra.
Viszont minden karakteren lesz egy DPS és egy elektronikás karakter és jöhet az 1.7.1.7. patchról annyi, hogy vannak akik már szeptemberre teszik, ma lesz State hátha lesz valami morzsa info.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #39663 üzenetére
Igen de az elmúlt 2-3 nap rosszabb mint eddig bármikor. A mobokra ha rálövök dz2 ből át teleportálnak 6-ba.
VTom! Hogy mit csináltál??? -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39663 üzenetére
Tegnap nálam a falusi nettel nem volt gond és szépen farmolgattunk is ketten -meglett egy szint is ma folyt köv. Nálam a veszett laggolás péntektől vasárnapig jellemző sajnos.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #39653 üzenetére
Botrányos ez a hozzáállás részükről! Rendesen felháborító szerintem! De már a pénzüknél vannak, had szívjon a paraszt 20 ezerért! Új tartalomként meg kiszúrják a szemünket a csillagszórózófejű mobokkal....
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39638 üzenetére
Csak egy óra effektíve játék volt, mentem is nézni a fear the walking deadet.
Van nekem is egy fullos Rapid mellényem, igaz tervrajból pörgettem még 1.5 végén.
Reclaimeren kívűl, még Taktikussal használtam, de máshova szerintetek még mehetne? -
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #39615 üzenetére
Wildlands mennyire hasonlít inkább a FarCry féle harcrendszerhez/lopózkodásra, ha Div-hez nem hasonlít?
Engem érdekel, de látom, sokaknak annyira nem jött be.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #39611 üzenetére
A miértet értem én, szerinted én miért játszok vele még mindig?
-
arnikusz
veterán
válasz
Én meg azon gondolkodtam, hogy a Wildlandost törlöm és eladom annyira nem kötött le.
-
HKorn
veterán
válasz
+1
Kicsit már unom én is, megvettem a Survivalt is, de annyira nem jött be, sok a szenvedés vele, kevés a siker, de valahogy amikor bekapcsolom a boxot mindig a Division-t indítom el.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #39606 üzenetére
Irigylem az optimizmusod a játékkal kapcsolatban, de ebben már szerintem nem lesz "normális tartalom"...
Max kapunk csillagszórózó fejű mobokat, meg tök felesleges ilyen olyan statisztikai rangsorokat...#39608: az ilyenek elég egyértelműek, hogy valami nem tiszta mivel a DE-nál ahhoz hogy 9000+ FA legyen és leszedj valakit 2-3 lövésből az életerő 2800 körüli lesz csak, szóval esélyes a no death a cheatenginben ha 1 mm alá nem ment az élete és egyből full életre töltött. Ez tipik no death!
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #39601 üzenetére
Igen, bocs, egyedi tárgyra gondoltam. Mindenesetre eltűntek.
PVE küldetéseket nem szeretem. Majd 1.7 hátha hoz változást.Amúgy minden nap olvaslak titeket, mindenkinek köszönöm a sok jó tanácsot.
Nem azért mert magyarok vagytok, de valahogy hitelesnek érzem amit írtok.Játszottam LS-t TheOGSwagPanda-val, (YT-n elég sok videója van), sportáruházzal szemben tető,
deadeye, 2x felmentek érte, utána kilépett. Lehet, hogy megszakadt a net kapcsolata és én vagyok rosszindulatú... De lehet, hogy nem. Azt minden esetre nem bírom, amikor valaki minden héten más gear-ben lesz OP és írtja a népet. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #39602 üzenetére
Random loot esik nekem is,csak kicsit többet ad a jóból.
-
válasz
Anonymus23 #39595 üzenetére
A kraftolás és a PvE területen eső cuccok olyan szinten vannak súlyozva, hogy minimális az esélye annak, hogy minden érték egyszerre jó magas lesz rajtuk, az is ritka, ha már 2 max. közeli van. DZ-ben ez a képlet egy kicsivel barátibb, ott a bossokból eső cuccokon általában már több érték magasabb, de pl. a supply dropok már ennél kicsivel gyengébb értékűeket szórnak, DZ ládák és a cache-k meg már majdnem PvE szintű szart adnak.
Amúgy az sem mindegy milyen gyorsan és módon ölsz meg egy NPC-t: minél gyorsabban többet (kapásból 1 fejlövés) vagy gránát és seeker mine kombó, ami egyszerre kinyírja őket, akkor azonnal dob valami jobb minőségű cuccot.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #39597 üzenetére
Azért mert eddig adott. Elég rendesen. DZ-ben nem nagyon vagyok, max. 36-37. szint,
de LS-ben napi 1-2 átlagban megvolt, PVE Boss farmolásnál is 1 szinte mindig, néha 2 is.
Összes exotic cuccom onnan van. 4-5 db Barrett, Skulls MC, MDR, szinte mindent adott már.
Bullfrogot nem. Tudom, hogy nagyon szerencsés vagyok, talán a pofátlan jobb jelző lenne, de
már megszoktam na. -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #39592 üzenetére
A legjobb példa az ilyenekre mikor craftolod az M4-et és minden 3. pörgetés után beadja rá az LMB mesterlövész talent-et, egy gépkarabélyra...
Nem gondolom, hogy túl nehéz lenne egy szűrőt beállítani, hogy gépkarabélyra ne adjon már mesterlövész puskára való talentet.
De még sorolhatnám az ilyen nem átgondolt dolgokat... -
persil
nagyúr
válasz
Anonymus23 #39558 üzenetére
Hát én még egy szar rollos barret-nek is borzasztóan örülnék, letoltam a lexit vagy szazezerszer, és eddig összesen 2x esett egzotikus, egy mdr, meg egy megállító... köszönöm
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39544 üzenetére
Reggel bevásároltam.
Még egy a Specialized hátizsák elektros karihoz DZ02 BOLTBAN. -
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #39544 üzenetére
Na ez a maszk pont tokeletes lesz a pve sentry buildhez.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39511 üzenetére
Hogyne lenne ismerős az a gyökér.
(#39516) madoc Na, akkor az körönként másfél
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #39511 üzenetére
Mr Strange és dizzketta, valószínüleg épp nem volt bekapcsolva semmi....
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39508 üzenetére
A legjobb az volt, amikor G-ék láttak két orosz csaló bandát, akik egymást lőtték, és senki sem tudott lelőni senkit
Két lelőhetetlen banda összecsapott.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #39474 üzenetére
Nyugi,holnap reggel még 8 óra munka vár rám aztán délután irány a balaton,hétfőig szabad a gazda mindenkinek.
(#39475) baker_: Próbáltam a Capable talent mellett is az M1A-t, de sajnos nincs értelme mivel sokkal pontatlanabb mint az SVD.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #39472 üzenetére
Az összes kiegészítőn crit sebzés mellett optimális táv és stabilitás van,így jóval kezelhetőbb.
-
rm12
csendes tag
válasz
Anonymus23 #39463 üzenetére
Írtam hogy fáj?írtam hogy ne tegye?raktam smilekat?naugye...
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39449 üzenetére
Igen, most ha rugózol, az egész szerver rád megy. Én annyit változtatnék, hogy vagy visszatenném az xp és credit bukást akkor is, ha nem vagy rouge, vagy a 19s-es rugókért nem számolnék rouge killt. Mindjárt meggondolnák ezt a beugrálást.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #39411 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39420 üzenetére
Én is összefutottam tegnap 2 lüketónival fent DZ 8 kimentésnél természetesen hátbalöttek, de hiába álltam heal ládában és ment a seeker nem nagyon sebződtek és feküdtem.
Annyi eszük nem volt hogy a levágott cuccomat is felrakják, így visszamentem taktikusban és seekerek lekergették őket az építkezési területre, ott meg a mobok várták őket, addig meg szépen felraktam az összeszedett cuccomat.
Kezdő cheaterek lehettek még.Viszont estére visszarakom a Rambot, mert lövöldözni jó az ilyen iq-ra. Ha meg taktikázni akarnék ott van a Hibrid.
-
válasz
Anonymus23 #39416 üzenetére
Ra kell erezni.
Utana elvezni fogod.Ha addig nem mondtak volna hogy noob, akkor majd koszones helyett is azt fogod kapni.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39397 üzenetére
De kérem egy Ragadozóból, hogy lesz Deadeye?
Addig is kirakhatná, vagy csak küldje el nekem mint kezdő Predatorosnak és hétvégén megint szánok rá 1 órát az összerakásra, addig marad a hibrid-taktikus.
Egész hétvégén olyan laggos volt a játék, hogy pl. tegnap este a szürke csikozás nem is, de az, hogy kb. még 5 perccel később is vérzett az Agentem heal ládában állva az már nevetséges volt.
Meg az már milyen, hogy felveszem az eldobott cuccot és meleg alá öltözet is van benne. -
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39397 üzenetére
Mindenképpen ajánlom.
Nekem elegem lett abból, hogy DPS szettel last standben lelövöldöznek a DE-k, úgyhogy összeraktam én is egyet, azóta DE-jal lövöldözöm a DPS-eket last standben -
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #39387 üzenetére
Nyilvan nem komolyan mondtam. Ujra kellene farmolnod mindent, de legalabb nem lennenek csalok.
-
válasz
Anonymus23 #39360 üzenetére
Szép volt.
-
válasz
Anonymus23 #39337 üzenetére
Köszi.
Vettem pár darabot.The Cavern
- $ 168,044
5% Support Station Healing Speed------
DZ 04
- DZ 21,362
2% Pulse Critical Hit Chance------
Dante's Run
- $ 168,044
7.5% Ballistic Shield Health------
Special Equipment Vendor
- PxC 192
4.0% Turret Damage-----
Advanced Weaponry Vendor
Attributes $ 174,722
7% Critical Hit Chance
2% Accuracy
4% Critical Hit Damage-----
Special Equipment Vendor
Attributes PxC 200
18% Critical Hit Damage
3.0% Critical Hit Chance
2.0% Accuracy
50% Reduced Threat-----
Special Equipment Vendor
Attributes PxC 200
18% Critical Hit Damage
5.50% Headshot Damage
2.0% Accuracy-----
PP-19
Special Equipment Vendor-----
First Wave Vector 45 ACP
Advanced Weaponry Vendor------------------------------
Osprey .45 Suppressor
DZ 09
Attributes DZ 24,137
16.50% Critical Hit Chance
4.5% Optimal Range
2.5% Critical Hit Chance
41% Reduced ThreatItt mintha vmit elírtak volna .
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39321 üzenetére
Megvettem én is jól mutat az SVD -n amit nem használok.
Beraktam a Ramboba a Refressed maszkot és ha megy majd a játék kipróbálom.
Csináltam még egy 8200 tűzfegyós Predatort Specialized és Savage kombóban.
Sniper féle arany-exotic ezen az alton már nem, marad a 3 taktikus 3 arany, de abból lett egy Sniper által ma mutatott értékkel bíró. -
persil
nagyúr
válasz
Anonymus23 #39315 üzenetére
Ertem mire gondolsz, igazad is lehet, de itt annyira rovid ido telt el, hogy ezres rpm-nel sem lehetett nagyon tobb, ezert mertem a hallasomra bizni. De, ha mondjuk 10 lett volna, meg az is nagyon durva toltenyenkenti sebzes O.o
Nyilvan egy shoti-bol, vagy sniper-bol nem csodalkoznek ilyesmin.
Igazabol nem is az a leggazabb, ha csalo volt(nem allitom, de azert furcsa volt...
), hanem, hogy ahogy irjatok, senki nem mer rugozni, csak provokalja a masikat, aztan ingyen rugokill. Plane ilyen gagyi megoldassal, hogy peashooterrel meglo, aztan amikor viszonoznam, akkor ledaral :S
Tenyleg csak az rugozik, aki top cuccban, pvp-re optimalizalva, direkt pvp-zni megy be, jellemzoen jo kepessegu jatekosok, meg aki csal :S Az, hogy a nagy atlag elkezdene valami kis tuzharcot, hogy legyen egy jo lovoldozes, az nagyon ritka.
-
persil
nagyúr
válasz
Anonymus23 #39313 üzenetére
Ennyire kis számnál igen egyszerű azért...
15-20at én sem tudtam volna megszámolni, de ez 4 volt, at bitang hótziher
Egyébként zenélek és sok témánk gyorsabb, mint az mp7, ott is számolni kell a pengetéseket, szóval rá van állva a fülem az ilyesmire
Arnikusz Nem, mert ilyen "hülye" neve volt, számokkal, meg kis/nagybetűvel.
Predátorozok amúgy, de akármilyen fos ruhában is nagyon soknak tűnne géppisztolyból ez a sebzés, nem?VTom Neked meg egyszerűen zseniális az aláírásod!
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39309 üzenetére
Deadeyeban nem lehet sokáig rambózni
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39301 üzenetére
Köszönjük a segítséget ezúton is, jó volt multigroup noobnak lenni a tetőn
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #39301 üzenetére
Az leütés volt nem lelövés...
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #39296 üzenetére
375 a taktikuson 395 az alap.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #39287 üzenetére
A tegnapi seeker ami elsuhant közöttetek.
Mindenki röhögőgörcsöt kapott.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #39289 üzenetére
Akkor készülj fel hogy ma indul az ingyen hétvége és kb. játszhatatlan lesz megint.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39258 üzenetére
Elváltottátok?
-
válasz
Érdekes...
Vmi mega dead eye lehetett,hybrid rambo dead eye. -
sith7
félisten
válasz
miért nem ?
fáradtak voltak ? -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #39236 üzenetére
A jobbakat minden reggel 7-től 10-ig kiviszem.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #39236 üzenetére
Ez majdnem olyan jó mint amit tegnap nekem is adtál.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39228 üzenetére
Belejön hamar.
A hibridnél meg a fenti elktrosnál mikor belekezdünk látod mindig eldobom a seekert és a Kompetens rögtön aktiválódik, leölök egy mobot, majd kihajítom a heal ládát és jön a Tehetséges. Jó lenne még az MP7-re az Adept, de alapból Gonoszt adott a pörgetésnél és a Kompetenst pörgettem, mert Aprólékos volt rajta, így 0.1 K -val marad el az alapsebzése a max.-tól és 22.5% chc mellett felöltöztetve 50% chc és 86 chd ami, így ha vagyunk 3-an használható.Most cél, hogy Sniper útmutatása alapján (köszönjük szépen) a fenti arany/exotic is legyen 220-ezer elektronika, 300 ezer keménység és 7000 ezer tűzfegyver, de ez nem biztos összejön a tűzfegyver 6000 körül stagnálni fog.
Az M44 tervrajz pedig megvételre kerül Köszönöm és bemegy az MP7 helyett a Rambóhoz hétvégén az egyik Skullra pörgetek még mesterlövész sebzést és megnézem mit ad 9100 tűzfegyverértéknél.
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #39220 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #39220 üzenetére
Ahogy a fiam mondta még 3 évesen, "az utolsó pinalatban"
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #39207 üzenetére
~3000 staminánál Refreshed maszkkal 220k skillpowerrel a booster shot egy szegmensből overhealbe tesz (ha virgonc is van rajtad).
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #39201 üzenetére
Ha M4 és az Adept rajta van akkor Responsive és Competent (esetlen Unforgiving ami jó rá). Nálam a Taktikusnál Talented- Competent- Resposive,az arany hibridnél meg Adept- Resposive- Competent van az M4-en. Mellette az MP5 ST-n Hurried- Responsive- Unforgiving. Ádáz szerintem nem kell ha Adept van rajta,a fentiek közül kell rá egy talent helyette.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39204 üzenetére
Akkor este nyugodt szívvel Rabózok, ha tudunk játszani.
Megpróbálok még a korábbi 9100-as tűzerőt elérni a jelenlegi keménység és elektronika megtartása mellett. Tegnap lett 30 db zöld/sárga láda amit még nem bontottam- hátha lesz valami jó bennük.Xyvalaki a Strikert megint be akartam vetni tegnap mikor egyedül voltam, de ahogy írtad hiába lőttem Strikeresen a dagi arany lángszóróst nem adta be két halál után vissza is raktam a stashba.
Egyébként tegnap halmozottan sérült volt a játék és az Ubi szerverpark, csak azon gondolkozom, mi lesz ha beköszönt a VAKÁCIÓ.
-
Gtaati
őstag
válasz
Anonymus23 #39197 üzenetére
Tegnap mi is 3-an lőttünk egy gyereket LS-ben, de meg sem mozdult az élet ereje, elég vicces volt, aztán hipp-hopp feküdtem
-
ScomComputer
veterán
válasz
Anonymus23 #39171 üzenetére
Hosszú hétvége hol?
Az Ubiéknál most is melóznak...
Karbantartás van!(#39174) players111: nálam semmi baja rossz a neted,vagy nem fizettél az ubinak a külön drótért...nekem a múlt héten kötötte be az asszony és kis uborkák lógnak rajta..
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #39165 üzenetére
PvP-re gondoltam...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #39163 üzenetére
Most komolyan épp a fegyelmezettet ? Golden Build-hez az egyik legjobb 1 Hit talent sniper-re... Lelősz vele egy mobot és a következő találat mindenképpen crit lesz.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39137 üzenetére
-
válasz
Anonymus23 #39119 üzenetére
Mi a rugohantersz bandaval mostuk fel tegnap este a dz6ot... XD
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39119 üzenetére
Hát, hogy mindig akkor balhéznak mikor már a perzselővel aludni térek..
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39106 üzenetére
Beraktam az FC-t, meg a Strikerhez Barrett- Savage crit chd géppisztolysebzéssel és tűzfegyverrel MP7 és Sasg a hétvégén tesztelem.
-
válasz
Anonymus23 #39097 üzenetére
Persze hogy nem a manhunt tulelese a lenyeg. Szoktunk olyat csinalni, hogy 2v2ben hulyeskedunk, akkor elbukok annyi penzt, mint az allat, mert Tommyt nehez leolni xD
-
válasz
Anonymus23 #39092 üzenetére
Aze ez a fun a dz picit sem igaz. Max a pve playereknek. Senki sem mer rugozni, mindenki shittalkozik, beledkotnek, fekszik a 4bol 1, a masik 3 elszalad...
Tegnap ejjel egy olyan szerverre kerultunk, ahol manhuntok voltak. Megcsaptuk oket. Visszajottek, es ment a puffogas, majd inkabb agyonlottuk oket. Ezutan az egesz rohadt szerver egybol ott termett, de olyan casual playerekkel, hogy csak pislogtam. 45 percen at tarttottuk a manhuntot 10-12 jatekos ellen. Se loszer, se medkit, se granatunk nem volt mar az elso 5 perc utan...
Voltak akik meguntak, voltak akik kozben tarsultak a lemeszaroltakhoz.
Kozben berugoztak tobbszor, mert csak seekr meg turret volt naluk, de az 5-6...
Lett is megint vagy 20-30 rugokill manhunt kozben
Ahogy lejart a manhunt, megjelent egy retardalt pocs, aki benyomta az rpm es teleport kombot, de keson jott. Megusztuk.Nekem az tetszik, mikor lila fosokat visznek ki, hogy elorebb legyenek a ranglistan..
Aztan nezem, hogy ott van a top 20-ban 0, ismetlem 0 tulelt manhunttal... -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39092 üzenetére
Igen ez a Nevezetes hely-Supply-Fertőzési esemény kész katasztrófa együtt.
Visszaállok megint arra, hogy csak láda (zöld/arany) és cuccból csak akkor mentek ki ha kivételesen jónak tűnik.
Aki még a heti kínálatból nem shoppingolt továbbra is ajánlottak:
DZ9 bolt kis piros markolat
Kerman Station Pro piros pont irányzék
Camp Hudson C79
DZ East 61 St. VX távcső
Bázis Vector 45 ACP
Extended magazine blueprint- ha még nincs
DZ 5 -Extended magazine -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39090 üzenetére
Igen igazad van, csak a pajzsa megtévesztett.
Itt egy video róla a sok közül. [link]Lehet, hogy a neved tévesztette meg és a pozitív Agent kisugárzásod. Viszont amikor az Operában felélesztettem mekkora kiáltással köszönte meg.
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #39068 üzenetére
Predator szett-hez AR mellé, miért kegyetlen kesztűt raktok? Annyit számít az a plusz 7% CHC? Vagy AR-en is minden CHC-re, meg CHD-re van modolva?
Nekem AR-en általában elég alacsony a CHC (jobban szeretem visszarúgásra tenni) így nem is erőltetem, csak SMG-n.
-
persil
nagyúr
válasz
Anonymus23 #39062 üzenetére
Akkor leirom a sikersztorimat igy ~90 jatekora utan, hogy ne csak a semmi menjen
Nagy nehezen osszeraktam egy teljes szettet most eloszor
Eddig is volt persze, de teljesen hasznalhatatlan statokkal, egy-egy darabon mindent ujra kellett volna kalibralni
Na de most vegre lett egy predatorom, nagyjabol elfogadhato statokkal... Mondjuk
Erre bazmeg... Hat nem kevesebb a szivossag, mint kene?! Igy most nem el a pusztito talent a fegyveren, hurraPorgetessel, meg modokkal sem adja ki, csak komoly aldozatok aran. Szoval kb ugyanott vagyok, mint eddig szett nelkul, skulls kesztyuvel
Epic fail xD
-
válasz
Anonymus23 #39056 üzenetére
Az a része meg van,hogy töröltettem ?
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39056 üzenetére
Én nagyon sokkal találkoztam, a boltban, az utakon, de még itt az irodában is sokan vannak. Itt meg oroszból van kevesebb.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39042 üzenetére
Ezért kultiválta annyira az Operát.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #39042 üzenetére
Használjátok ki ezt a pár napot mert szombaton reggel jövök.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #39034 üzenetére
"Komoly pinged lehetett eddig.
"
Neki nem ms-ben írta ki a pinget hanem másodpercben
-
válasz
Anonymus23 #39028 üzenetére
Mostmar hogy nem mobilnettel tolom es megkapom a healt normalisan, meg sebzem akit lovok, 2 nap alatt 50 rugokill xD
Tommy kolcsonadta az expanderet...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39015 üzenetére
Még fent a föld alatt Északi alagúttól indulva a Déli-ig a 3 nevezetese hely és minimum 4 láda ott megvan akár a dupla is. Este ha meglát jöjjön kérem hiányzik a jó társaság.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39011 üzenetére
Ha valaki odaszambázik egyedül pl. supplyhoz azt rögtön löni kell én tegnap elkövettem a hibát, hogy nem lőttem, de Pendre leszedte. Igaz Pendrének esett aznapi első Skullt utána mivel ránkhozta 3 haverját elvitték, de ahogy írtam Pendre szerencsehozó nem sokkal később esett neki még egy Skull ami gyengébb volt mint az első, de azt már taktikásan a védhetőbb DZ8-ból ki is mentettük.
Mikor tegnap egyedül voltam fent lengyelekkel futottam össze ők sem bántottak, csak köszöntek.
DZ 9 fedézetnél ha esik supply és hátulról fellopakodik az Agent úgy ki tudja szedni, hogy a mobok észre se veszik.
A legfelső fertőzési eseménynél javították, hogy a dagi lángszórós nem tudott kijönni a normál ajtón, csak óvatosba.
Viszont hétfőtől a DZ loot minősége gyengébb lett sajnos mint eddig mindig.
Egy kis együtt gondolkodós segítséget kérek-Strikerhez DZ-ben valaki használ-e Black Market AK74-et, mert PVE területen okés a SASG mellett és még DZ landmark takarításnál is jól jön a nagy sebzése, de Agent ellen még nem próbáltam.
Köszönöm.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #39011 üzenetére
csak DZ - t, és a felső részt, 7-8-9 , ott kevesebb a rugó, vagy csak mázlim volt ... múltkor drop - ra mentem , megfeküdtem, egyszer csak látom valaki felhúz, egy 3 fős cseh csapat volt, többször is találkoztunk, kimentésnél is, de nem piszkáltak
rosszul fogalmaztam 4 cuccom van, amit érdemes volt elrakni, de barrett, skull, hungry az nem esett egy db se, ninja bika az volt egyszer egy leg küldetés után, ami 1 óra volt legalább, annyi időm/türelemem nem mindig van
nem emlékszem, hogy rámírtál ... bár mostanában szarakodik a net, elvileg a héten élesedik a upc csomagváltás, ugyanannyi pénzért a 30 Mbit -es netet kicserélik 240 Mbit -esre
... 12 év előfizetés után , úgy érzem megérdemlem
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #38977 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #38967 üzenetére
Szerintem játékos szám függő. Ha megnézed Európában mennyien játszanak kora reggel, valamennyire reálisnak tűnik a dolog. Ha tippelni azt is figyeli hogy az éppen játszó emberkék milyen cumóban rohangálnak.
Aztán ki tudja valszeg sose derül ki a dolog. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #38967 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #38962 üzenetére
Pedig egyszerűen kiszámolható vagyok,ez a hét kiesik (hétvégén reggel ~7-től 12-ig + délután vagyok),jövő héten meg szinte minden nap reggel 7-től 11-ig.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #38962 üzenetére
Csak átállítottam a loot generátort lokálról - globálisra,hogy másnak is jó legyen.
A héten meg kb. úgy is csak szombaton kerülök gép közelbe,addig mindenkinek szabad a gazda.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #38958 üzenetére
Ha nincs senki éppen a csapatban akinek odaadhatnám, akkor kénytelen vagyok eladni mivel cap-en vannak a nyersanyagok.
Amúgy szvsz. szombat óta kicsit mintha javult volna a loot minősége,és egyre több exotic esik (némelyik kifejezetten jó volt).
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #38944 üzenetére
Én azt nem értem, hogy az ilyen embernek komolyan ennyi pénze van, hogy állandóan megveszi a játékot ha kivágják?
Márpedig vágták már ki, mert legutóbb amikor engem lelőtt akkor DZ level 34 volt, biztos nem most kezdte az első karakterét...
Nevetséges, nem fiókot kellene ide bannolni, hanem IP -t... Bár manapság már arra sincs semmi fix és végleges megoldás, rengeteg módon ki lehet játszani azt is. Ezeknek csak az anti-cheat használna, semmi más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest