Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
akooos
üzenetére
Preston 2/1, Leeds 1/2

Ma is csak a szokásos: a napi első tippem vajsima a többi eddig kuka
-
expander
senior tag
válasz
szab.tam
üzenetére
annyiban azert egyet lehet vele erteni, hogy ha melledobsz egy 1,05-ot, akkor 400bol most lenne tizenparezer nyeremeny... a 6/7 es 5/7 kozott meg nem 200ft kulonbseg van
ettol fuggetlenul nyilvan mindenki ugy jatszik, ahogy szeret, en pl. szeretem az 1.3-1.6 kozotti oddsokat (min 5-6 db eseten) kombiban tenni, es inkabb kicsivel nagyobb tettel megtenni, mint ahogy egyenesben raknam...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988
üzenetére
Mert látod 2 bejött 1 elment, egyből majd a nagyokosok megmondják hogy peresbe kellett volna...Ezt én is meg bárki megtudja mondani hogy úgy jobb lett volna ha már látják az eredményt. De így rakta, így érezte kész, utólag felesleges ezen agyalni...Te nem leszel előrébb, a másikat meg csak idegesíted vele...
szab.tam: Igen te is magyaráztad nekem, és utólag pont olyan felesleges volt...
-
Digestive
veterán
Bournemouth & Lyon WTF?

-
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
én is megmagyaráztam neked, amikor 6/7-ben raktad a dönciset, hogy miért nem 5/7-ben raktad.
és volt benne logika.itt a 3/4-ben nem, de a 2/3 is lett volna.
csak hát én ennél nem akartam kombizni, mint ahogy te sem akartál 5/7-et a 6/7 helyett.
ezért tényleg nem boszant, csak kicsit sajnálom.és vissza kellett magyaráznom, mert ezen szeló, és az ő 3/4-ei közt szerintem volt némi különbség.
-
janos1988
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ez miért utólag nagymegmondás
Párszor írtam már az ilyen szelvényhez azt, hogy a kulcsszó a kombi. Amúgy meg lehet, hogy csak 2 találata lett volna, de lehet, hogy pont beletrafál és összejön a 3. is. Vagy te is komolyan elhiszed, hogy egy ilyen szelvény be fog találni? Ritkább, mint a piros hóban játszó fehér holló... -
mntn
tag
Lyon

-
szab.tam
nagyúr
válasz
janos1988
üzenetére
"Hozzá kellett volna csapni még1et."
nem jöttél még rá, hogy ezért nem nyersz a legtöbbször?
ha hozzávettem volna még egyet, amit nem éreztem volna, csak a 3/4 feldúsítás miatt, akkor most nagy valószínűséggel lenne 2 találatom a kombiban.
ugyanolyan, mint amiket te is el szoktál érni.gondolkodtam a 2/3 kombin.
szoktam is bontani.
de most így döntöttem.
előre mindig elképzelem a lehetséges kimeneteleket.
emiatt az nem is bosszant, hogy nem kombiztam.csak azt sajnálom, hogy nem maradt 1:1.
200 ft-ból 89k azért jól esett volna.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
daniel2121
üzenetére
Ha érzed rakd, de az én véleményem hogy kupákat nem szabad erőltetni csak kamiba...
-
gyuromoj
veterán
válasz
szab.tam
üzenetére
Az ilyet érdemesebb single-be is megjátszani, mert akkor hozott is volna. Amúgy szép elgondolás volt, kár hogy nem jött.
Holnapra érzel kézi X-et?
Én ezt a négyet néztem, hogy X-re jó lehet valamelyik:158 1 Szlovénia - Brazília D 9.65
159 1 Katar - Spanyolország D 9.65
160 1 Bosznia-Hercegovina - Tunézia D 9.65
161 1 Macedónia - Horvátország D 11.00 -
törölt tag
1-1 zsebesek.

-
Pepeninho
őstag
Hogy tudok 2 nap alatt kétszer beszopni 0-0ás meccset amikor 0,5 gól fölé teszem?
-
Deck
titán
A Zsebesek tippjén vezet az esélytelenebb. X/1-re mondták.
-
janos1988
addikt
Köszi cseszdki, ma sem nyerek úgy néz ki...

-
daniel2121
őstag
válasz
daniel2121
üzenetére
ja bocs ebben van hétvégi is.
-
Speedhs
őstag
Ment a Leeds-Birmingham GG és egy roma továbbjutás. 2-es oddsz kb, 52 ft. ALL in.
-
zoltanz
nagyúr
Tippmixpro megyen iOS-es Safari böngészővel?
-
yogibear
addikt
7 eddigi afrikai meccsből 4 lett D, úton az 5. is...
2/1

valamit a bukik is tudhattak 29 -> 15 odds. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
daniel2121
üzenetére
Nem rakok, majd hétvégén...
-
gyuromoj
veterán
Francia kupáknál első két meccse egyszerre kezdődött, de az első még csak a '76-nál van, míg a második már a hosszabbítás '102-nél.

-
sz_abika
addikt
Azt nem hiszem el geci, hogy a franciákat letipszmikszulték a bírók...
-
janos1988
addikt
válasz
tipuka
üzenetére
Semmi komoly. Csak majdnem első vs. utolsó és mégis nagy az odds a vendég csapatra. Általában az ilyenen jönni szokott a GG. De ha figyelembe vesszük pedomaci tegnapi hsz-ét is akkor még egy hazai győzelem is elképzelhető, ilyen 2-1-es végeredményben, mivel a Leeds nem szeretne 1 osztályt visszaesni és csak annyit fog focizni, hogy bent maradjon.
-
Digestive
veterán
Ez a Bastia is elverte a Rennest, Lillet, PSGt most meg nem bír egy szutyok kis csapattal?!

-
expander
senior tag
Paris Levallois
Brindisi -4.5@3,57
-
Chereiose
addikt
Micsoda néptipp ma a Chelsea....Azért benne van az X szerintem simán, révén kupameccs

-
Pepeninho
őstag
válasz
tipuka
üzenetére
Én megtettem vendégre és dönci/vendégre is. A GGbe is van ráció. Az én tippjeimre a mutatókon és a formán kívül az az indokom, hogy idén a Bournemouth az a csapat akivel nem tudok veszíteni. Eddig bármilyen formában fogadtam rájuk bejött. Szerintem sokan vannak így ezzel itt, hogy minden szezonban van 2-3 olyan csapat akik mintha a kabalájuk lenne.

-
gery2123
őstag
Na akkor ma nem rakok semmit, mert nem jött a 29 ods tipp!

Holnapra majd nézek valami jót addig. -
yogibear
addikt
nem megmondtam,hogy ez lesz?
jobban a jövőbe látok mint az egész ezotv.
ez a clubb bridge amúgy melyik, kérdezd már meg tőlük.

-
pohár
félisten
no, akkor a Pool meccs over 2 az megmaradt, kosárban van ma a nagy tuti, kikap a Cantu, bár már 1,28 az odds, nagyobb tétre szépen hoz (2000-ből hozhat bő 3800-at)
-
Deck
titán
Na írtak a zsebesek facen:
"Üdv mindenkinek!
Igértem tegnap nektek egy 29-es oddsot de sajnos nem tudom ma hozni mert a mérkőzést elnapolták! De ami késik az nem múlik! Lesz is majd rá egy jó kis játékom!
Viszont ha már mondtam akkor hozok is nektek egy tutit!
Belga kupa!
lubb Bridge-Mechelen
Tipp: [x/1]
Odds: 5,00
Kezdés:20:45
Nyerési esély: 100%!
A tipp biztonságos! A tét maximum!
/fő zsebes/"Jó nagy kamu duma megint
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pohár
félisten
na, erre kell hazaérnem, hogy az elefántok elbaszták a legsimább meccsüket...

-
rwin5
őstag
a hónapra még egy utolsó próbálkozás: MaLi* meccs pontos végeredmény 0:0 @7-es odds, 2k, ez nem jön akkor maradok a sorsjegyeknél
-
tipuka
addikt
Leeds - Bournemouth, V-re tenném, 1,7 odds, érdemben ki tud rá mondani valamit?
mert tennék rá a 6800-amból 6300-at erre a meccsre ma, mert már eddig az orosz kézi miatt 3k-m elment. (26-25-re nyertek a lengyelek.....) -
choco01
addikt
Valamelyik csere rúghatna...
-
dnl91
tag
Lejár a hosszabbítás mire lejön az ember a meccsen, ez mennyire rossz már.
-
Jeollam
aktív tag
megrakom a guniea-t egy ezressel, meg a chealsea-t, és roma továbbjutást, erre rá 5 másodpercre 1-1 az elefántcsontpart.
a kurva isten bassza meg komolyan mondom ez nem igaz -
yogibear
addikt
-
stefyY
őstag
20 másodperccel a vége előtt még időt kérnek az oroszok 26-25-nél, náluk a labda és nem létezik hogy egy gólt nem tudnak bedobni...

-
pcgamer01
senior tag
Hali!
Valaki tudna adni streamet Elefántcsontpart meccsre?

-
yogibear
addikt
hoppácska.

-
Illusion1010
senior tag
Elefáncsi

-
stefyY
őstag
Elefántok 1-1

-
4850 oc
aktív tag
Próba...
Lyon
Chelsea
Bournemouth
Middlesbrough -
Pepeninho
őstag
Csak, hogy ne fél percet bosszankodjak az elbukott ezreken.... Mirallas, rohadj meg! Egy rohadt gól kellett volna csak...
-
dnl91
tag
Gervinho off, na innen pirossal nem fordít csonpart..
-
yogibear
addikt
Hopp Gervinho piros... csontiéknak annyi...
Bakker Traoré mekkora kapufa...
-
stefyY
őstag
Szoros a Lengyel-Orosz kézi, drukkoljátok ki nekem döncire...

-
Pepeninho
őstag
Hai!
Sajna utazás miatt nem láttam az Elefántok első félidejét. Érdemes megtenni egy ezredessel a fordítást vagy nem nagyon mozgatja őket a dolog?
-
sz_abika
addikt

-
yogibear
addikt
ahogy a jurosport szpíker is mondja, tegnap mindkét meccsen aki megszerezte a vezetést végül kikapott.

Már Prón is 3-as odds van csontiékra. -
ANDROID???
addikt
Elefánt 1.fi

-
mntn
tag
Csontpartiakat nem igazan erdekli a gol ahogy nezem :/
-
yogibear
addikt
és vezet Guinea.

sóherkupa... egy kamera és nincs ismétlés.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Párszor írtam már az ilyen szelvényhez azt, hogy a kulcsszó a kombi. Amúgy meg lehet, hogy csak 2 találata lett volna, de lehet, hogy pont beletrafál és összejön a 3. is. Vagy te is komolyan elhiszed, hogy egy ilyen szelvény be fog találni? Ritkább, mint a piros hóban játszó fehér holló...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)