- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
-
Mobilarena
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Stanchore
üzenetére
1. Szerinted. Szerintem meg a játék "tartozékai".
2. A játékhoz tartoznak, nem holmi perkek amik segitenek. Csupan azert emeltem ki a többi dolgot is, mivel akár azokat is kivehetnénk...
3. Az ideális versenykörülményeket zavarja a fentebb emlitett recoil, füst , etc is... vegyuk ki ahogy pl. COD-ban is a perkeket? Rajtad áll hogy bevállalod e versenyen a botok farmolását a titán eléréséhez...
4. Az én véleményemmel se vagyok egyedül nemzetközi vizeken.
Tudok verseny szinten gondolni a játékra, de ha megbontjuk az egységet akkor már egy Titanfall light verziót kapunk, ami nem Titanfall. (es most nem a COD féle no perk - alapfegyók felállásra gondolok) Nem zavar ha kikapcsolhatoak lennenek, de ha versenyről van szo akkor nem kikapcsolni hanem erősebbé kellene tenni őket (ahogy a 3.-as patchban nagyon helyesen lehet emelni az AI erősségét) Akár még érintett is lehetek benne ha hirtelen nyerek a lotton es nem kell 12óráznom 4 műszakban - nekem nem apucianyuci fizeti a rezsit és a gépet - azaz akkor tudok részt venni eventen amikor van és nem kell trükközni az időzítéssel. Ha ez véletlenül bekövetkezne, rendkivul szomoru lennék hogy hová fajult a versenyszféra.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest