- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzZrt.
újonc
-
yogibear
addikt
válasz
arsenal58 #159106 üzenetére
Látom lejött a lényeg...
Ezért kár volt idejönni az Arsenal fantopikból...
Már rég le kellett volna fújni a meccset, mire kapták a tizit... nem a jogosságát vitattam pubi, hanem hogy nem addig kellene játszatni őket, míg nem nyernek... 98. perc!!! na ez a vicc...
Kb olyan mint például anno a Fradi - Eger volt, a 70. percben még 0:2 aztán addig hosszabbított a bíró, amíg Böde be nem fejelte a győztes gólt nagy keservesen ... 3:2...
Valakinek nagyon kellett a szelvényére az Arsenal győzelem... -
-
B0V9B
tag
válasz
arsenal58 #104860 üzenetére
Bízom benne, kecsegtető az a hendi 2.3-ért. Mondjuk pont ilyenkor szokott jönni egy érdekes eredmény, mikor előre ordít a meccsről hogy 99%-ban milyen kimenetelű lesz majd. Ilyen volt az AtMa-Real 4-0, Wolfsburg-Bayern 4-1 vagy épp a Spurs-Chelsea 5-3. Lehet egy izgalmas 4-2-őt látunk majd, kitudja
-
B0V9B
tag
válasz
arsenal58 #104857 üzenetére
Nem lesz sok gólos meccs. A Monaco utolsó 11 bajnokiján csakis ilyen eredmények születtek!!: 0-0, 1-0, 2-0, 0-1, 0-2. És akkor még ehhez jön a 6 BL meccsen szerzett 4 és 1 kapott gól. Pedig én is megakarom dobni az Arsenalt hendibe, de most hogy erre rátaláltam már nem vagyok biztos magamban.
-
pohár
félisten
válasz
arsenal58 #104857 üzenetére
nem tudom, nekem ez valami látomás lehetett, mert ezt a félidei hendit nagyon érzem
(meg a 2-0-t is, de már a félidőben ennyi lesz)
na mindegy, most ezért nem fizetnék be netre (az is plusz pénz, meg ennyit nem is akarok rászánni), megrakom mixen amit írtam fentebb, aztán helló...
na de most irány az ágy, holnap irány a 11. forgalmi óra
-
-
pohár
félisten
válasz
arsenal58 #94452 üzenetére
jajaja, jópénzért
aki ilyen hülyeséget be akar próbálni, ezt olvassa el, én innen merítettem a cigis dolgot
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Windows XP
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest