Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
rootmin
tag
Tim82: Szerintem nem machinált semmit, serial alapján le lehet csekkolni a garit, ha jól emlékszem, szeptembertől számítva még két évig érvényes.
Dr. Akula: X200at ismerem, régóta szemezgetek ezzel a típussal is. Igazából egy X200 tabletre fáj a fogam, de újonnan még mindig fél millió környékén mozog az ára, használtat meg egyelőre nem is láttam belőle. A linkelt ajánlat tényleg elég jónak tűnik, fontolóra veszem, tisztában vagyok az X200 előnyeivel is.
A dilemmám továbbra is az érintőképernyő létjogosultságában rejlik. Mivel még nem vagyok egyetemista (ha minden összejön, akkor szeptembertől a BME padjait fogom koptatni, kipp-kopp), nem tudom kellően megítélni, hogy valóban segítene-e a tábla mód, vagy nem használnám ki...
Fórumtársak között akad olyan, aki esetleg használja/használta ilyenre a notebookját?
Aktív témák
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest