Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
nem a szorzó miatt esélyes egy csapat...
azon mindig is gondolkoztam, ha nem látnának a fogadók oddsokat, akkor milyen fogadási arányok születnének
-
rwin5
őstag
érdekesek a mai kosáreredmények mindjárt kikap az Atomerőmű
pedig vmi fing szorzó volt rájuk ilyen 1,3 
bet-at-home 8 as szorzót adott Körmendre, azért annyira nem volt sima ez a meccs..
Valaki tud valamit erről a fogadóirodáról? Lehet beregisztrálok, ha ilyen aránytalanul szar szorzók vannak össz lehetne kis pénzt kaszálni -
stefyY
őstag
Atomerőmű nagy tapsot kap...

-
WaterWave
veterán
Almagro is hozza a kötelezőt
remélem Czink nem most kezd el teniszezni
-
rwin5
őstag
na lehet meccs végét behúzzák első félidő meg..
csak ne ez vigye el az egész mixet
remlem többi is bukik akkor már ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
stefyY
őstag
Bátyám a Rennes-Troyes 2-3 gólon lehet úszik...
-
samfishR
senior tag
mindenki megtett mindent? hahaha, egyedül iniestát láttam, hogy valami támadás-szerűt akart véghezvinni 1x-2x... mást nem. csak a passzolgatások mentek középpályán. semmi köze nem volt a barcának a meccshez, pedig végül őket raktam +1,5-tel. benéztem. pedig első tippem a 2,5 over volt, de én hülye végül nem azt raktam

ja de, annyi közük volt, hogy kaptak 4-et

-
freaghill
őstag
Gyöngyös meccs csak nekem nem kezdődött még el?
-
stefyY
őstag
Atomerőmű pöröghetne...
-
rwin5
őstag
-
stefyY
őstag
Hajrá Csurgó, Atomerőmű!

-
GabN73
addikt
Mára csak egy St. Eti meccs maradt nekem

-
rwin5
őstag
válasz
L_YKing
üzenetére
Cinkes lesz de, szerintem hozzák de azért nagy pénzt nem ér meg (magyar kosarat szoktam követni, odavágnak hazaiban)
barca0519951 Jászberény vendégben elég szar, Kaposvár otthon eddig egész jó volt a Szolnoki olajjal (kedvenc csapatom) is majdnem szorosat játszottak, de a 3. negyedben*
elengedték a meccset , igazából nem egy bajnok egyik team se, de szerintem nyernek -
mario1012
tag
Na már csak egy Real Madrid kell mára, méghozzá 1. Gól-ra. Lesz miért izgulni este ma is.

-
stefyY
őstag
Hajrá Robertson!

-
Ronye93
csendes tag
184 Dortmund-Real Madrid V 2.48
@2,48
tét: 2800,-Ft
várható: 6945,-Ft195 Do-RM: C.Ron. gól:ig,n H 1.73
202 Do-RM: 4,5sl:kev,több V 1.75
205 Több szög: Dor,ua,RM V 1.93
248 Atl.Madrid-Real Madrid V 2.18
@12,73790
tét: 200,-Ft
várható: 2550,-FtHALA MADRID!!!

-
X3B6O0X
aktív tag
-
gery2123
őstag
Csurgó mennyire biztos szerintetek?
-
sz_abika
addikt
Ezt úgy bírom a női teniszben.
Elbrékeli az adogatását, majd a sajátját lazán bukja utána.A mai mixem ezennel ugrott. Thx sunák!
-
Rx
aktív tag
mivel lefújták a meccset 4-0ás eredménnyel ezért mindegy, hogy mit hibáztak a játékvezetők (ebben az idényben így is rengeteg játékvezetői hiba volt)...Barca drukker vagyok, de a jobb csapat nyert..Roura azt mondta: (nem szó szerint idézem) azért nem nyúltak bele a csapatba (kivéve Villa beállítása), mert látták, hogy mindenki megtesz mindent..lehet hogy a Byern játékosait nézte..

-
törölt tag
Szerintetek a mai Borussia Dortmund - Real Madrid Mi lesz a eredmény?
-
Rx
aktív tag
válasz
DeathBat666
üzenetére
édes mindegy, mert sajnos jogosan nyertek...
-
janos1988
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Végül sikerült átvariálni és ez lett a vége.
Szerk.: Javítva, vki másét mutatta.
-
sz_abika
addikt
-
giigz
veterán
válasz
DeathBat666
üzenetére
4 gól volt, de ez csak 3 kép

-
Speedhs
őstag
Nem találok sehol sem olyan részt, ahol több meccset tudnék bejelölni Betclicen.
Valaki leírná lépésről-lépésre? -
stefyY
őstag

-
DeathBat666
aktív tag
Mára:
058 3 Czink M. - F. Pennetta 1.33 V
151 1 Ässät - Tappara 1.73 H10 ezer Ft ---> 23.010 Ft
-
Speedhs
őstag
válasz
gery2123
üzenetére

"Az ingyenes bevezető fogadás csak egyetlen eseményre használható, ahol három vagy több eredmény érhető el, pl. focimérkőzés. Kétszeres és háromszoros fogadáshoz, vagy két lehetséges eredménnyel járó mérkőzésekre történő fogadáshoz (pl. tenisz) fel kell töltenie a számláját a Jóváírás menüben. "Ez akkor mire vonatkozik pontosan?
-
DeathBat666
aktív tag
Chicago helyett inkább a Detroit ot tenném, mivel a Red Wings nek kulcsfontosságú lesz ez a mérkőzés, ha most nem nyernek, akkor elég kínos helyzetbe kerülnek, lemaradhatnak a playoff ról.
Chicago pedig már elkezdett tartalékolni a playoff ra, persze lehet, hogy sima Blackhawks siker lesz, de én biztos nem teszem meg. -
Speedhs
őstag
Sziasztok,
Betclicre megérkezett a pénz végre.
Kérdésem az volna, hogy hogyan lehet fogadni kötésben? 5 meccsre tennék fel 5500-at. Amit ha bukok, akkor elvileg vissza kell, hogy kapjak. -
B-L-A-C-K
titán
Na ment még 1 ilyen:
Dortmund - Real Madrid 1. félidő eredménye V 3.00x
-
rwin5
őstag
na szartam rá, kicsit kockáztattam beledobtam egy 2,3 as szorzós korongot, amiről egyébként fingom sincs, hogy mi
szóval ment 6K-s szeló így már egész jó 7,4 es szorzó 5 meccsből, meg a kamis ment 1ezressel leszűkítve 7 meccs ment 52 es szorzó, elég habis.. 
Haugesund - Start H
St. Etie 1 félidő H
Rennes H
real: 2,5 több gól
4,5 több sárga (szerintem ez bukó)
10,5 több szöglet
Brazil 1 félidő HMai korong tipp: Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs (sima H-lesz)

-
sz_abika
addikt
Csókoltatom Dimitrovnak a bolgár felmenőit!
-
rwin5
őstag
Kotorászok a régi edzőnadrágomba, mondom mi a szar ez a papír, már megint egy bukta mix gondoltam magamba, kiveszem 8K (4db 2ezres) Úgy néz ki csak vissza kell menni még rakni egy 3. mixet is

-
janos1988
addikt
-
Mára ez ment:
170 Debrecen - Szolnok 2.m. V 1,40
171 Honvéd - Vasas 2.m. V 1,40
58 Czink M. - F. Pennetta V 1,40
229 Brazília - Chile: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,63
199 Dortmund - Real Madrid: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,44
157 Erdemirspor - Besiktas V 1,35
154 Edmonton - Chicago V 2,02
2000 Ft
Eredő odds: 17,56383
Tét: 2000 Ft
Várható nyeremény: 35130 FtRemélem most már a chicago összeszedi magát és rendes játékidőben nyer.
-
WaterWave
veterán
úgy néz ki rao sima
-
rwin5
őstag
150A. Morozevich - Lékó P.1.40D
174Haugesund - Start1.85H
177St-Etienne - Ajaccio 1. félidő eredménye1.83H
180Rennes - Troyes1.81H
199Dortmund - Real Madrid: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)1.44H
202Dortmund - Real Madrid: A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) sárga lap lesz1.75V
204Dortmund - Real Madrid: A mérkőzésen 10,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) szöglet lesz1.70V
227Brazília - Chile 1. félidő eredménye1.74Hmai 63 szorzós kami : 1K
-
rwin5
őstag
Csurgó már 1,38 szopnának ki
-
rwin5
őstag
Mára ez a mindkettő csapat szerez gólt mennyire esélyes? Tegnap lazán x-eltem aztán csak néztem..
Szóval ma egy kicsit megfontoltabb vagyok 
-
WaterWave
veterán
ha jönne rao, akkor tolok még egy pörit, meg majd este jöhet a bl...
csak még ki kéne gondolni mi legyen
-
rwin5
őstag
Lékó ma 100%, hogy egy X-et hoz 1,40ért
-
rwin5
őstag
Én rakom mindkettőt + Csurgót + meg Brazilt hétvégi PSG-n gondolkozok de lehet azt kihagyom, mert ma meg akarom tudni, hogy nyerek-e + valamit még akarok kukázni.. (Csurgónak nagyon kéne jönnie 100%-ra mondanám épp ezért szokott borulni általában meg gyanús a szorzó is de megteszem.. de valahogy érzem, hogy nem lesz sima.. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig vmi fing szorzó volt rájuk ilyen 1,3 
Valaki tud valamit erről a fogadóirodáról? Lehet beregisztrálok, ha ilyen aránytalanul szar szorzók vannak össz lehetne kis pénzt kaszálni

csak ne ez vigye el az egész mixet
remlem többi is bukik akkor már ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)