- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Igen, csak regen volt ilyen a kezemben, MIUIhez vagyok szokva nem flashtoolshoz.
A tortenet, hogy a gyari filekezelo - totalcommanderre, a gyari launcher novara volt cserelve az eredeti pedig torolve lett. A gazdaja meg nyomott egy visszaallitast.
CFY szeria szamos, tehat V3 elvileg. Gep abszolute, nem latja drivert sem tudok telepiteni.
Tyuklabas recovery van vagy a hasalo robotos kep feletti recovery megy itt van apply udate from sdcard.
Ha rateszem ezt egy sd kartyara es megprobalom mit lep ra az mukodhet, nagyob gondot nem akarok csinalni mint ami mar van? -
-
Ájvé
veterán
Hát nem kellett volna a gyárit törölni, tedd vissza az egyik teljes ROM-ot és ne töröld ki a legszükségesebb alapprogramokat. Nem csoda így, hogy gyári visszaállítás nem ment neki, ha beletörölgettél.
CWM-ből is tehetsz fel amúgy ROM-ot ha látja a gép a telefon memóriáját. Ez egy szerűbb, mint a Flashtools. -
mrmft
senior tag
W100 gyari beallitasok visszaallitasa utan, ujrainditaskor a ThL logonal megall, nem megy tovabb.
Se recovery, se semmi nincs telepitve a telefonra mindene gyari. Ilyenkor, hogyan tovabb?
Koszonom elore is. -
Tusuka
tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Köszi, megpróbálom.
-
Tusuka
tag
Sziasztok,
sajnos párszor leejtettem a W100S-emet, és az egyik leejtést nem tolerálta. Azóta bizonyos nyomásra, zsebe téve kifagy vagy restartol. Szerintetek van esély rá, hogy valahol megcsinálják (ha igen, hol), vagy kuka?
Köszi.
-
dilajoska1
őstag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Közben felraktam a gyári romot de ugyanúgy csökken az fps a videonal.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Iroot tuti működik.
-
tolvaj!
őstag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Usb hibakeresés engedélyezve?
-
tolvaj!
őstag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Pl kingo root és bármelyik gyári firmwaret.
-
hpeti2
aktív tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
A gyári stabil. Kb. 2 perc rootolni. Az fps, meg valószínűleg azért esik le, hogy ne legyen totál fekete a kép. Tegyél vel másik kamerázó progit, hátha megoldja, de sztem csak rosszabb eredményt fogsz kapni.
-
dilajoska1
őstag
Sziasztok. Én is szert tettem egy ilyen telefonra és lenne egy kis gondom. Felraktam a StefDio_w100_130711_1.0.1 romot. Olyan problémám van hogy mikor videót készítek és ha sötétebb helyen vagyok akkor nagyon lecsökken az fps (kb 15-re), viszont ha újra kimegyek a világosra akkor megint normális 30fps-el vesz fel. Erre van megoldás? Mindegyik romon így működik? Esetleg tudtok ajállani egy stabil, rootolt romot? Előre is köszönöm!!!
-
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
Köszönöm még egyszer neked is a segítséget.Az imeit is sikerült megcsinálni,már csak a romot kellene kicserélni a kamera miatt.Ha van teljesen működő rendszerem,melyikkel lenne érdemes(és könnyű is) egy teljes mentést csinálni?

-
Storms
őstag
üdv!
Ez a telefon a "márkás" telefonok közül melyikkel van egy szinten kb.? (Galaxy S3 mini?)
Látom soknak meghal a kamerája, stb... Akkor ne is vegyem meg?
-
tolvaj!
őstag
válasz
laci laci
üzenetére
A recovery jó lesz, ha w100 -as. A "nem jó" rész, csak a kamera driverére vonatkozik. Ha kicseréled a boot.img -et (azt újra kell flashelni) a megfelelőre akkor a kamera is jó lesz. A recovery egy adott partíción van ha attól nem nagyobb akkor működnie kell-feltéve, hogy típus azonos.
-
laci laci
addikt
Ha rev 3-as gépem van és elvileg"rossz"a gyári rom ami most rajta van,szeretnék rárakni egy recoveryt,miből tudom meg melyik jó nekem?
-
sanya678
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudja valaki lesz-e 4.4 kitkat w100s telóra?Mert a t6s nem sokban különbözik,és azon már alapból az van. -
rendorsrac
tag
Sziasztok!
Behalt a W100-am kamerája és sajnos a bekapcsoló gomb se reagál, így keresnék törött, de jól működő telefont, vagy csak alaplapot, mindegy. Amennyiben van valakinek törött W100-a, vagy hibtlanul működő alaplapja, kérem kizárólag privátba küldjetek ajánlatokat, mert ritkán nézem a fórumot. Előre is köszi.
Üdv, Barnie.
-
tolvaj!
őstag
válasz
laci laci
üzenetére
A kamera azért, mert rev 1 szoft ment fel. Az imei pedig azért mert sérült a teljes partíciós táblád és füst az nv ram, protect_f és protect_s partíciók elmentek nyaralni. Ha valaki le másolja akkor vissza lehet állítani, de egyezni fog az imei számod az eredeti telefonnal. Azt utána át kell írni. Most nem tudok linkelgetni éjszakás vagyok és telefonon nyomom.
-
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
A gyári romon a kamera szar,és az imei elszállt....
-
kgymac
őstag
Úgy emlékszem nekem is PC-n kellett formázni (w100 és w8), de úgy rémlik, hogy Cappa72 említette is valahol.
Érdemes mértékletesnek lenni: 2gb általában elég és marad "belső" sd is a 4.2-es droidnak, nem kell küzdeni a belső sd eltüntetésével. Van bőven 6589-es telcsi, ahol a két összevonható partíció együtt kisebb, mint 2.5gb, így előre biztos a fél tégla 2.5gb vagy nagyobb választása esetén. -
tolvaj!
őstag
Még én sem csináltam eddig, de használtam a keresőt
. Tréfát félre, a datábol lett egy 2,5GB -os "szörny" az sd rovására, ami igy ~320 MB maradt. Elötte mindenről csinálj mentést TB-vel külső sdre, mert a meteos csinál egy resetet és úszik minden. Utána már vissza bírod állítani a cuccost és még hely is lesz. -
hzx0
aktív tag
válasz
tolvaj!
üzenetére
Jó is hogy beszélgetünk. Még nem használtam a meteost. Miota uj play áruház kerül a telefonokra ami nem enged telepiteni mikor betellik a data 3/4e. Pár régebbi vevöm megkereset a problémával. 1 gigát is hozzá lehet csapni a datához? Folyamata ez? Mentés cwm-el meteos.apk telepités. Kiválasztani amenyi plusz kell ( max 2.5 giga) vissza cwm-be. Faktory reszet. És csak a data vissza állitása? Alkalmazás mentések megmaradnak?
-
tolvaj!
őstag
Szerencsére én megúsztam a téglásítást. Tegnap előtt húztam újra párom w100-át és mikor kész volt, gyorsan TiBi -ből belaktam, majd használtam volna a fényképezőt és jött a száj húzás. A probléma az volt, hogy közben meteossal át is particionáltam. Szerencsére a kezdeti partíció kiosztást nem buzerálja a meteos, így elég volt csak egy megfelelő rombol a boot.img-et felflashelni. Ugye az tartalmazza a kernelt, ami a kamera drivert és innentől adott volt a megoldás
A lényeg: járhattam volna rosszabbul is, mert nem figyeltem a rom verzióra! -
hzx0
aktív tag
válasz
tolvaj!
üzenetére
Remélhetöleg laci_lacinak 6589 van annak tuti megvan a testpoint, és csak 2 féle preloader van. Valahol 7. hoba lett uj a preloader. Nem véletlen van mindenhol ki irva hogy a pipát ki kell venni elöle. Ha W100s van neki akkor ha szétszedi akkor fogja látni hogy megvan e a testpoint
-
hzx0
aktív tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Ha nem pittyog a windows akkor hiába a driver mokolás. Nem rávalo preloader= telefon tégla nincs usb kapcsolat. Xda w100 forumon volt már rá példa. Szerencsénkre ennek a telonak meg van a testpointja tehát simán éleszthető.
-
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
Rendben...pár hozzászólással vissza a kolléga is ajánlott egy megoldást...Előre is

-
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
"Sajna"volt/van/lesz mtk-s telom van rajta elég sok driver a gépen...töröljem le az egészet?
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
laci laci
üzenetére
nekem is volt rev_3-as w100-asom..a létező összes romot kipróbáltam rajta,kísérleteztem szerencsétlenen gazdagon..Sikerült egyszer -kétszer a pipát is benthagynom a preloader előtt,mégsem tudtam brickelni.Próbáltad már leszedni az összes régi drivert és újrarakni?Nehezen tudom elképzelni ,hogy behasalt..

-
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
igen....

-
hzx0
aktív tag
válasz
laci laci
üzenetére
Pont most linkeltem a mélyviz topikba #859 hsz.2. Link.
-
laci laci
addikt
Valakitől várok egy "remény"választ.Szoftver frissítés után,ha a telot rádugom a gépre akku nélkül,vagy akkuval nem csipog egyet sem.Mit csináljak?előre is

-
gumimaci1235
tag
Arról van valakinek tapasztalata, hogyha aktiválva van a led-es értesítés, akkor az fogyasztásban mennyi többletet jelent?
-
gumimaci1235
tag
A CWM mód nem volt egy egyszerű, vagyis megtalálni a recovery.img-t THL W100S-hez...
De már minden szuperül megy ROOT, CWM, és felraktam egy TUTI Galaxy ROM-ot plussz LED Notification-t.
Minden működik, és szerintem jobb mint az eredeti... -
gumimaci1235
tag
válasz
gumimaci1235
üzenetére
köszi
-
azozo
senior tag
válasz
gumimaci1235
üzenetére
Van a playen pár app amivel lehet változtatni.Light flow ès a Light manager
-
azozo
senior tag
válasz
gumimaci1235
üzenetére
Azèrt mert sajnos csak piros led van benne...ès azèrt gyengèbb mert más színt jelenít meg ..

-
gumimaci1235
tag
THL W100S-nél a FIX Activated leddel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy tudja-e valaki hogy lehet állítani a villogás erősségét, mert nem fogadott hívásnál villog erősen a piros led. De pl. facebook üzenetnél is villog, de nagyon halványan.
Ha valaki tudja, kérem segítsen!
-
storm3
senior tag
sziasztok! olyan gondom van, hogy elromlott a hangszórója a telefonnak. Lehet ezt itthon rendelni valahonnan, van valakinek otlete?
-
gumimaci1235
tag
Ez így van, nálam is működik egy előző verzióval a facebook és a messenger is.
-
Pepe712
újonc
Hello,
Meg van a megoldás .A problémát egyértelműen a legutolsó messenger frissítés okozza, ami a 17.0.0.16.14.,
le kell tölteni egy régebbi verziót és azt telepíteni, én a 16.0.0.16.15 telepítettem és működik.Én innen szedtem le:
http://facebook-messenger.en.uptodown.com/android/old
Péter
-
Pepe712
újonc
Detto ugyan ez a problémánk justpp'. Valószínűleg a Messenger frissítése vitte el a dolgot. Végig csináltam minden reset, factory mode, cah törlés uninstall de semmi. Már csak ez az egy alkalmazás van rajta, de akkor is Unfortunatelly messenger has stopped-al leáll.

Ha valaki tudnak segíteni az nagyon, de nagyon jó lenne.

-
justpp
újonc
Visszaállítottam gyárira, mindent megpróbáltam de ugyanúgy kilép magától..

-
Klara_
őstag
Ha van valakinek felesleges bekapcsolo gombja az atvennem!
-
justpp
újonc
Sziasztok! THL W100S márkájú telefonom van. Nemrég frissítettem a messengert és a facebook-ot, ha megnyitom a facebook alkalmazást akkor magától kilép a messenger meg leáll. Mindent megpróbáltam, sehogy sem működik. Más tapasztalat ilyesmit? Tudtok segíteni?

-
vincotte23
tag
Köszi a segítséget,végre sikerült! Nem most kezdtem,de W100s még így nem szivatott meg! Már csak az IMEI-ket kellene visszaírni,mert ugye már lemondtam a telefonról és teljes formázást csináltam...
-
azozo
senior tag
válasz
vincotte23
üzenetére
Meg ellenőrizd le md5-tel hogy rendesen letöltötted..Én egyszer ezen sz*vtam...

-
osztszoroz
aktív tag
válasz
vincotte23
üzenetére
Flashtools-szal is újrarakhatod a recoverydet.Nincs para véleményem szerint,csak nem amegfelelő verziójú recoveryt raktad fel..ilyenkor behasal a teló,de nem menthetetlen.Az enyém rev1-es és csak a 6.0.3-as cwm-mel indul el.

-
vincotte23
tag
Flash Toolsal is próbáltam,sőt formáztam is a készülék,de semmi! Nagy nehezen belép Factory módba a kínai recovery,itt is próbáltam formázni,újraindul,de csak a boot kép jelenik meg.
-
vincotte23
tag
SEGÍTSÉG!!! Recoveryt akartam cserélni Mobile Uncle Tools-al, letöltöttem egyet, a MUT-ból "recovery update" indítása,aztán újraindítás után csak a kezdőképernyő jön be és semmi más!!! SEGÍTSETEK
-
Assassin22
csendes tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
100s
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
Assassin22
üzenetére
100,vagy 100S ?
-
Assassin22
csendes tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Valaki vállal Pesten w100 flashelést mert nekem nem akar menni...... hihhetetlen... felrakom a drivert kiírja hogy successfully és mégsem rakja fel... grrr persze a flash tool meg nemm látja a telót. Ha elindítok rajta egy full rom flash-et akkor csak villogás van a kijelzőn és semmi mást nem csinál flash tool sem találja csak searching van és semmi más... Valaki ki tudna segíteni??? pls!!!
(CFYSG24) w100s-es teló -
laci laci
addikt
Ki-mit használ az xposed-ben?
-
HairBrain
csendes tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Hogyha a felbontás egyezik de a képernyő mérete nem az baj? Most éppen a lenovo a830-at nézem.
-
osztszoroz
aktív tag
-
HairBrain
csendes tag
Lehetséges lenne portolni Color-OS-t sima w100-ra? Mert egy barátom használja már egy ideje (vmilyen lenovo-n) és nagyon tetszik de csak w100s-re láttam eddig.
-
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
Ezek mind fent vannak a másik telomhoz(inew v3)....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- Építő/felújító topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

! Kicsit felelősnek érzem magam, mert nem írtam le, hogy melyik verziót használtam. Bocsi a félreértésért 

. Tréfát félre,"