Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
válasz
Giovanny
üzenetére
EU-bol rendelve semmi sincs, ha ceges szamlara megy, akkor AFA-t se kell fizetni, bar ez nemi plusz adminisztraciot igenyel (ilyen esetben az elado valoszinuleg tudni fogja, hogy pontosan mi a teendo.)
Arra kell figyelni, hogy ne verjenek at
(Lenyeli a penzt, es nem kuld semmit, nem azt kuldi, amit hirdetett, aprobetuben megemlitett totalkar, szoval a szokasos ebay-es dolgok.) -
KriszBoy
senior tag
válasz
Giovanny
üzenetére
Helló mindenki!
Megvan a T61-em!
Annyiból nehéz a dolgom, hogy nekem még sose volt ''IBM''-em... Az első aminek megörültem hogy a képekkel ellentétben ami a neten van, miszerint eltünt a piros-zöld-kék IBM logó, nálam nem igaz... Ugyanúgy ott van mint a T60on... Ennek nagyon örültem!
Eddig voltak Asus, Acer, és Toshiba laptopjaim, de ez mindenképen felülmúlja őket... Annyi apróság van benne, ami....
Amit mások hibának hoztak fel hogy a mic csati hol van meg hogy az LCD nincs középen, engem annyira nem érdekel! Lehet hogy ha begugok egy csatit akkor zavaró lehet, de tényleg nem láttam helyet hogy hova férne! Hátra tuti nem mint páran mondták...
Az LCD meg szem észre nem vehető SZÁMOMRA!
Anyagra, fogásra, masszivitásra elsőosztályú! Na persze lehetne aluminium a ''csuklótámasz'' meg ilyenek, de nekem nagyon bejön!
A billentyű vajpuha, bár ezt már sokszor olvastam és nekem a tapipad is valahogy jobb mint a melettem lévő Asus-on...
Méreteit tekintve szem elfogadható (pár napig egy Asus U1F-et használtam
, de az más világ) és nekem mindenképpen kellett a WXGA+ felbontás!
Az aksim csak 4 cellás, így legalább könyebb és kisebb a gép és szem még ezzel is elég sokat elmegy! Nem tudom pontosan mennyit, de nagyon meg voltam vele elégedve tegnap este!
Amit meg az energia megtakarítás érdekében lehet tenni.... Pl: Képernyő frissítésének csökkentése, illetve sok más érdekes dolog amivel perceket takaríthatok meg!
Egy szó mint 100 sose volt még IBMem de nagyon odavagyok érte! Olyan kis csúnya hogy már álomszép, nem recseg, nem ropog, nagyon komoly kis gép...!
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- OLED TV topic
- Eltűnt a fél internet!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- További aktív témák...
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év garancia
- Asus ROG Strix - i7 10870H, RTX 2060, 16gb RAM
- L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Acer Aspire A315-59 15.6" FHD i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
OMG, matcompban megkérdeztem múltkor és ott asszem 800Mhzeset tudtak akkor adni. Szóval, most akkor még mindig nem tom, h mit csináljak, milyet vegyek.
(Lenyeli a penzt, es nem kuld semmit, nem azt kuldi, amit hirdetett, aprobetuben megemlitett totalkar, szoval a szokasos ebay-es dolgok.)

, de az más világ) és nekem mindenképpen kellett a WXGA+ felbontás!