-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Triathlete #3988 üzenetére
A legnagyobb gond az, hogy ebben a "játékban" minden a grafikára lett ellőve és semmi erőforrás nem maradt az AI-ra (sem ellenség, sem baráti oldalon) és a nehézségi szintek növelésével ez már egyre komolyan rombolja a játékélményt.
Eleve, ha tüzet kap a vezér, akkor vége a "csöndnek" és akit látnak, lőniük kéne a társaknak, de ezt sem teszik..., miközben van, hogy tüzet nyitnak, kiadott parancs nélkül!
Vhol a 2. és a 3. fokozat között érezném - számomra - elfogadható lövöldének, ahol azért még nem terminátorok a drogkatonák, nem egyből lőnek fejbe a tábor túlvégéből és a halhatatlanokból álló UNIDAD sem legyőzhetetlen ellenfél még.
De így csak addig tart a játék, amíg lopakodni tudsz és nem hibázol lövést. Amint ezek egyike nem teljesül lehet futni és reménykedni, hogy elcsitulnak a kedélyek, mielőtt megtalálnának.
...és ez a két elem ismétlődik végig a "játékban": lősz, amíg tudsz és futsz, ha hibáztál.Ennek ellenére a napi kikapcsolódást, "levezetést" el tudja érni, ha nincsenek nagy elvárásaink az első 2 fokozatban...
A radar- és jelölésnélküliség nálam gyorsított a játékmeneten: csak a célra koncentráltam és nem akartam az egész bázist kiirtani, minden bizbaszt megkeresni, "bejelölni". Némiképp növelte a nehézséget, de ez megszokható és ettől még "érdekes" maradt a játékmenet.
A tier szintezés már csak a megszállottaknak ajánlható, pláne az első két "szint" után (35.-től mindenképp extragenya lesz a játék), ahol már az UNIDAD egyre inkább állandó résztvevővé válik, szinte bármelyik küldetésben és a legutolsó ellenség is a legjobb terminátor szériából származik. Sajnos, itt meg a konvojrablások kötelezővé válása a kiolthatatlan nyersanyagigény miatt - a fegyver szintezéshez - az, ami végképp eltaszítja magától a játékosokat: akár napokig sem képes az a típusú rakomány jönni, amire már nagyon nagy szükség lenne.
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Triathlete #3990 üzenetére
Álljunk meg egy szóra. 😁
A játék, ami tanít!Nem tudom, nekem a béta, nem okozott túl nagy katarzist, persze, ez csak egyéni vélemény! Csak már az lehangolt, hogy az autók irányítása, megint nem lett az igazi..........
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Triathlete #3988 üzenetére
Saját szellemi épséged megóvása érdekében, ezt ne erőltesd annyira! 😁
Az eset, ami kipadlózott engem.
Beosonok a táborba, a retardáltaknak kiadom parncsba, hogy várjanak!
Felmegyek a toronyba, hogy spotoljak! Nézelődök, nézelődök, egyszer csak azt veszem észre, hogy a táboron kívül, a kerítés mellett, egy díszes társaság masirozik!
Konkrétan elől megy egy unided katona, mögötte AZ ÉN EGYIK EMBEREM oson, a sort pedig, egy újabb unided katona zárta......... igazi szupercsapat.... 😁Szóval, hagyd inkább ezt a módszert, szerintem!
-
Rick3D
senior tag
válasz
Triathlete #3805 üzenetére
Szia,
Ultimatet vettem a napokban Ubistoreból akciósan + 100 pontért még 20%ot rácsaptam így volt 9k.
Eddig nem találkoztam taknyosokkal. Akikkel játszottam mind úgymond komolyabban vették és működött a csapatmunka is.
A fizikán és a fedezék rendszeren kívül én megvagyok vele elégedve szerintem jó de sokkal jobb is lehetett volna. Ha készül vagy lesz következő rész , merem remélni hogy nem csapják össze -
spank0309
tag
válasz
Triathlete #3807 üzenetére
Hát, elég vegyes, általában mindig van egy "paraszt" aki 1 fős hadsereget játszik, de mindig meghal, minél jobban összedolgozol a csapattal ami 4vs.4 annál nagyobb az esély a nyerésre. Vannak elite csapatok akik nagyon durvába tolják még az alap játékot is, én is ilyenről álmodoztam annak idején de a spanjaim nem vették komolyan a játékot, mert nem sikerült olyan komolyra mint vártuk.
-
spank0309
tag
válasz
Triathlete #3805 üzenetére
Hali, én jó ideje nyomom multiban bár mostanában már alig, de semmi visszaesés nincs, nem érdemes megvenni az ultimat-et csak ha jó áron van, egyedül a fallen ghost dlc ami adja azon kívül minden hulladék
2x vittem ki a kampányt. Ebben a játékban a látvány ami mindent visz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest