Új hozzászólás Aktív témák

• Stanchore

senior tag

válasz wwenigma #2357 üzenetére

Ebben a kérdésben valószínűleg soha nem fogunk egyetérteni :)

Ettől függetlenül a lehetőségét szerintem meg kéne adják, hogy eldönthessük, szeretnénk-e őket, vagy sem. Akkor kiderülne, melyik táborban vannak többen, de feltételezem, ha lehetőség lenne kikapcsolni, egy versenyen sem látnád őket. ;]

Ezért is nem veszem komolyan még ezt a játékot ilyen szinten, mert túlságosan publicra lett építve. Értem én, hogy jelenleg EZ a Titanfall, de én speciel jobban örülnék, ha 70%-ban lenne jelen a Pilot vs Pilot küzdelem és csak a maradék 30-ban az összes többi (Bot, Titan), vagy legalább lenne olyan mód ahol nincsenek jelen, mivel ezek mellett azért sok dolog nagyon jó a játékban (fegyverek, pályák, mozgás / irányítás). Más FPS játékokban sem véletlenül olyan népszerűek a sima TDM-ek, pedig ott is a része pl a tank és repülő.

Azért jó látni, hogy van ilyen vélemény is a BOT-okkal kapcsolatban, eddig még nem találkoztam vele.

Azt az apucianyuci példát remélem nem rám értetted, csak mert én szintén 12 órázom és lassan közelebb leszek az 50-hez mint a 20-hoz, úgyhogy nálam nem épp ez a helyzet...

Részemről zárom a témát, még túl is lett beszélve a kelleténél :))

Új hozzászólás Aktív témák