- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
válasz
qukesz #52779 üzenetére
Nem bír ki mindent ez igaz!
Azzal van bajom, hogy aki ezzel játszik az ne gondolja már magát jó játékosnak. Elmondom miért:
Szóval van 9k staminája egy 2.3millás pajzsa amit ha lőnek további ellenállást ad, gránátra meg sebzés buffot! Na meg még ott a kézben egy house ami valjuk be egy op Shit. Ráadásul a medcit is gyógyitja a pajzsot de továbbmegyek!
Ha van 3 D3 a csapatban(mint nálatok szokott) meg negyediknek egy healer. Akkor majdnem halhatatlan a csapat! Főleg, hogy a combat medic a pajzsot is gyógyitja. (Ami ugye 40%-ot gyógyít)
Ez így rendben???
Ebből a fosból egy is sok csapatonként nemhogy 3! És ha ezzel ölnek arra valaki büszke? Nem értem miért, hisz csak forognod kell meg lőni és amikor szarban a pajzs szaladni kicsit medcitet/healt kérni. Tényleg nehéz vele játszani.
A tegnapi harcról: 3-an felmentünk manhuntra mert rajtatok kívül voltak még ott páran (persze az nem szerepelt a videóban!) volt ott nomad pred meg ti d3-al. És akkor “mai termés”???
mi???? 4+4-ben letettetek minket akik hárman voltunk! Grat
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #52704 üzenetére
Tegnap kissé kiégtem LS-en, volt egy pár csaló, nem nagyon, csak kicsit.
Volt egy gyerek 10k+ rugókillje van, lelőttem LS-ben (többször is), erre fel ezt írja nekem:
Mint ahogy látszik, utána már nem "tudtam" lelőni
Írtam, neki, hogy megtiszteltetés és öröm számomra, hogy egy ekkora csíter jónak tart
Erre már nem írt semmit!Abban a nomád szettben mentem, amit te mutattál.
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #52581 üzenetére
Most egyelőre van kedvem, a napi ~70.000 pont átlag kb. megvan jelenleg...
Annyira gyalázat volt most a szerver, hogy hihetetlen...
A mobok össze-vissza teleportáltak, de érdekes módon LS-ben lehetett aprítani a játékosokat. Ez az 5 nomád+kegyetlen kesztyű az jól muzsikál. Most turret helyett pulse-t raktam be, így gyakorlatilag capen van a ház CHC-ja. -
pucz
senior tag
válasz
qukesz #52538 üzenetére
Igen, azt egy darabig követtem, hogy elmarad a karbantartás. De, hogy multheten elmaradt volna, azt nem tudom. De úgy látszik elmaradt..
Jövőhéten azért várható? Vagy kész, ennyi, keressen az ember másik játékot?
(#52540) akoska07: az a biztos, igazad van.
ezzel csak az lenne a bajom, hogy mióta ezt a béta fost játszom, azóta "nem ismerek" más játékot. Várós a Div2.
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #52534 üzenetére
Jaja, bár amikor kerül 1-2 cheater az azért gáz. De ilyen falon átlövős durva hackerrel nem is találkoztam.
De ami még gázabb, hogy most lementem kb 10-12 kört, és máris majdnem ugyanannyi pontot szereztem, mint előtte azon a ~150-200 körön, amikor LS-eztem korábban a többi achiért.
Ami még rosszabb, hogy így, hogy elsősorban a mobokat lövöm, csak átfutás és taktikai boost aktiváláskor találkozok ellennel, még így is jó párszor enyém volt a legtöbb kill is (kb 3x a 12-ből), ez azért eléggé minősíti a csapatokat, ha mobozás közben több playert sikerül lelőni mint ha direkt PvPznénk. -
p3l9uph
tag
válasz
qukesz #52493 üzenetére
Egy szóval nem írtam hogy pro vagyok,ne hazudj.Nemis erről volt szó.
Azt se írtam, hogy nem csal.
De ha visszaolvasod a napi kommenteket amiben összefoglaljátok az előző esti eseményeket,azért 80%-a arról szól,hogy aki lerakott,az csal illetve olyan videok/képek vannak linkelve,amin ti raktok le vkiket.
Ezzel nincs gond,csak akkor miért baj az ha más is csak ilyet rak fel? Függetlenül attól,hogy ő pl csaló vagy sem (nem ismerem,de őszintén szólva le©arom).
Az utolsó mondatod pedig,hagyjuk is,kicsit vegyél vissza a stílusból és arcból mert én sem így írtam,ugy emlékszem... -
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #52446 üzenetére
Jaj az a csaló a végére jó volt, elnyomtunk rá mindent, kék/zöld/sárga, lehet valaki még nyomott pirosat is, de lelőttük. Az szerintem egy nyomoronc volt, most próbálgatta a csítet, minden volt DMG/AIM/RPM/WALLHACK, éppen csak nem teleportált.
Ha nem volt előttem a pajzs, akkor 1 tized másodperc alatt összeestem, a pajzson meg volt kb 3mm fogyás.Azért az komoly epic fail ilyen csalásokkal 5-ös szintű manhunként elbukta a gyökér
-
p3l9uph
tag
-
pucz
senior tag
válasz
qukesz #52270 üzenetére
Ma aláztuk a THX csapatot. Meg volt ott sok nagy név. Ruszkik is voltak, végén inkább szervert váltottak. De amúgy fun volt. Csak mi rugóztunk. Manhunt sosem lett leadva, annyian voltunk. De nem is érdekelt, tiszta volt a játék.
Aztán szerver váltás után belebodlottunk a románokba. Pfej.
Kifarmoltuk őket, aztán az egyik hirtelen olyan damaget tolt, instant fekvés. Este van.Persze még mindig nem tudják hol a helyük. Volt ott bozgor, meg minden hasonló, ami inkább rájuk illik.
A trash népség után jöhet bárki. Oroszok, ukránok, csehek, csak románok ne.
-
p3l9uph
tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #51890 üzenetére
Én tegnap bementem, de megláttam, ahogy kiírta a szerver, hogy trevor26rus kiiktatta az egyik ügynököt, szép csendben kikerültem még a mobokat is.
Valamelyik nap találkoztam BSE_CYBORG-al, éppen "segített" lelőni pár rugót, kérdeztem tőle, hogy hanyadik acc, csak röhögött, de mondta, hogy no hack, most már csak tisztán.Nagyon kíváncsi leszek a D2-re, hogy mit hoznak össze, de egyre jobban erősödik bennem a feeling, hogy az a PvP messze nem olyan lesz mint a jelenlegi, és nem azért, mert ott esetleg nem vagy csak kevés csaló lesz.
Régen azért szerettem pl a Cod-ot, mert bár viszonylag hamar le lehetett lőni egymást, de szinte azonnal visszakerült az ember a partiba, ehhez képest, itt ha lelőnek, akkor lehet, hogy 5 perc mire utóléred a másikat, vagy fordított helyzetben meg van, hogy a fél DZ-n keresztül kell kergetni valakit, és még akkor sem biztos, hogy elkapod, mivel ha menekül csak, akkor feltétlen hátrányban van az üldöző a célzott lövés lassítása miatt.Viszont lehet jó hír, hogy talán mégis működik a bannolás, 2 nyilvánvaló csalót is akiket jelentettünk, azóta nem láttam online (mármint a tracker szerint, akkor volt az utolsó belépés nekik és nincs további játszott idő).
-
törölt tag
válasz
qukesz #51874 üzenetére
Rendszeres olvasóként látom mennyit szívtok a cerkaf@szúak miatt. Pixel kollégát meg gondolom tisztességesen viszonylag kevesen csomagolják össze. Ezért írtam, hogy x-es vagyok.
Rugóként -10% damage amit kapsz. Igen, tudom. 2700 óra alatt tanultam egy-két dolgot. Bár igaz, hogy 5000 pont elérése óta alig játszom vele.
(Azt hiszem maradok inkább csak read only.
)
-
-
törölt tag
válasz
qukesz #51865 üzenetére
Striker ellen nem lehetett játszani csak striker szettben. Brutális volt de most a láda nerf miatt a banshee/pred is kuka mert nem tudod életben tartani magad. I love Division.
Pred, D3, Nomad mind jó.
Tegnap volt egy nomad 5x kapcsolt be a bonusz. Mindenkit megölt egyedül. -
válasz
qukesz #51690 üzenetére
Röviden: nem, nem jól érted.
Marad a 100-as stack viszont DZ/Last Stand/Skirmish-ben nem kapod meg az extra 1%-ot classifieddal azaz 100 találat kell a full stackhez és nem 50 és nem csak heal nem lesz EMP hatása alatt hanem extra sebzés sem. Ezen felül nem csak befagyasztja a stacket hanem az szépen ketyegni fog lefelé.
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #51625 üzenetére
De remélem igazad van és tényleg hullanak a csalók!!!
Szerinted mennyi az esély rá?
A nyilvánvaló teleport/falon átlövő csalókat bannolják, de semmit sem tudnak kezdeni az aimbotos/1% alá nem menő HP-t használó rohadék csalókkal...Csupán felüdülés volt a sok csaló után a tegnap este.
Bár volt egy szerverváltás, mert az eredeti szerveren, ahol elkezdtünk játszani, volt egy IlliiIiIliIlliiiIlIIiil, az egymagában felment manhuntig, aztán kb 8 játékos lelőtte. Jobbnak láttuk szervert váltani, ezen a szerveren nem csináltunk semmit, aztán a következő szerveren ott keresgéltük a játékosokat, de találtunk is
Este 11-kor mondtuk, hogy na még ezt kimentjük és vége, úgy is lett, meg még 2-3 manhunt leadás lett a végeSzombaton bementem napi ládát megcsinálni, a múltkori csaló magyarok rektelték a szervert, amikor is egyszer csak látom sűrűn egymás után felvillani, hogy BSE_CYBORG kiiktatta ezt, kiiktatta azt, az összes manhuntot
Hacker vs hacker -
válasz
qukesz #51593 üzenetére
Tegnap nem volt olyan szerver ahol ne lettek volna pedig szerintem minimum 10x váltottunk (aztán visszakerültünk oda ahonnan 1-1,5 órával korábban elindultunk). Mondjuk Tony raDJa-t lelőttük 2x, a második alkalommal nyomtak rá egy zöldet majd fél perc múlva meg felkelt magától (1-2 mp alatt) amikor harmadjára is a földre került
-
-
törölt tag
válasz
qukesz #51453 üzenetére
Mint írtam szétesett a régi csapat viszont nem szeretném ha lenne egy csomó új ExP tag az Ő beleegyezésük nélkül.
Nekünk akik még játszunk a játékkal jó lenne egy csapatnév alá tömörülnünk. Ui: a szakszervezetet nem lehet kihagyni.
Fathi! Nem jó. Túlságosan hasonlít a DmB-re. Mengi nem örülne.
-
TheCloWn25
csendes tag
-
törölt tag
válasz
qukesz #51320 üzenetére
Akkora volt az arcuk, hogy dz1-től 9-ig ért. Inkább nem töltöm fel a videót mert nem igazán szalonképes.
Tuti stroke-ot kaptak tegnap.Jobbulást Tommy??? Engem nem zavar ha összefossa magát csak ne sziszegjen a mikrofonba.
Viccet félretéve persze, hogy jobbulást Tommy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest