Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
koii
tag
Szia!
Igen most próbáltam a reset -et a helyzet ugyanaz.
Azt tudom hogy tegnap amikor vettem a bluetooth annyira ki lettpróbálva ,hogy másik telefont látott.
Otthon a Wifi működött beállitottam a google fiókomat.
Aztán nem ment a wifi egy jó ideig. Majd este újra elindult.
Ma már megint nem tudtam bekapcsolni egyiket sem.
Wifi nélkül meg tudnék lenni ,de a bluetooth füles és autós kihangosito kellene. -
koii
tag
Módosítom az előzőeket.
Úgy néz ki hogy nem függ a töltöttségtől a bekepcsolás.
Rapszódikusan ha akar működik ha nem akkor nem. -
koii
tag
Sziasztok!
Új vagyok egy w100 -as felhasználójaként.
Tegnap vettem egyet használtan.
Mindene tetszik ,de az a bajom ,hogy úgy néztem 70-80 % töltöttség alatt nem akarja bekapcsolni a Bluetooth sem a WiFi rádióját.
Tudtok segiteni miért? Van ötletetek?
Köszönettel !
K.István -
ccs2929
senior tag
Ha leszeded a hátulját, akkor már könnyű, egy csatlakozóval van rányomva az alaplapra, azt kiakasztod, és már kint is van a kamera. Ebben a hsz-ben vannak képek, amit osztszoroz kolléga tett fel, a második képen látszik, hogy a hátsó kamera felett van a csatlakozója az elsőnek, azt kell kipattintani.
-
ccs2929
senior tag
Sziasztok!
Cserélt már közületek valaki digitizert a telefonon? Még ugyan újat nem vettem/rendeltem, előbb nekiálltam szétkapni, de viszonylag hamar az alaplap kiszerelésénél elakadtam. Előlapi kamerát kiszedtem, antenna kábelt lecsatlakoztattam, a hangerőszabályzó, és a bekapcsológombot leválasztottam az alsó műanyagról, amihez nagyon durván hozzá van ragasztva, csavarokat kiszedtem természetesen, de, ha jól látom, akkor az lcd, és az akku alatti résznél alulról van a szalagkábel rányomva a panelre, és nem merem feszegetni, mert nem tudom, hogy olyan pattintós módszerrel van csatlakoztatva, mint az előlapi kamera, vagy olyannal, mint a digitizer/úgy szívás lenne nagyon/

Sajna nem találok sehol sem egy használható videót, vagy leírást képekkel illusztrálva a W100-hoz, bezzeg minden máshoz akad
Addig nem akarok venni digitizert, míg nem tudom, hogy tudom-e cserélni.....ha valakinek lenne új fekete, eladó, érdekelne
Minden infó, segítséget szívesen veszek. -
bucihost
senior tag
-
ccs2929
senior tag
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Ki milyen romot használ W100-on? nekem a gyári rommal voltak gondok.
- Kamera gusztustalan képeket / videókat csinált.
- A lock screen fagyott. (hívás felvételénél eltelt kb 5-10s mire ténylegesen felvette a hívást)
- Sokszor fagyott be alvó állapotba telefonálás után.Feltettem a Hike OS nevezetű romot, amivel a kamera is 1000x jobb képet / videót csinál, valamint ultra gyors lett a készülék. Viszont nem lehet felcsatolni a telefont a gépre (usb háttértár).
Erre valami megoldása esetleg van valakinek? Vagy valami jó romot tudtok ajánlani?
Köszi.

-
metaa
tag
üdv!
nehány hete írtam ide amikor elázott a kis w100-asom, azóta kiszárítottam minden okénak tűnt, most viszont a bekapcsoló gombommal van valami, ugyanis csak akkor hajlandó működni ha tiszta erőből benyomom (köröm nélkül esélytelen kb.), tehát egy képernyő feloldás kb. 1 perc mire sikerült, elég kiábrándító. ez is lehet az elázástól vagy ez tök független attól? valaki tud bármi megoldást rá, h normálisan működjön? köszi előre is

-
Lampard19
tag
válasz
ccs2929
üzenetére
Szia!
Ha érdekel egy digitizer, tőlem tudsz venni egyet.
Elnézést, tudom, hogy ez egy fórum, de ez talán érdekelhet itt valakit aki gyorsan akar megoldást.Hoztam egy repedt kijelzős thl-hez w100-hoz digitizert, de mire ideért addigra mégegyszer le lett ejtve és totál káros lett, így ez megmaradt feleslegbe. Árában vihető azonnal akit érdekelne, mert nekem nincs szükségem rá.
További szép napot!
Szerk: fehér színű, ezt elfelejtettem
-
kgymac
őstag
válasz
üzenetére
A cwm zip csak akkor megoldás, ha az éppen megnyitott file miatt nem sikerül a bemásolás (W8-on cseréltem bt/sim/telefon apk-t (bt+3g fagyás miatt, 1.04->1.06), ott nem volt gond, hogy éppen futott a telefon apk-ja. W100-on értesítő led .so lib file csere is gond nélkül sikerült. Cache+dalvik törlés is kell persze, ha rendszer komponenst cserélsz).
Helyhiányra nem megoldás, valamint foglalt névre sem (pl. con: , bár ez inkább win features).
A bemásolástól még nem fog futni. Pl. cm romokban nincs fm rádió, de a gyári romból való bemásolás nem elég ahhoz, hogy működjön. Plusz van az a veszély, hogy el sem indul a droid (dual sim topicban említették), mentés mindig legyen. -
kgymac
őstag
válasz
üzenetére
Szia,
Megnyitott file esetleg betelt /system (pl. több mt6589 esetén is kevés volt a hely a su-nak a rootoláskor), esetleg foglalt név :-)
Általában az első ok miatt készülnek a cwm-es telepítő zip-ek, mert így a telepítésükkor biztosan nincsenek megnyitva a reco-ban a cserélendő file-ok. -
ccs2929
senior tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki digitizert a telefonhoz külföldről? Megbízható eladótól vennék, akitől már más is rendelt.
Linket is megköszönnék, ha van.Köszi

-
törölt tag
Hali!
Mondja már meg nekem valaki, hogy miért nem lehet egyes fájlokat a /system vagy valamelyik almappájába belemásolni?
Root Explorer fent van, mount r/w, root-olt teló, ahogy kell. Ehhez képest időről időre belebotlok olyan fájlokba, amik nem másolhatók oda. Persze pont azok, amik kellenének valamire.
Úgy is próbáltam, először átmásoltam SD-ről a telóra, a gyökérbe, beállítottam a jogosultságokat külön annak az egy fájlnak, de akkor sem hajlandó odarakni. Akkor így mi értelme van a root jogoknak, ha mégsem férhetek mindenhez hozzá?
Valaki mondhatna valami okosat!

Köszi
-
Ditti555
csendes tag
válasz
vincotte23
üzenetére
Úgy telepítettem ahogy az egyik hozzászólásban leírtad, de megáll nekem a telepítés a következő hibaüzenetet írja ki: Error: Invalid OTA package, missing scatter. Installition aborted. Kérlek segíts, válaszodat előre is köszönöm!

-
válasz
pusztitojol
üzenetére
a hangerő gomb az biztos forrasztás hibás, mivel elég gyatrán van össze hegesztve az a panel.
-
pusztitojol
csendes tag
Sziasztok érdeklődnék hogy foglalkozik valaki THL W100 javítással mert a kamera nem reagál mindig megcsináltam egy darabig jó volt utána meg újra szarakodott és a másik probléma a hang szabályzó oldal gomb nem jó egyátalán nem működik mit lehet vele csinálni ha tud valaki segíteni azt megköszönném !!!
-
birooo
tag
Sziasztok!
Van lehetőség csak és kizárólag felhasználói fiókot törölni? Odaadnám gyereknek a telót, az összes adattal, programmal, csak a gmail fiókomat kellene törölni, amivel már egy másik telón vagyok. A gyári adat visszaállításánál mindent törölne, így az nem igazán jó nekem.
-
bucihost
senior tag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
És egyik kamera sem működik, vagy csak a hátsó nem? (esetleg nézd meg, hogy a csatlakozó nem e beporosodott és lehet nem érintkezik rendesen)
-
laci laci
addikt
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Nekem a rom miatt volt rosz a kamera.De az sd kártya is rossz volt,neked jó?
-
Bojtor Peti
tag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Valakinek valami másik ötlet hogy mitől nem lehet kapcsolódni a kamerához. Leesett a teló!! Szétszedtem! Az előlapi és a hátsó kamerának a csatlakozóját is megigazítottam de semmi. Néha jó néha nem.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
Oxy.kiraly
üzenetére
fent van egy kereső.beírod: LED NOTIFICATION
-
Ájvé
veterán
válasz
Oxy.kiraly
üzenetére
Működik.
-
bucihost
senior tag
válasz
Oxy.kiraly
üzenetére
gravitybox ?

-
Oxy.kiraly
tag
Sziasztok!
Elmulasztott esemény visszajelzésre (LED jelzésre gondolok) tudtok-e ajánlani valami progit?
Próbáltam a LightFlow-t, de eredménytelen. A készülék Rootolt.
Köszi. -
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Eladó sorba kerül egy w100-as készülék. Karcmentes, fóliázott kijelző, minden gyári tartozék, két akku stb.
Mennyiért lehetne eladni, esetleg valakit érdekelne-e?
Üdv.
-
RPka91
tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Szerintem csatlakozó.

-
MinionFlasH
senior tag
Sziasztok!
Van valami ötletek arra ha nem tölt a telefon? Működik, de ha töltőre dugom semmi... több töltővel is próbáltuk, de a sajátja tölt más telefont...

-
Bojtor Peti
tag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Próbáltam megint azt írja hogy nem lehet csatlakozni.
-
Bojtor Peti
tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Szétszedtem megigazítottam, de nem úgy látszott mint ha el lenne mozdulva. Pár nap és kiderül! Köszi!
-
metaa
tag
köszi mindenkinek!

-
ha rizs ,akkor dobj mellé egy kis borsot, meg füszerpaprikát is

egyszerűbb ha kiteszed a napra, 1-2 óra alatt kiszárad, ha nem olvad szét
-
osztszoroz
aktív tag
pár óra alatt nem fog kiszáradni..nem érdemes próbálgatni vizesen,mert még nagyobb kárt okozhatsz a vasban.Hajszárítót sem ajánlom,inkább a hátlap leszedését,valószínűleg áll benne a víz.Akksi,kártyák ki,hátlapot lecsavarozni,aztán beültetni minimum egy napra egy tál rizsbe.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
szalagkábel-gyanús...kapd le a hátulját és igazítsd vissza.ha levetted a hátlapot (nyolc csavar fogja ),akkor a lencse felett,fényes fém téglalapot nyomd vissza a helyére.

-
metaa
tag
üdv!
tegnap elkapott egy nagyobb eső, a telefonom eléggé megázott (a zsebemben volt, gyorsan kikapcsoltam be a táskába de ígyis folyott az akksi alatt a víz...), ma reggelig hagytam száradni, amikor bekapcsolnám akkor a piros kis led világít a power gomb nyomása alatt, de ennyi. se kép se hang. ennek kuka szerintetek?
-
Bojtor Peti
tag
Üdv!
A teló földet érés után nem mindig csatlakozik a kamerához ha fotózni akarok vele. Azt írja hogy nem lehet csatlakozni a kamerához. Valamikor meg zöld képernyő jön be és ilyenkor sem lehet fotózni.Mitől lehet, ill.javítható? -
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
igen.
-
Az offline töltés kernel szintü, szoval töltenie kellene...
Nos valaki? Ha lebontom a törött üveg darabjait, utána is érzékelős a dolog, vagy nem
Mert akkor nwm állok nekim
) -
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
"Elvileg"kész,de nem kapcsol be.Sajna nem tudom így kipróbálni.vagyis nem tudom,hogy jól csináltam-e,vagy maga a telom sz@r.
-
Kérdés: törött képernyönél leveszem a tökéletesen müködő törött üveg előlapot, utána is érzékelni fog a kijelző? Vagy csak üveggel?
-
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
format és a flash is..most akku bikázás utána ...addig is nagyon köszönöm.

-
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
Ezzel csináltam,de
a v5-tel sikerült.Már az "akku" miatt nem kapcsol be(mert elvileg kikapcsolt állapotban nem tölt)... -
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
akkor megint csak hülye vagyok.Flashtool v3-al akarom formatálni és flashelni.a flashtool nem reagál semmit.

-
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
-
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
Nem volt időm megköszöni a segítséget neked és tolvaj kollégának!I
Igaz nem sikerült még az usb driver telepítés.Nem sikerül azt a fájlt telepíteni. -
osztszoroz
aktív tag
-
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
Én vagyok a hülye,de lehet nem tudom mit kell keresnem.nézem a win 7 ....exe fájlt de nem találom amit futtatni kell.

-
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
A drivernél nem "találom" a megfelelőt,melyik ami kell nekem?win7 32bit...
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
laci laci
üzenetére
Lemaradtam:-)
Ebben a pakkban benne van minden szükséges cucc..
Kicsomagolod,Driver telepít.Teló kikapcs,
Flashtools indít,betallózod a scatter file-t,ami a pakkban lesz és "MT6589_Android_scatter_emmc.txt" lesz a neve.
Majd kiveszed a pipát a Preloader elől,megbizonyosodsz,hogy "force high speed "van beállítva az Options-ben.,majd Download.
Ezután akksi ki,hangerő felfelé nyomva tart és USB rádug.
Ha minden oké,akkor először egy piros,majd egy sárga progress bar fut végig,a végén zöld körben OKÉ felirat.
Sok sikert!

-
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
Rev 3.Az a gond,hogy teljesen megállt.A v3 flashtoolal csinálnám,de már elfelejtettem ilyenkor mit kell csinálni.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek._egyik napról a másikra meg nyekkent a telo.Se hang se kép.a flashtoolnál melyik opciót kell végig zongoráznok.S.O.S lenne.előre is

-
kgymac
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Semmi gond. Bár folytatnám, hátha valakinek hasznos lesz:
A teló wifi hiba / router hiba eldöntéséhez tényleg nem árt ellenőrizni több telcsivel/ ill. ha van lehetőség, több routerrel is + router log kiértékelése (ha van). Otthon én managelek 4 droidos telcsit (kb. play frissítések egy időben), és ha egynél sebesség gond volt, az jelentkezett a többi esetében is. Otthon több ap-t is használok (közös net szomszéddal+ wifi ip kamerák), ezért hamar kiderült, hogy csak a router wifi-jével van gond (lan-on vagy másik ap-n jó volt). A régi routerem logja meg tele volt betámadási kísérletekkel (dyndns+lgnas távoli hozzáférés): vagy az újabb fw (kernel 2.4->2.6) vagy egy hw-ben erősebb router lehet a megoldás (a ddos-ra. Az ipt_recent megy, de nem remekel 32mb-on).
Ha a router hiba ki van zárva, lehet továbblépni telcsi wifi ügyben (factory reset, majd csatlakozások/wifi antenna check. Általában csak ekkorra szokott kiderülni, h bár nem látszik, de le volt ejtve párszor, stb.) -
kgymac
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Nálam meg több telefonnál is jelentkezett. A router csere óta meg nem. De egy próbát lehet tenni, szvsz nem nagy kihívás egy másik telcsivel is kipróbálni a wifi-t, amikor a sajátjával gond van.
A legtöbb router meg logol (főleg a biztonsági üzeneteket), úgy látszik, a log megtekintése is kihívás. -
kgymac
őstag
válasz
ferke76
üzenetére
Szia,
A w100 wifi hibát úgy is kiszűrheted, hogy másik/több wifi-s eszközzel is kipróbálod a routert (praktikusan telefonokkal). Ha mindnél jelentkezik a lassulás egy időben, nem a telcsivel van a gond.De a tippem az, hogy támadás alatt van a routered. Ennek ellenőrzéséhez rá kéne nézned a router logjára. Ha be van kapcsolva a tűzfal (és miért ne lenne), lehet h tele a log dos/ddos/teardrop attack logsorral.
pl (nálam zyxel NBG4615-n):
Jun 24 20:40:49 v2 user.alert kernel: Teardrop Attack:IN=pppoe-wan OUT= MAC= SRC=217.20.130.99 DST=xxx.xxx.xxx.xxx LEN=40 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=58 ID=11465 DF PROTO=TCP SPT=80 DPT=35177 WINDOW=7092 RES=0x00 ACK FIN URGP=0Router tűzfal beállítása (ha még nem lenne: pl. tűzfal engedélyezve, ddos támadás pipa, ping nincs wan-ról, stb), esetleg fw frissítés lenne a megoldás (ha van a gyártó support oldalán), vagy egyedi, linux alapú fw (pl. tomato, stb és azon beállítani rendesen a tűzfalat). Ha túl régi a routered (>5év), egy újabb modell is segíthet. De mielőtt elrohannál vásárolni, érdemes lenne kölcsönkérni egyet haveroktól/rokontól. 1-2 óra alatt kiderül, hogy segít-e a problémádon (akár 2. routerként vagy AP módban is). Én egy asus wl500gP v1-et cseréltem a napokban (a log tele volt eldobott csomagokkal [már évek óta
], de úgy néz ki, nem bírta szusszal a tempót: 1-2MB-re csökkent a letöltési sebessége wifi-n (play-ról kb.10-15 perc alatt
), több telefon esetében is jelentkezett (w8, w100 ill. alca ot995). Kábeles kapcsolat esetén nem ill. másik AP-re csatlakozva sem jelentkezett a lassulás (csak a router wifi-vel). Nálam a zyxel router csere megoldotta ( gigabites utp miatt [még jóval húsvét előtt vettem, de a lustaságom okából nem lett eddig beüzemelve
] ill. az asus már a 3. tápot fogyasztja [usb-s hdd-vel, kb. 3-5 évente kipúposodik (majd kipukkan) a tápban egy kondi, emiatt a wifi szakadozik, hdd hol van-hol nincs]).
Bocsi, ha hosszú volt. -
mrmagam
csendes tag
Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Kb 5 hónapja vettem THL W100s-emet. Nem rootoltam, pár program van rajta, ami nem play storeból van.
Az utóbbi 2 hétben többször volt olyan, hogy újraindult videónézés közben/után. Elég melegnek is tűnt. Felraktam rá egy hőmérsékletmérő programot, és azt mutatta, hogy videó alatt volt, hogy 65 C fölé is ment a hőmérséklete. Átlagos használatnál most, kb 40 C körül van.
Kb azután kezdődött, hogy frissitett pár programot, (de lehet, hogy ennek semmi köze nincs hozzá és csak a bejött jóidő miatt magasabb az alaphómérséklete). Akkor nem raktam rá új appokat.Amióta rajta van a hómérsékletmérő, nem hagytam neki többször, hogy igy felmelegedjen. és nem is indult újra egyszer sem. Ma viszont nem csináltam semmit, és a mobil egyszer csak kikapcsolt. 2 szer megpróbálta magát újrainditani, mire sikerült neki, de utána rendben működöt.
2 óra múlva hallom, hogy kaptam egy sms-t megnézném és a telefon folyamatosan csak újra akarja inditani magát. Volt, hogy a képernyőn is torzan jelent meg a THL jel. 15 percig ezzel elszórakozott, majd kivettem belőle az aksit, visszaraktam, és akkor újra akartam inditani, akkor csak egyszer indult, de aztán kikapcsolt.
Hazajövök, rádugom usb vel a gépre, hogy megnézzem mi a helyzet, reagál-e, és akkor meg kéri a PIN kódot. Azóta megint működik. Lementettem megint róla a számokat meg kiirtam, hogy milyen app-ok van rajta.
Mivel tudom diagnosztizálni, hogy mitől lett hirtelen ilyen?
Valszeg már nem sok időm van a garanciából, de ahhoz nem sok reményt fűzök, hogy a kinaiak csak küldenek egy újat.Mit javasoltok, ilyenkor mi a teendő?
-
ferke76
csendes tag
Sziasztok!
Ismét segítséget szeretnék kérni!
Eddig semmi gond nem volt a teló wifivel de pár napja elkezdte azt csinálni ,hogy van a routerrel full kapcsolat de nem tölt be semmi weboldalt ez a hiba van hogy 1-2percenként jelentkezik van hogy fél óránként össze-vissza , a hibát úgy tudom megszüntetni ,hogy kikapcsolom a wifit és rögtön vissza ezután jó de utánna megint
jön a hiba ! Kikapcsolás nem segített sem az akku kivétel!A segítségeteket előre köszönöm!
üdv.ferke76
-
kijelző csere otthon lehetséges?

-
Klara_
őstag
válasz
gilimbgalamb
üzenetére
A gyari. Az akkus problemadra pedig - neha takaritsd ki a telefont es pucold meg az erintkezoket, plane ha nincs tokban es neha kapcsold ki a keszuleket.
Felem van jopar w100. w100s is, mindegyiken a gyari ROM van ami le lett pucolva a kinai / google lomoktol + Nova laucher es mind tokeletesen mukodik. -
Zebu
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
jah az a baj, hogy azt most nehéz megoldani

-
Zebu
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
Király! És a mikrofon is működik meg a hangerő állítás is?
Ez most jó áron van: [link]
-
Zebu
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
hol lehet ilyesmit beszerezni? Nekünk is van egy WT19i headsetünk, de az nem megy sajnos

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Le Mans Ultimate
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Autós topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)