Új hozzászólás Aktív témák

• wwenigma

Jómunkásember

válasz Stanchore #2355 üzenetére

1. Szerinted. Szerintem meg a játék "tartozékai".

2. A játékhoz tartoznak, nem holmi perkek amik segitenek. Csupan azert emeltem ki a többi dolgot is, mivel akár azokat is kivehetnénk...

3. Az ideális versenykörülményeket zavarja a fentebb emlitett recoil, füst , etc is... vegyuk ki ahogy pl. COD-ban is a perkeket? Rajtad áll hogy bevállalod e versenyen a botok farmolását a titán eléréséhez...

4. Az én véleményemmel se vagyok egyedül nemzetközi vizeken.

Tudok verseny szinten gondolni a játékra, de ha megbontjuk az egységet akkor már egy Titanfall light verziót kapunk, ami nem Titanfall. (es most nem a COD féle no perk - alapfegyók felállásra gondolok) Nem zavar ha kikapcsolhatoak lennenek, de ha versenyről van szo akkor nem kikapcsolni hanem erősebbé kellene tenni őket (ahogy a 3.-as patchban nagyon helyesen lehet emelni az AI erősségét) Akár még érintett is lehetek benne ha hirtelen nyerek a lotton es nem kell 12óráznom 4 műszakban - nekem nem apucianyuci fizeti a rezsit és a gépet - azaz akkor tudok részt venni eventen amikor van és nem kell trükközni az időzítéssel. Ha ez véletlenül bekövetkezne, rendkivul szomoru lennék hogy hová fajult a versenyszféra.

Új hozzászólás Aktív témák