-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
#35434496 #26757 üzenetére
Egyébként én imádom ezt a topicot olvasgatni, mert mikor jön valami fontosabb hír, vagy újítás akkor tele van fontos és hasznos infókkal és szerencsére nem siklok át felettük/nem kell őket keresgélni a sok haszontalan és k*rvára off hozzászólás között, amikre létre lehetne hozni egy The Division OFF topicot.
Just saying -
válasz
#35434496 #26690 üzenetére
En is kihagynam. De egyszeruen 3an 7-8 jatekos ellen nincs mit keresnunk
meghat amilyen a loot, elvenni se nagyon vettem mar regota hasznalhatot senkitol.
Tegnap a nagy szenvedes kozepette csinaltunk UG-t Bombivel es 2 randommal. Kepzeljetek, annyira sugerek voltak, hogy nekem fajt. Healstationt rakott 100e skillel. Biztos er valamit, gyogyithat kb 3-3.5k-val, de ha letettem az enyem, az Ovet nem is ereztuk. Es vegig igy mentunk, nem cserelte volna le...
Megleszunk 4en, mehet a dz, de ha nem, akkor inkabb tulelek
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #26536 üzenetére
Még jó, hogy nem lehet képzettségeket használni ilyen helyeken.
Akkor már nem annyira furcsa (csak kicsit nagyon) a múltkor egy ruszki gyerek sniperrel futás közben 2-3 lövés lehettem neki, többször visszamentünk rá, így az ulti nem lehetett, vagy az SVD ennyire OP lenne?
-
VTom
veterán
válasz
#35434496 #26490 üzenetére
Vagy lehet, hogy olyan build-je olt, amit az előbb linkeltem. A srác mindent mesterlövész puskára, krit esélyre, krit sebzésre, és fejlövésre tett, utolsó lőszer +60% sebzés talenttel egy lövés egy játékos. Persze utána sz*rrá lőtték a csapattársak, de addig kemény volt
-
D4ni
őstag
válasz
#35434496 #26408 üzenetére
Én voltam
elég mellbevágó volt, amit hardkernel csinált . Gabo és én csoportba verődve mászkálnánk dz-be. Kernel egyszer csak ránkcsatlakozik (megjegyzem semmi köszönés ) látom már hogy valahol mögöttem kószál , elölről elkezdtem szedni a mobokat , erre kernel lecsatlakozik es elkezd rám lőni . Milyen lovagias ugye?
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #26405 üzenetére
Szeretném tisztázni, Hardal már rég kibékültem! Megbeszéltük, hogy lőjjük egymást de nincs harag! Ő normálisan állt hozzánk.
De Mengikére ráfért már ez az alapos verés. Fortyogott a dühtől amikor lelőttem harmadjára és megkérdeztem hogy: "Jajjjj Mengi magyar vagy??? Bocs nem vettem észre!" Ahogy ő csinálta már sok itteni játékossal.
Nekünk ez elég is volt. Elmentünk inkább szervert váltani.
@bombi mit vársz egy olyantól aki megkérdezi, hogy az ülj pontos J-e? Így írta nekem: üly bele
-
válasz
#35434496 #26316 üzenetére
Azert volt tegnap este is jo pillanat. Eros jatekosok dz6ban, 3 csapat egymassal szorakozo rugo, miutan leutottuk a manhuntot, leszedtek bennunket hatulrol, a csapat amelyik ellenorzonel lelott bennunket majd elszaladtak, de kimentesnel levadasztuk oket...
Majd ma hatha jobban adja... Es remelem jon Tommy is!
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #26219 üzenetére
Ott, ahol a kurta farkú malac túr ... illetve lő
Neked mindegy mit mondok ... vártam tegnap este 9 - kor is a predator bemutatót, de nem volt ott senki
Mondjuk reggel megkaptamarnikusz
Még a patch után próbáltam 3 randommal, úgy elégtünk, mint a Reichstagszerk.:
Okay -
sith7
félisten
válasz
#35434496 #26185 üzenetére
Ma reggel volt egy fél órám, asszony előbb bement dolgozni, és volt szerencsém megtapasztalni a predator set 4 -es bónuszát
Srác integet a kimentésnél, hogy segítséget kér, - 4 mob támadta - odamentem , lenyomtuk őket, én elindultam más irányba, erre elkezdett hátulról lőni, és jött a vérzés, támolygás, piros képernyő, és kampec.
Szóval tényleg durva a cucc ... én ökör meg eladtam
Kezdhetem gyűjteni megint
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #26119 üzenetére
Ééééértem .... szuper ... elbasztam kb. 6 milla kreditet a predator set tekerésére, amit aztán mérgemben el is adtam
Ma este 9 - kor a DZ 1 bejáratánál várlak
, előtte a disznót megetetem
szerk.
Még mindig az ultit használjátok, vagy a sebzésnövelőt ?
Tegnap a rugóknál benyomtam az ultit, de nem nagyon vettem észre különbséget, így is eldőltem, mint a rohadt nád
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest