Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
A color os romnál előjött olyan, hogy rendszetesen kiírja nincs elegendő tárhely a művelethez végrehajtásához, szabadítson fel némi területet, majd próbálkozzon újra. Kevés a szabad tárhely.
Mit lehet ezzel kezdeni?
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna egy komplett, érthető, lépésenként leírást írni, vagy linkelni a romok telepítéséről ?
A telómon root van, azt sikerült megoldanom, de a fent említett folyamattal már bajban vagyok, pedig jó lenne újra húzni a gépet frissebb rommal.
Köszi előre is!
-
weinmaker
őstag
válasz
gumimaci1235
üzenetére
Ehhez a romhoz tudnál linket adni?
-
tolvaj!
őstag
válasz
ATM_automata
üzenetére
Mennyi idős, milyen SoC van benne,.... bár most elég rossz a forint is, szerintem egy 25ért elmenne, de ez csak saját vélemény!
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok,
Párom makulátlan, fehér W100-át szerintetek mennyiért lehet eladni?
Előre is köszi a segítséget. -
laci laci
addikt
Nekem pedig egy pink gumi tok....van "eladó"
-
dReFiX
senior tag
Hali, valakinek nincs el fekvoben pár feleslegesnek vélt w100 fólia? Át venném, köszi!
-
gumimaci1235
tag
Az enyémen a 4.8.29-es MIUI ROM-mal megy minden, többek között a facebook, és a messenger is, néztem még pár ROM-ot az újabb COSTUM-ok közül, azokkal mind gond volt...
-
PanUser
tag
Sziasztok!
A családomba érkezett ma egy W100S, tetszik.Hzx0 kösz a leírást, ez alapján indultam el. Framaroot nálam nem működött, iRoot-tal ment. iRoot felrakta a Kingusert (ha jól emlékszem ez volt a neve), de MobileUncle-val nem tudtam, CWM-et cserélni. Nem tudom végül mi segített, a Kingusert lecseréltem Superuser-re, újra letöltöttem a recovery.img-t (elvileg ugyanazt, azonos fájlmérettel), aztán sikerült.
Weinmakert, balazs1022t követve én is a ColorOS-t tettem fel.

A telefon és a ROM is sokkal jobbnak tűnik, mint vártam. A gyerekek már tesztelgették, hétvégén kap telefonkártyát is, bízom benne pár hét, hónap, év múlva is ennyire elégedett leszek vele.
Kösz mindenkinek, a hozzászólások sokat segítettek!

-
balazs1022
őstag
válasz
weinmaker
üzenetére
Igen-igen.
Még azt kellene vhogy megoldani h hangosabban csörögjön.
MTK Tools feltettem állítgattam is többfélét, de nem vettem észre változást. Újra is indítottam, hátha boot-al tölti be az új beállításokat.
Mit kell pontosan állítani?Nagyon bejön mindenkinek az ColorOS.

-
weinmaker
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Ilyenek ezek a nők

A lényeg, hogy neked is sikerült megoldani
-
balazs1022
őstag
Amugy ua. az volt a problemam mint Wienmaker-nek. Asszony, facebook, viber, messenger -> szar telefon, nem kell tobbet ilyen.
Raktam fel olyan rom-ot mit a gyari csak custom es azzal se voltak jok a felsorolt alkalmazasok. Amugy a ColorOS-el tenyleg minden mukodik, meg legalabb olyan van neki mint nekem, legalabbis szoftveresen. Az ovebol azert hoanyzik a RAW fotózas es a zarido allitas. -
tolvaj!
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Véletlenül nem vodafone-os vagy? Ha igen, akkor az APN-t kell átírni vitamax.internet.vodafone.net-ről internet.vodafone.net-re. Ha telenoros vagy, akkor pedig nézd meg, hogy mi van az APN-nél! NET-nek kellene lennie.
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Többféle rom-ot is feltettem és egyikkel sem akar működni a 3g.
Mi lehet az oka?
A telefon ua. mint weinmaker kollégáé. thl w100s A2 -
weinmaker
őstag
Én ezt tettem fel: http://www.needrom.com/download/thl-w100s-color-os-port/
Aztán magyarítottam egy google playes alkalmazással: morelocal
Asszony szerint tökéletes. GPS-t ő nem használ, és őszinte leszek, hogy a fényképezést sem próbáltam.
Nem panaszkodott, és nekem ennyi elég is
-
tsiga18
tag
válasz
szasza0802
üzenetére
Szerintem rakd vissza rá a gyári romot, és kezdj elölről mindent
-
szasza0802
tag
válasz
szasza0802
üzenetére
Nah valami tényleg nagyon elszállt mert már semmilyen ismert módon nem tudom rootolni....
-
szasza0802
tag
Iroot szerint rootolva, root checker szerint meg nem és nem tényleg nem....
-
szasza0802
tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Lehet hogy jó lenne csak kicsit megkopott a kínai karakter olvasó tehetségem..., azért valahogy megpróbálom és köszi.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
szasza0802
üzenetére
-
szasza0802
tag
válasz
szasza0802
üzenetére
Jah azóta rootolni sem tudom újból, sem kingoroot sem srs root se Framaroot nem rootolja mind failed.
-
szasza0802
tag
Az utóbbi időben kiírta a SU, hogy a bináris frissíteni kell. Már számtalan módon megpróbáltam, de nem sikerült.
Vagy mindig hibát írt ki vagy hibá indítottam recovery-ből semmi sem változott.
Aztóta így a root is hiányzik a telón és nem tudom rendesen használni.Hogyan lehet a SU-nál úgy frissíteni a binárist, hogy az jó is legyen?
Vagy mi a büdös francot kell még csinálni? Hibáa rootoltam újra a telól a SU nélkül a chekker azt írja nincs rootolva....Valaki pls help. Köszi.
-
weinmaker
őstag
A magyarosítást pedig megoldottam a morelocal 2-vel.
Remélem most már minden normálisan fog működni.
Köszi mindenkinek aki segíteni próbált!
-
weinmaker
őstag
Még annyi segítséget kérnék, hogy ami romot feltettem nincs benne magyar nyelv. Lehet ezt utólagosan pótolni, vagy másik rom kell?
Ha másik kell, akkor tudna valaki gyorsba linkelni egy olyat, ami magyar, és tuti működik, és sd-ről tudom telepíteni?
Mert amúgy ez a rom a nyelven kívül okésnak tűnik. Leszedtem az asszonynak anfacebookot,més a messengert, és mindkettő tökéletesen fut. -
weinmaker
őstag
A leírásod zseniális, és tökéletes! Nagyon köszi! Remélem mások is hasznát veszik.
Így azonnal, minden működött, amivel eddig napok óta szívok!

-
hzx0
aktív tag
válasz
weinmaker
üzenetére
3e Recovery- böl nem is lehet custom rom-ot telepíteni.
Ha nem megy pc-vel a cwm update akkor igy tudod telorol megcsinálni
Először root-olni kellene
Innen letöltöd ezt a Framaroot.apk
Rámásolod az sd kártyára gyökérbe a következőket:
Framaroot.apk,
recovery.img ( itt már valaki linkelte neked a w100s cwm recovery)
romot amit majd fel akarsz tenni.
Telepited a telefonra a framaroot.apk-t ez fogja root-olni 3 exploit van. Végig próbálod remélhetőleg valamelyik sikeresen lefut. Ha sikeres kérni fogja hogy indítsd újra. Ekkor már lesz superuser az appok között.
Elinditod a Play áruházat és letöltöd a Mobileuncle MTK Tools appot ( továbiakban MUT).
Inditod a MUT-ot, rootot engedélyezed mikor felugrik a su.
MUT-ba rámész a Recoveri Update menüre és kiválasztod a legfelső recovery-t ami az sd kártyán van. Megkérdezi hogy akarod e telepíteni nyomod hogy yes. Aszem utána rákérdez hogy akarod-e recovery-be újra indítani logikusan ott is Yes. Vagy a MUT menüjébe is van reebot recovery.
Innen már fel lehet tenni a custom rom-ot -
weinmaker
őstag
Most vágom földhöz ezt a hulladékot.
Rátettem az sd kártyára az új romot, de nem telepíti.
Installation aborted.
Mondjuk nincs olyan opció a recoveriben, hogy install rom , csak install update
Recovery 3e van rajta, de ugye se lecserélni, semmit nem tudok, mert usb-n bármit csinálok nem ismeri fel a gép, vagy ha igen, akkor elkezdi csinálni, hogy megjelenik, eltűnik szindrómát. Komolyan szétverem most már. Ilyen nincs!

-
oris
aktív tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Köszönöm!
-
weinmaker
őstag
Lejárt a szerkesztési idő.
Nincs véletlen valakinek sd-ről telepíthető tuti romja w100s-hez?
Vagy próbáljam ki ezt, csak olyan lassan jön, mint a csiga: http://www.needrom.com/download/thl-w100s-color-os-port/ -
weinmaker
őstag
Na sikerült feltennem a drivert a belinkelt módszerrel, de ugyanazt csinálja, hogy hol megjelenik, hol eltűnik kb. 2 másodpercenként az eszözkezelőben, mintha ki-be dugogatnám az usb kábelt.
Ilyenkor mi a fene van?
-
-
ccs2929
senior tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki digitizert a telefonhoz? Egyszer már rendeltem, az szar volt, most az este megint rendeltem egyet, de korrekt volt a kis kínai, írt, hogy szar a termék, és, ha gondolom, akkor törli a rendelésem. Szóval egy linknek örülnék, ha volt már valaki aki vett és ráadásul még működik is neki. Esetleg, ha valakinek van elfekvőben új, működő fekete digitizere, azt normális áron átvenném.

-
weinmaker
őstag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Na azt hiszem feladom. Nem találok olyat ami biztosan jó, és nem rontom el a telefont.
Most legalább telefonálni lehet vele.
Az a baj, hogy nem értek hozzá, és ha nem megfelelőt teszek rá, akkor lehet, hogy kuka. -
weinmaker
őstag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Pont azt néztem, csak ahhoz azt írta, hogy át kell méretezni a belső tárhelyet valami meteos-al.
Azt nem merem.
Szóval marad valami official. -
weinmaker
őstag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Rendben, akkor ehhez próbálok valami romot keresni.
Remélem nem lesz baj
-
weinmaker
őstag
válasz
osztszoroz
üzenetére
nincs
Halkan kérdem, hogy sd-ről nem lehet ezt megoldani?
Ha igen akkor hogyan?
Vagy ecetes balta
? -
weinmaker
őstag
válasz
laci laci
üzenetére
Próbáltam az usb drivert feltenni rendszergazda, kompatibiltás módban, és az írta, hogy sikeresen telepítette, de mégsem. Ha pedig mikor megjelenik az eszközkezelőben, és rámegyek kiírja, hogy nem jó a driver, és ha ott akarom frissíteni, akkor meg azért nem telepíti, mert nincs aláírva.
A t@köm ki van ezzel a telefonnal, de komolyan.
-
weinmaker
őstag
Próbáltam ma újra, de nem megy.
Akku ki, usb szét, hangerő fel, usb rádugA jelenség
Na ez így nem megy.
Folyamatosan adja az usb hangot. Hol megjelenik az eszközkezelőben, hol eltűnik. Olyan mintha ki be dugogatnám a kábelt, de persze nem csinálok ilyet.A lényeg, hogy nem ismeri fel.
Ha fastbootba teszem, akkor azt adb drivert kiírja az eszközkezelőben.
Most teljesen elakadtam
-
weinmaker
őstag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Értem, viszont így nem kell szarakodni a win8 driverrel, hanem sd-ről lehet telepíteni.
Viszont gondolom akkor valami másik romot kell letölteni.
Nem merek kísérletezni
-
Anex66
csendes tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Köszi!
-
weinmaker
őstag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Ez kell nekem is, vagy már benne van amit letöltöttem csomagban?
-
osztszoroz
aktív tag
Root + Recovery THL W100S-A2.rar
a Downloadra jobbklikk-mentés másként.

-
Anex66
csendes tag
válasz
gumimaci1235
üzenetére
Szia! És hol sikerült recovery.img-t találni w100s-hez? Nekem nem sikerült.
-
weinmaker
őstag
Nem megy fel a csomagban található usb driver, mert nincs digitálisan aláírva. Win 8.1-em van.
Ilyenkor mit lehet tenni? -
weinmaker
őstag
válasz
osztszoroz
üzenetére
És ezt a flash tollal felteszem, és megjavul?
Nem számít, hogy ugyanaz a rom? Bocsi ha hülyeséget kérdezek.
Illetve ha a többieket zavarja, akkor írok privátot
-
weinmaker
őstag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Köszönöm! Átolvasom, és megpróbálom megcsinálni.
Ha jól látom pont ez a rom van jelenleg is rajta amit linkeltél. -
osztszoroz
aktív tag
válasz
weinmaker
üzenetére
1. Teljes újrahúzás: ( amennyiben A2-es w100s-ed van..)
itt van minden,ami szükséges hozzá.
2. CWM-ből telepítés:
Ha más.SD kártyáról telepíthető rendszert raknál rá (pl MIUI,S4,stb ).akkor a gyári recoverydet le kell cserélned pl CWM-re.Ebben már lesz lehetőséged a TELJES mostani állapot lementésére is.Így,ha valami nem úgy sikerül,mint várnád,néhány gombnyomással visszaállíthtod a mostani állapotot.De ha utánaolvasol,meglesz a megoldás.Recovery cseréhez szükséged lesz a telefonodnak megfelelő ,recovery.img-re átnevezett CWM-re ,amit simán rámásolsz az sd kártyádra és Mobileuncle Tools-szal felülírod az eredetit vele.Root szükséges hozzá.
-
weinmaker
őstag
A cache törlés sem segített. Az asszony majdnem földhöz b@szta.
Valaki akár magánban is ha tudna segíteni, hogy mit, és hogyan tegyek fel, az marha jó lenne, mert jelen állapotában csak telefonálni lehet vele. -
weinmaker
őstag
Srácok nekem olyanokat írtok, hogy csak pislogok. Nem szeretném elbaltázni a telót.
Most akkor kell új rom, vagy jó ami van?
Bocsi, de én ezekhez nem értek. -
hzx0
aktív tag
Azért ovatosan a Meteos-al.! Mtk6589 esen jol müködik viszont neki Mtk6582 w100s van. Mtk6582 esetén okozhat problémákat.
-
kgymac
őstag
válasz
weinmaker
üzenetére
Cappa72 blogjában van leírás meteos-hoz (a820-ban keresd). Érdemes megfogadni az ott leírtakat. A legmagasabb tárhely opció(ka)t felejtsd el, nálam (w8) és a lányomnál (w100) a 2gb-os /data jól működik.
Másik rom nem kellett, megy a "gyárival" (minideal) is tökéletesen. -
tolvaj!
őstag
válasz
weinmaker
üzenetére
Teljes újraflashalés SPFT-vel, majd készülék belső tárhelyének átparticionálása meteos-val. Ugyan ez volt párom telefonjával, mikor frissült a play áruház ( az okozza a legtöbb bajt). Nekem is csak ez segített megoldani a problémát, azóta szépen fut és települ minden, gond nélkül.
-
nepszter1
addikt
Üdv , valaki a topicbol javít érintő kijelzőt ? kezdi megadni magát .
-
weinmaker
őstag
válasz
weinmaker
üzenetére
Megcsináltam a wipe all data/factory resetet, de nem javult sokat a helyzet.
A facebook ugyan települ, de nincsenek képek, a messenger elindul, és egyből kilép, a gmail pedig nem szinkronizál rendesen.Mi a fene lett?
Nincs valami jól működő rom a telóra, amivel minden stabil?
Jelenleg: Android 4.2.2 van rajta
Build: ThLW100.A2.131115.JB5.V16.QHD.EN.COM.8P32_MT6582_W_4H5Jó lenne ha megoldódna. Köszi!
-
weinmaker
őstag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Köszi srácok! Kipróbálom, remélem megjavul.
-
hpeti2
aktív tag
válasz
weinmaker
üzenetére
Tudom béna megoldás, de nálam is szarakodott a rendszer és inkább nyomtam egy factory resetet. Utána play store-ból viszonylag gyorsan újra lehet rakni a progikat és nálam így sikerült minden telepítős/futtatós problémát megoldani.
Ami fontos, hogy ne a ROMon belül csináld a factory resetet, hanem CWM recovery -> wipe data/factory reset.
Sok sikert!
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Nem tudom mi lett a feleségem telójával, de olyat csinál, hogy se a facebookot, se a messengert, nem tölti le, megáll 93%-nál. A gmailt meg frissíti, de utána el sem indul az alkalmazás.
Régi a rom, és nem kompatibilis, vagy mi a frászkarika lehet?
-
mrmft
senior tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Thx.
-
mrmft
senior tag
válasz
tolvaj!
üzenetére
Alternativ megoldas lett.
Recoverybol full wipe utan, ha reboot systemre mentem elindult. Csak nem volt launcher, filekezelo.
Alkalmazasvaltobol sikerult bemenni a telepitett alakalmazasok koze. Play fent volt. Play elindit, Nova launceher telepit es mar mukodik is. Szerencsere. Koszonom mindenkinek. -
mrmft
senior tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Erre gondolsz? Nincs idegem tovabb rontani a helyzeten ezert inkabb kerdezek.
Koszonom az eddigieket, Ájvénak is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előre is köszi a segítséget.

Már csak egy jó digitizer kell