- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyáltalán nem tartja meg az overhealt (ez így nettó marhaság). A vigorous csak annyit tesz lehetővé, hogy bármilyen gyógyítással képes leszel overhealt elérni ami ettől még el fog fogyni. Az egyetlen mód, hogy overhealben tartsd magad vigorous-el az az, hogy ha van egy olyan healer aki képes többet gyógyítani rajtad mint amennyit alapesetben veszítenél belőle.
-
Ha van jó healer akár te magad akkor tartja az overheal-t,illetve gyorsabban gyógyulsz ha találato(ka)t kapsz.
Illetve ha nem vagy overheal-ben és belépsz a heal láda ható sugarába akkor overheal-be tol lassan.Jelenleg csapatban kötelező a virgonc.
#40007 arnikusz :
DE szetthez most is reckless mellényt használok,üssön az a DE.#40008 Anonymus23 :
+1 -
arnikusz
veterán
Ahogy Ákoska írja.
A Reckless-Felelőtlen mellény most parkolopályán van korábban 1.4, de méginkább 1.5 4Alpha-Savage-Kegyetlen kombóban jó volt.
Ha csapatban mész és van healer elengedhetetlen a Virgonc mellény és Specialized táska használata.
Annyi, hogy tegnap vagy a szokásos laggolás volt, vagy bebugolt a Virgonc mellényem, mert azt figyeltem meg, hogy a csapattársam mikor healelt nem töltött fel csak 80%-ra -ekkor 4Banshee-Savage-Virgonc volt rajtam, de amikor később váltottam a 3 Taktikus, Virgonc, Refressed, Specialized felállásra akkor is csak ennyit hozott és csak a saját heal ládám töltötte fel az utolsó 20% -ot, de azt is idővel.
-
Lefty
addikt
Tavolra is lovok vele, viszonylag pontosan, de elkepzelheto, hogy egy competent vagy adept kerul a helyere, destructive nem jatszik, mert tul sok eletero kell, az ingyenesen meg inkabb unforgiving legyen.
Nyomtam vele egy heroic falcont, nagy eseskeles nem volt, a szivossag maradni fog, de egy virgonc mellenyt lehet kiprobalok reckless helyett.
-
arnikusz
veterán
Igen a Ninja bike a 2 és 3 bónuszokat fogja turbózni így fel.
A lényeg ott a Savage kesztyű lenne akarok magas elektronika mellett 7000 feletti tűzfegyver értéket a mostani 6500 helyett és azt a következő alton használnám LS-n.
De közben a régi kedvenc Firecrest is eszembe jutott -2Firecrest-3Taktikus+ Ninja bike.
-
törölt tag
ne úgy nézd, hogy csak 7% bónuszt ad chc-re. a 6 felszerelés közül 3 olyan van, amit szettek mellé szoktak betenni (kesztyű/mellény/táska). ezeknek vannak a legjobb talentjeik.
a predator szettben a lehető legtöbb esetre kell, minél nagyobb sebzést (és annak esélyét) kisajtolni. ha végignézed 2 cucc ad a szetthez szükséges sebzés bónuszt, ezek pedig a savage kesztyű és barrett/reckless mellény. -
Anonymus23
veterán
Bullfrognál nem játszik a pontosság/visszarúgás, M4-hez meg nem annyira szükséges (ha csípőből lősz, akkor a szórás jobban számít), mob megáll előtted hőzöngeni többnyire, player aki lelőhető szintén (szinte) statikus célpont, akit meg nehéz lelőni mert gyakorlott, az meg hülyébben mozog mint a tökrészeg szomszéd mikor kergeti a faleveleket.
Ehhez főleg HSD (PvE) vagy CHD (PvP) módosítók vannak a szokásos CHC mellett.
-
Elims
veterán
Egy fasza m4 vagy lvoa-c szerintem egy kicsit jobb tőle.
Ps4-et is elérte ez a "vírus". :-///
Talán tegnap volt nekem az első.Vmi uniform hiba.
Ma 3x adta be.Az elsőnél pont egy kék mesterlövészpuskával pumpáltam egy tankot. (Survival-ban.)
Mire vissza tudtam menni a játékba már halottam voltam természetesen és 1:30 volt hátra a felélesztésből.Senki nem szedett föl,mehettem újra. :-/Mi ez??Mitől lehet ez?Ha sokszor megcsinálja befejezem a division-t.
-
Elims
veterán
Nem gáz!Sajnos van úgy,hogy kék fegyverrel megyek be.A lényeg a division tech.Az nagyon fontos+ugye némi fegyveralkatrész,de amíg elérsz a dz-ig addig úgyis szedsz fel egy-kettőt+fegyvereket/páncélokat amiket aztán szét szedsz.
Nem tudom,hogy tudod,de -ha igen,bocs- rejtekhelyen a tárgykészítő asztalnál a legalsó menüpontban át tudsz alakítani zöld cuccokat kékké/stb.
Menni fog az. ;-) Keress társakat,egy-két profi ismerős nagyon sokat tud segíteni.Lifer: "Lehet bődület fogyatékos vagyok, és hiába toltam már le kb. ~100 survivalt legalább, de van benne nappal?
"
Kicsit sem vagy! :-) Én is csak lestem!! :-D A játékostársam hívta fel a figyelmem,mert úgy világosodik ki,hogy észre sem veszed a nagy írtásban. :-)
Szépen fokozatosan.Dogfighter: "Sok idő kellett, hogy társat találjon a gép."
Akkor vmi gubanc lehetett a gépeddel/interneteddel. :-( Nálam/nálunk pikk-pakk történik minden.Tényleg. :-)
Bármit indítok rögtön felajánlja,hogy csatlakozhatom ugyanolyan dologba máshoz.Nem szoktam várni -kivétel nagyon ritkán- társakra,hogy én legyek a csoportvezető,bekapcsolódom vkihez,ha random emberekkel megyek. -
arnikusz
veterán
Egyszerű- nem megyünk a roncshoz, hanem vágta DZ, de közben alapanyag mindkét szűrőhöz- porszívózással. Kint PVE területen folyamatosan nyomni a gyógyszert/fájdalomcsillapítót és 45 perc körül legkésőbb be a DZ-be.
DZ1-2 ben Divtechek lent az aluljáró, Kalkasse fent felosonsz, jössz DZ2 kimentéstől a régi kempelős kijárat felé, Könyvtárnál átszaladsz a kis sikátorba stb. Minimum ha gyors vagy 10 Divtechet összeszedel+ közben arany alkatrészt, szövetet. és kész az arany szett.
-
Lifer092
senior tag
Arany cuccokat csak DZ-n belül tudsz már kraftolni magadnak, DZ-n kívül csak zöld, kék, lila cuccokat szerezhetsz és csinálhatsz. De nyersanyagokból nagyon elvétve találhatsz aranyt, DZ-n kívül. Ezeket leginkább közvetlen a DZ "fala" mellett találhatsz, vagy az ahhoz közeli pontokon.
DZ-n belül, én mindig rohanok a divtech lelőhelyekre, összeszedni, majd a DZ2 mögötti rejtekhelyre összerakni az arany cuccokat. Ha ez megvan, és még maradt időd, utána lehet még pontgyűjtés gyanánt mobokat ölni, stb.
-
Lifer092
senior tag
Ahogy arnikusz kolléga írta az is tökéletes megoldás.
A fegyver nálam mindig arany G36, vagy arany M60 és vagy szintén arany M44. Legalább egy arany tár kiegészítővel. Arany cuccot úgy tudsz szedni, hogy gyűjtesz divtechet. DZ2 bejáratánál lévő "manhunt kempelős" helyen találhatsz ott van 1 láda (nem tudom 1.6.1 -es átalakítással azt a ládát ott hagyták -e?), illetve ott rögtön lent az aluljáróban vagy 3-4 ládát, DZ1 kimentési terület felé ha felmész az aluljáróból ott szintén lesz egy divteches láda. Ez ládánként 2 darabot ad. Tehát ha ezt mindet összeszeded akkor 14 divtechet már is ad. Abból tudsz majd arany cuccokat kraftolni rejtekhelyen DZ-ben.
Én is mindig DZ2 tetőn hívok kimentést, nálam annyi különbséggel hogy én nem sprintelek le a Humvee mögé, hanem balra átmegyek a kimentési terület mellé, és ott vagyok heal ládában a kémény vagy fal mellett, onnan szedem ki a Huntert mindig. Az is egy jó hely szerintem.
-
arnikusz
veterán
-
persil
nagyúr
Max kozeli dmg-dzsel van konnyu m4-em, persze full szar talentekkel, abban sem vagyok biztos, hogy mit porgessek at es mire :/
Mind jo valamire, bizonyos helyzetekben, raadasul annak az eselye, hogy egy fullos fegyver a kotott talent mellett adjon egy olyat ami kell es csak a harmadikat kelljen porgetni... Igen csekely -
Lifer092
senior tag
Hányadik Survid csinálod?
- Az elejében nekem is nagyon nehéz volt, mostanra már nem is tudom hányadik sikeres Survivalt toltam le.
A lényeg, (PvE -ről beszélünk), hogy amíg egy épkézláb fegyvert össze nem szedsz addig még a lila mobokat sem célszerű vadászni, persze sokszor rá kényszerül az ember, okosan akár kis pisztollyal is ki lehet szedni 1-1 lila bosst. Ha már van, egy normális AR vagy Sniper nálad legyen az akár zöld, azzal már bátrabban lehet irtani a mobokat, persze ésszel, mert a páncélod még nagyon gyenge az elején. Roncshoz nem is érdemes még alap cuccban menni szvsz, én mindig nevezetes pontokhoz megyek, persze ott is ésszel és taktikázással, mert bizony tudnak meglepetést okozni a mobok. DZ melletti területen pedig különösen óvatosan kell mászkálni, mert ott aztán vannak nevesített bossok, LMB, minden ami szem-szájnak ingere.
Mondanám hogy megyek veled egy survivalt, de konzolos vagy, én meg PC.
- De privátban szívesen segítek a továbbiakban, hogy ne ide "szemeteljek".
-
Elims
veterán
Szerintem vmi gubanc lehet. :-(
Nem lehet ekkora különbség xbox és ps között.
Amikor elindítok egyedül egy survival-t mindig elszaladok kalibrálgatni/cuccot eladni,de nem sok időm van..max.1perc és be is rak.
Ha többen megyünk 3-4-en akkor kell várni 2-3percet.Néha lehet,hogy 4 is van. :-)Pve-ben vagy pvp-ben indítod?Pvp-t még nem próbáltam. (Nem is fogom.Kinek hiányzik még a folyamatos szipkázás mellé még+kemény harc.)
Pve-ben biztos,hogy úgy van ahogy írtam."Azt se értem miért csak csapatban lehet bemenni..."
Ezt úgy érted,hogy neked kell csapatban lenned vagy össze kell várni azt a 18-20(?) embert?
Neked nem kell csapatban lenned,simán mehetsz egyedül is.Legalábbis ps-en biztos. -
Anonymus23
veterán
-
Krissz1983
aktív tag
-
micafighter
nagyúr
Illetve én nem ABban megyek már de továbbra is 2 AR-t használok, a kesztyűn lévő plusz fegyversebzés miatt (ami eléggé must have roll mivel az alaphoz adódik hozzá, tehát a plusz sebzés pl kompetensböl, booster shotbol illetve minden egyébből azt is növeli) így plusz egy talentet tudok rakni kesztyűre (nem kell 2 különböző fegyvertipus sebzését rápörgetni), kesztyűn meg elég jó talentek vannak
Szóval én ABtöl függetlenül 2 egyforma fegyvert használnék többnyire, persze van 1-2 kivétel, pl Deadeyenak nem túl jó ha 2 sniper van nálad, plusz haszontalan az egyébként elég fontos CHC, így simán lehet mondjuk egy 2. fegyver sebzés a mesterlövész meg a CHD mellett.
-
i@lex
őstag
Ezért írtam, hogy Last Stand-re raktam össze ezt a szettet, ahol gondolom senki sem egyedül rohangál.
Ha a csapattal együtt mozogtok nem a healelés a priorítás. Ebben a játékmódban a gyorsaság szerintem a legfontosabb, hogy minél előbb fektesd le az ellent, vagy te fekszel, tök mindegy mekkora toughness-el mész be, ha 2-3-4-en lőnek rád egyszerre úgy is fekszel.De azért természetesen minden teljesítmény módosítón 6 %-os elsősegély öngyógyítást raktam.
PVE az más tészta, oda ezt fogom kipróbálni: [link]
-
arnikusz
veterán
Tűzfegyverérték 4000 körül, életerő 7000 felett és elektronika 4000 felett én Alpha esetén ezt céloztam be.
Tűzfegyvert csökkentem 5155 ről és az elektronikát nővelem, a Bázis DZ boltban van 265 elektronikát és 3039 képzettséget adó mód.4 nomád 2 sárgával ilyen értékekkel PVE, UG és DZ mobok ellen jó volt Pakhan és Könnyű M4-el.
De még így 3 óra után nagyon az eleje az átalakulás 1.6-ban még kell minimum 1 hét mire átlátja az Agent teljesen mi is fekszik a játék stílusának, vagy mire kell átállnia. -
Lefty
addikt
Nem kell mindent eletre porgetni a gear-eken, skill haste is legyen, illetve modokkal is lehet elektronikara adni. AR-el van majdnem 21k sebzesem es 92 ezres skillel tudom magam siman healelni ahogy eddig kb, skill haste-re tenni kell mindenkepp. Szivossag igy 385k koruli most.
-
s4hu|SyD^
addikt
Booster Shot meg pakolj sokat Elektronikára, Skill Power-re is. Se a pajzsod nem fog úgy leolvadni meg minél nagyobb az Elektronika annál nagyobbat is sebzel. Mivel az SMG mellé most a Master Shield-et adja be. Gondolkodtam pisztolyon is amúgy majd kitesztelem.
Én tudom monitorozni a játékot Afterburner-el. Tegnap nekem jobban futott, mint eddig. Néha volt lag, de gondolom kell ide még 1-2 maintenance mire beáll.
-
Anonymus23
veterán
Nekem 2 karakterre volt időm tegnap, az AB ugyanazokkal az itemekkel, csak újrakalibrálgattam őket lett:
320/427/92k
A DZ-ben visszajött a hosszabb csatározás, 3v4-ben majdnem manhunt lettünk.
Mondjuk a DZ röhejes lett azzal, hogy 1 óra alatt lettem a 4-ik karakterrel 72-ről lvl82.A reclaimert hiába lett 210-ről 330 a szívósság, kevésbé lett használható, mondjuk köszönhetően annak is, hogy ugyanazzal a lendülettel hazavágták a Liberatort, amin 2 jó tálent is volt. Nem baj lett helyette egy ACR (Hozzáértő, Kompetens, meg a critre healelő tálenttel), taktikusnak jó lesz továbbra is.
Egyelőre játszható maradt, kár, a sok 100 eladott Striker/Defence jó cuccos miatt...
-
Matej
tag
Tegnap toltam egy kis Dz 7-et próbából. D3fnce set-ben. Nem éreztem jelentős változást. Teljesen használható, annyi van, hogy gyorsabban elolvad a pajzs, de most lehet kapni elég jó +pajzs hp-t adó modot, az segít.
PVE-re még mindig nagyon jó.
Nem vagyok egy nagy pvp arc, de tegnap kimentés közben belém kötött két srác, őket gond nélkül leszedtem.
Aztán 4-en lelőttek. -
myckey
veterán
Az elsődleges + a másodlagos free talent lesz használható. 4 db.
De nem lesz a talenteknek megkötése, Gear pontok szerint. Szabadon öltözködhetsz, nem kell figyelni rá.Neves fegyverrel nem használható ki a set bonus, csak ha elsődlegesnek rakod be a Named fegyót.
Javítsatok ki , ha nem így van.
-
Elims
veterán
Sajnos ritkán jön jobb cucc.De ahogy kiveszem a többiek írásából sztoriban ugyanez van +ott még a szintem is menne.
Szerintem is keress társakat.Xbox-on nem tudom,hogy mennyien játszák,de ps-en elég sokan.Amióta játszom ezt a division-t legalább 20-30 új "barátom" van és nem jelölgetünk orrba-szájba.
Persze legtöbbjük 30.szintű így sokáig nem is fogok velük együtt játszani. :-/
Ha esetleg megvan neked a season pass akkor ugye több lehetőséged van.Ott azért még több küldetés van. -
arnikusz
veterán
Ha lehetőséged van a patch megjelenésének első három napjában játszani akkor farmolás- gearelődés.
A keddi teendő listám 12.30. után így tervezem:
4. karakterrel kezdek SP supply, heti ládák bontása, UG láda 1 küldetéssel és bullet king.
Ezt így mindegyikkel eljátszom és az első karakterrel fent még a napi küldetéseket és PVE bossokat végigjárom.Ezután megnézem mi esett és irány DZ este.
-
Anonymus23
veterán
Olyan nincs, mindegyik láda csak vagy sárgát, vagy csak lilát dobhat (30 szintnél).
Kék cuccost talán csak a fegyveres ládák dobnak, de olyat már nagyon régen nem nyitottam ki.
A kulcsos ládákból jöhet sárga vagy zöld láda is.De gearelődésre lehetőség még a PvE terület is, a bossokat végigjárod, ott legalább nincsenek rugók, de a loot minősége továbbra is gáz.
De jobban jársz ha keresel barátokat, akikkel együtt tudtok játszani, és könnyebb lesz az egész, nem utolsó sorban kaphatsz tőlük olyan lootot ami nekik már nem érdekes, de neked fejlődés.(#34534) players111
De az a verem, ott helyzeti előnyben vagy, mert többnyire 1-2 jön fel egyszerre. és nem nagyon látnak rád.
Q épület és belvárosi zene már érdekesebb, az olyan helyeken, ahol van normális fedezék, és nem egyszerre lő mindegyik (nyílt terep konkrétan ebből a szempontból szinte a legrosszabb a könyvtár ez igaz) azok egyszerűbben kitakaríthatóak. -
arnikusz
veterán
Igen.
Az exotic cuccok 1.6 -al kerülnek bevezetésre a jelenlegi nevesített fegyverek és szett elemek lesznek szép vérpiros mezőben.Az bug-hiba-melyik küldetésnél?
Kiváltója sokrétű lehet pl. becsatlakozik a csapattársad, laggol a szerver stb., vagy a takarítónéni kihúzott egy szervert -
micafighter
nagyúr
Igen, az már módosított érték
A fegyver alapsebzését sehol nem irja ki neked a játék. Úgy írja ki neked a játék esetleg a fegyver alapsebzését, ha a kezdő (szürke) felszerelésedet ráadod a 30-as szintü karakterre, és ugy mivel 0 módosítód van ami a fegyverek sebzését befolyásolná (azt hiszem az alap felszerelés nem ad tüzfegyverre se semmit), igy csak a fegyver alapsebzését fogja neked kiírni a játék.
Szóval rubenalamina oldalán a vendor listben a fegyver sebzések csak amolyan tájékoztató jellegűek.
-
micafighter
nagyúr
A fegyver sebzése sok dologtól függ.
Minden fegyvernek van egy alapsebzése, erre jönnek különböző módosítók, és a végén ezek után a módosítók után kapott értéket, az aktuális sebzést irja ki neked a játék.
A fegyver alapsebzését sajnos nem irja ki sehogy a játék neked, viszont az összefoglalóban van egy kalkulátor, amivel ki tudod számolni, mennyi lehet a fegyver alapsebzése (ugy tudod a fegyvereket összehasonlítani sebzésben, ha mindig ugyanabban a szettben vagy - igy fikszek a módosítók - vagy ha változik a szetted, akkor kiszámolod a kalkulátorral pl a fegyver alapsebzését)
Ezek a módosítók:
- Tüzfegyver (Firearms)
- %-os bónusz sebzés, pl lonestar vagy predator ad bizonyos fegyvertipusokra, vagy pl a reckless mellény minden fegyvertipusra ad 8%-ot, alpha szett minden fegyvertipusra ad 5%-ot, alpha szetnnél még 1.5 patchen a famas unomplicated (nem komplikált?) talentje ad 15%-ot (ami stabilitás és visszarúgás módosítókkal csökken).
- "flat" bónusz sebzés ami a kesztyűből (vagy pisztolyhoz fegyvertokból) jöhetA képlet úgy néz ki, hogy:
[alapsebzés] = [aktuális sebzés / (1 + (összes bónusz százalék sebzés))] - [scaling x firearms]
Minden fegyvernek van egy "scaling" értéke, ez azt jelenti, hogy a firearms (tüzfegyver) értéked mennyivel növeli a fegyvered sebzését. A scaling értékek fegyvertipusonként különböznek, a cheat sheetben megtalálod a fegyvertipusok scaling értékeit.
A képlet a gyakorlatban:
Van egy M4-em, 22919-et ir ki rá sebzésnek a játék.
- Tűzfegyver értékem 4801, az M4 scaling értéke 1,3
- %-os bónusz sebzésem: 15% famasból, 8% recklessből, 5% az alpha szett bónuszából, összesen 28%
- flat bónusz sebzés: 1326 plusz Assault Rifle sebzés van a kesztyümönA fegyver alapsebzése:
[alapsebzés] = [ 22919 / (1 + (0,28))] - [1,3 x 4801] = 10,338
Mivel ezek a módosítók felszereléstől függenek, igy ha csak nem ugyanolyan felszerelésben vagyunk, akkor eltérő sebzést (aktuális sebzés-t) ír ki nekünk a játék.
-
Elims
veterán
:-o
Woker: "...Ha oldalazol miközben futsz előre akkor úgy fog tűnni, mintha korcsolyáznál, de kissé darabosan, és sokkal nehezebb lesz eltalálni téged."
Ezt én is köszönöm! :-)
Ki fogom próbálni.(remélem gép ellen is működik)Vzarmo: "ezek skillek, sticky bomb és a turret. előbbi animációja úgy tűnhet mint egy rakétavető. utóbbinak pedig a lángszórós verziójához a tech wingben kell a water purificationt kifejeleszteni."
Micafighter: Én halál után 50-80körül "szoktam" látni a szinteket.
Kíváncsi lennék,hogy hányszor haltam meg gyökértől.
Meglehet ezt nézni vhol?"...1.6-al bevezetik hogy nem veszithetsz DZ XP-t."
:-)) Ez nagyon jó lenne!!! :-))
Mikorra várható ez a patch?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest