- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
BReal
addikt
-
válasz
Ditoo0225 #2513 üzenetére
elhiszem, hogy ezt hiszed. ugyanakkor azért mégiscsak ott van a legutolsó batmanó, meg az ac unity, és a többi sikertörténet.
ennek az engine-nek ez az első játéka, ahhoz képest fut, stabil, működik. az ubit figyelembevéve ez tőlük eddig tisztességes munka.@Kicsimix: elég sok ilyen "nem menti el a beállításokat" c. bugot láttunk már más játékoknál is, ez is egy lehetőség.
-
mettek
addikt
-
Raysen623
addikt
válasz
Ditoo0225 #2346 üzenetére
Én is hasonlóakat vettem észre. Jelenleg Low beállításokkal játszom és grafikailag szinte nincs is különbség. FPS-ben viszont több van
Szerintem még nincs jól kialakítva a settingsben a beállítások mögötti tartalom. Ezt mutatja az is, hogy minden alkalommal amikor belépek ellenőrzöm a grafikus beállításokat és több alkalommal más van mint amit beállítottam. Szóval hiába raksz mindent Ultra-ra az nem fogja tükrözni a beállításokat teljesen. Ubisoft rulez!
(#2374) D.Orion: saját véleményem szerint a 4 mag kevés neki. Remélem ír majd valaki, akinek 6 vagy 8 magos FX-e van és Intelesek is írnak majd valamit. De amint látom szinte mindenki szenved a grafikával (beállításokkal) és kicsit tanácstalan.
VGA területén nem tudok mit mondani, mert 6950-em van. Csere előtt állok én is.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Ditoo0225 #2189 üzenetére
Nem tudom mit vársz... "Szerintem" a látvány a SW-nál összetettebb de én elmerülök az ilyen dolgok összehasonlításában rendesen..
Szerinted ez a graf 950-re való vagy mi? Nem ugyan azt nézzük talán?
Öcsém 270X-en nyomja lebutítva... Nyilván ő sem várhatja el ,hogy maxon fusson de megy...
(#2196)
Hát ez inkább csak csillogás mint tükröződés : ) -
Raysen623
addikt
válasz
Ditoo0225 #2170 üzenetére
Így is rohadt nagy a gépigénye, ettől függetlenül annyira downgrade-nek nem mondanám. Nekem nagyon is tetszik ahogyan él a város, a gőzfelhőkről meg a ködről nem is beszélve. Szerintem teljesen elfogadható szintet hozza. Most mondhatnám, hogy mindez a DX11 port miatt van, de felesleges lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest