Hirdetés
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HairBrain
csendes tag
Mindenkinek köszönöm szépen a segítségét
, a telóm újra él 
-
HairBrain
csendes tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Van egy kis haladás
Egy needromos kommentben írták hogy a fontos hogy a flashtool v3.1316.0.150.-as verzióját kell használni. Ezzel elértem hogy nem ír ki dram failt és ez már önmagában öröm
Először lefuttattam a downloadot preloader nélkül végig ment de a teló nem javult
Ezután lefuttattam preloaderrel együtt és most a teló már elkezdi a bekapcsolást tehát: 1 felvillan a piros led
2 elalszik
3 villan kettőt a képernyő közvetlenül egymás után (az első kicsit világosabb)
4 ezután újra teljesen sötét -
laci laci
addikt
válasz
osztszoroz
üzenetére
Hangerő nélkül csinálom,úgy is megy....

-
laci laci
addikt
-
HairBrain
csendes tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Sajnos nem működik, még mindig Dram failt ír ki
Bármi más ötlet? Azt is megköszönöm ha valaki mégegyszer leírja az SPFlashToolal csinálandó dolgokat pontokban, de asszem nem én csinálom rosszul -
HairBrain
csendes tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Köszönöm, már szedem is le needromról a megfelelő romot. (és az USB kábelemet átdugtam egy alaplapi csatlakozóra)
-
HairBrain
csendes tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Azt hiszem rev2-es, de nem vagyok biztos benne. Az akku alatt a sorozatszám: CFYSGM4W100039210
-
tolvaj!
őstag
válasz
osztszoroz
üzenetére
És/vagy nem megfelelő adatkábellel; és/vagy nem alaplapi USB porton keresztül. Ezek is fontosak és előidézhetik az alábbi hibát.
-
Digitizert, hangerő gombot és nyákot vennék magyar eladótól. Várom a jelentkezőket.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
két kártyával használom a telefonom és csak azt szeretném, hogy a külföldi kártyámmal menjen a mobilnet. Az otthonival semmi képpen. Meg lehet oldani ezt valahogy? -
nepszter1
addikt
Az érintő kijelző nem mindig akar működni , esetleg egy új rom megoldhatja a problémát ? Mert még a gyári rom van rajta, vagy sokkal nagyobb a baj ?
-
laci laci
addikt
tényleg ha van valakinek egy kijelző törött telo és eladó akkor érdekelne.Az enyém sajnos az alaplapom lepihent.a format-ot megcsinálja,de utána semmi.
-
ccs2929
senior tag
Megmondom őszintén, nem kérdeztem, meg nem is reklamáltam nála, mert összesen 16$ volt, na most, ha azt mondja, hogy kicseréli, küldjem vissza, akkor ott vagyok, hogy amennyi pénzből visszaküldöm neki, annyiból vehetek megint egy újat, és, ha az sem jó, akkor megint kidobtam pár forintot, úgyhogy még arra gondoltam, újrahúzom, hátha úgy felismeri esetleg, mint új eszközt, és, ha nem jön be, akkor veszek valami mást, ez meg alkatrészként megy a használt piacra. Elvileg újrahúztam az eredeti legfrissebb romot Flash tool-al, de nem történt változás, felülírta ugyan a régi rendszerem, mert visszajött a bootanimáció hangja, viszont minden adatom megmaradt
Lehet valamit elcsesztem!?
Mit értesz az alatt, hoy melyik verzió? Nem gondoltam volna, hogy a digitizernek több verziója is van, vagy esetleg a W100s-hez másfajta van? Ezt vettem konkrétan, most nézem, hogy "100% Original Touch Screen Digitizer For THL W100 cell phone W100S Touch panel ", akkor lehet, hogy mégis a W100s-hez való lenne
akkor elbaxtam -
törölt tag
Feladtam a galaxy rom-okat. Sok vele a macera. Feldobtam egy Xperia C rom-ot. AMOI N828 port
Eddig nagyon tetszik. Szép, gyors, és nincs benne fordítási hiba, legalábbis a gyári app-okban.

-
maxsam
csendes tag
Ingyen is oda adom valakinek ezt az 1 darab aksimat ami megmaradt, csak ne fogja már itthon a port..

-
törölt tag
-
laci laci
addikt
Az aktív hívás létrejötténél,hogy lehet kikapcsolni a rezgést?Előre is

-
törölt tag
Nincs FM Radio, kidobtam belőle, de ha kell, letöltöd bármelyik galaxy koppintást a needrom-ról és kihúzod belőle az FMRadio.apk fájlt a winrar-al.
Itt megtalálod: /system/appHáttérképet a zárképernyőn csak úgy lehet változtatni, ha szétszeded a framework-öt. Bele van integrálva. Sajna mind ilyen. Vagy szedd le a Play-ből a Galaxy képernyőzár nevű progit, abban lehet csere-berélni, meg effektet váltani.

-
ccs2929
senior tag
Nekem sikerült, csak az új digitizerrel nem csinál semmit, olyan, mintha nem is lenne bekötve, szóval semmire nem reagál
, a régit rádugom széttörve, úgy, hogy a telefon mellett van, és faszán működik vele
szóval szerintem szar az új.....ugyan az a chip van mindkettő csatlakozóján -
azozo
senior tag
Hol az FM Rádió ?
-
törölt tag
Leportoltam és összeraktam egy egész jó kis Galaxy S4 ROM-ot.
Most jön majd az időigényesebb meló, ki kell javítani a hibákat és rendesen megcsinálni a fordítást.

-
törölt tag
Mivel nincs 4.4-es kernel az mtk6589-es CPU-khoz, így nem lehet KitKat-es ROM-ot portolni rá. Legfeljebb olyat, aminek csak a kezelőfelülete KitKat-os. Van egy GizmoChina-s leírás a 4.4-es telepítéséről 6589-es CPU-hoz, de nem mertem kipróbálni. Azzal talán lehetne ügyeskedni!

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Egyébként nem töltöttem le a Needrom-os Galaxy ROM-ot, szóval pontosan nem tudom mi a különbség a kettő között. Igyekszem saját magamnak csinálni, mert akkor tudom hol van a hiba, ha nem megy valami. Nem tudom más hová piszkált bele és azt nagyon macerás megkeresgetni. Ezért portolgatok újabban.

-
törölt tag
Hát most megfogtál. Úgy elsőre azt mondanám, hogy kicsit más a launcher, több minden van a quicksettings-ben, más a jegyzet, stb..
Semmi számottevő. Most egy Galaxy S4 ROM-on dolgozom. Lesz vele meló bőven, de csak egyszer kell egy tökéletes ROM-ot csinálni. Ez a Note3 ROM viszonylag hamar elkészült, erre az S4 ROM-ra kicsit több időt fogok szánni, már jobban ráérek ilyenekkel foglalkozni.

-
törölt tag
Itt az új LINK
-
törölt tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Majd várom a visszajelzést!

-
törölt tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Ha nem indul, akkor nyisd meg a .zip-et, töröld ki a boot.img fájlt és másold oda a sajátod abból a ROM-ból, amivel a telefonod kiadták. De ettől függetlenül mennie kellene.

-
törölt tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Multilanguage, de volt pár apróság, ahol az angol nyelvi fájlokat kellett módosítanom, így jobb inkább magyarul. Majd egyszer a Needrom-ra is gyártok valamit.

-
törölt tag
Elkészült a Note3 portolásom THL W100-ra. Rev3-on tesztelve, 130912-es az alaprom.
-az összes grafikai elcsúszás kijavítva (beállításokban maradt egy pici, de nem zavaró)
-viper4android kigyomlálva
-fordítási hibák kijavítva, kiegészítve
-android weather & widget integrálva
-akkuidő optimalizálva
-értesítési sáv gyorsgombjai kicserélve, Note3 stílusúra színezve
-5 soros Google billentyűzet, a magyar nyelvi kiosztás alatt is
-dual SIM támogatás
-szolgáltatónevek kijavítva-az Accuweather widget sajnos nem megy, ezért van helyette az android-os
-pár helyen nem sikerült a nagy betűből kicsit csinálniA ROM gyors, gördülékeny, nekem egyelőre ez marad.
Letölthető INNEN
-
maxsam
csendes tag
Sziasztok!
Elvesztettem a THL W100-as telomat, így megmaradt egy teljesen új aksim, ha valakit érdekel a kelgyula@gmail.com email címre írjon és megbeszéljük a részleteket!
Köszönöm!
-
válasz
osztszoroz
üzenetére
jelly bean keyboard pro visz mindent.

-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem a telóra a Smart Keyboard Pro nevű billentyűzet progit, de az a bajom vele, hogy folyamatosan bizonyos idő elteltével visszaugrik az alapértelmezett android billentyűre. Próbáltam azt is, hogy az alapértelmezettet letiltottam, de akkor meg egyáltalán nem is tudok gépelni miután megint eltűnik a Smart Keyboard a süllyesztőben.
Mi lehet a bibi ?!
Vagy megoldást, vagy más hasonló jóféle billentyűt javasoljatok legyetek szívesek ( SWYPE nem jött be).
Lehet, hogy finnyás vagyok, de az alap billentyűzettel sokkal lassabban tudok gépelni, mint a Smart Keyboard-val.
Válaszotokat előre is köszi!
-
HairBrain
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni!
Új vagyok a fórumon, bár kb 2000 kommentet olvastam itt mielőtt megvettem a thl w100 asomat.
Már egy jó ideje (sajnos nem tudom megtalálni hogy pontosan mit használtam) egy nagyon minimálisan változtatott "stock romot" használtam (rev2), + az mtkengine v2-t. Ez a kettő jól müködött, csak kb egy hete előjött a nincs hely a telefonon üzenet, ezért nem kaptam sms-t és már am is fel akartam tenni valami újat.
A needromról megpróbálkoztam egy miui-val, de csak olyannal ami csak rev3-mal volt tesztelve. Az install teljesen normálisan lement CWM-ben, de a telóm bootloopos lett. (Bekapcskor feljött a normál fehér logo, aztán valami kínai szöveg, de az valszeg a romból van, mert dizàjnos volt (lefotóztam))Megpróbáltam kijavítani a hibát SP flashtoolal, de sajnos amelyik helyen olvastam ot nem írták h a preloadert uncheckeljem így most brickes a telóm
Az SP toolal semmit sem tudok csinálni mert dram failt ír ki.Van esély arra hogy nem kell új telót vennem??
-
Nobri82
csendes tag
Sziasztok!
Eladnám fehér THL W100-as telefonomat, minden tartozékával, 2 db akksi van hozzá, 4 db tok!
Ha valakit érdekel itt elér: nobri82@gmail.com
Norbi -
kezdő
senior tag
Adott egy W100 az alábbi rommal:
thl_w100_rev2_miuiandroid_multi_V8_4.4.4_jb-4.2Ha jól emlékszem ez volt az első működő MIUI a needromon.
Kicsit beteg már szegényke, raknék a helyére valami frissebbet, de jó lenne a magyar nyelv.Látom akadnak itt "szakik" akik benne vannak a témában.
Lehet tudni valamit a legfrissebb MIUI portokról? Valamikor elérhetővé teszitek a nagyközönség számára is?
A telefon az első REV2-esek közül való. Régen foglalkoztam már vele, mehet erre a rev1 vagy rev3 rom?
Pl. a Needromon lévő Samsung rom? Azt írják rev3-on tesztelve. -
osztszoroz
aktív tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
közben Needromon megválaszolták. listappinfo-t kellett kilőni.
-
azozo
senior tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Csak úgy, hogy az App settingsbe kell leállítani
-
osztszoroz
aktív tag
Ezt a sidebart hogyan lehetne eltűntetni a SAMSUNG-port romból?Nagyon zavaró.Ettől függetlenül Meteos-os átparticionálás után gond nélkül fut-végre működő gps-szel.(rev_1) Az s-voice külön nagyon tetszik benne.
-
azozo
senior tag
válasz
osztszoroz
üzenetére
-
Ájvé
veterán
Engem is elért az érintő képernyő hiba, egy csíkban nem érzékel nagyjából. Van már megoldása erre valakinek? Romlani fog (nem érzékel máshol se)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Romcsere ezt nem oldja meg, a digitizercsere fogja csak megoldani, ha szerencséd van (velem ellentétben
)
, a telóm újra él 
Egy needromos kommentben írták hogy a fontos hogy a flashtool v3.1316.0.150.-as verzióját kell használni. Ezzel elértem hogy nem ír ki dram failt és ez már önmagában öröm
és nem akarok új telót venni
eskü 1x tettem bele a teloba, hogy azért mégis lecsekkoljam, mükszik e ezzel az aksival is, és így se kell senkinek..
Lehet valamit elcsesztem!?

holnap kipróbálom,hátha megindul rev_1-en is

milyen néven szerepel?köszi