- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Netfone
Aktív témák
-
rootmin
tag
Hali!
Tervezgetem egy használt X61t megvásárlását. Egyetemre kellene, elsősorban jegyzetelni, meg a koliban asztali gép helyett is (külső monitor/bill?/egér+optikai meghajtó,ha kell)
Már régóta vágyok egy ThinkPadre, ez lenne az első saját notebookom. Egyébként sokféle masinát használtam már hosszabb-rövidebb ideig, többek között a kiszemelt típust is volt alkalmam kipróbálni. Nagyon tetszik, az egyetlen kérdéses dolog a következő: a gép apró méretéből fakadóan a billentyűzet nem teljes értékű, az ékezetes betűk némelyike kisebb a normálisnál. Meglehetősen nagy kezem van, ami nem könnyíti meg a gépelést egy ilyen apróságon. Kipróbáltam, eleinte rengeteget ütögettem mellé, de aztán kb. 1 A/4es oldal gépelése után már egészen ritkán vétettem, tehát úgy érzem, szokható a használta. Ennek ellenére még mindig bizonytalan vagyok, hogy alkalmas-e a gép hosszútávú gépelésre.(Igen, tudom, hogy tábla PC, és lehet a tollal is jegyzetelni, tervezem is, de csak ott, ahol az célszerűbb, az egyszerű, folyó szöveget szerintem praktikusabb gépelve tárolni, már csak azért is, mert az írásképem hagy némi kívánnivalót maga után...)
Kíváncsian várom a tapasztalatokat.
Ja, még valami: szerintetek 200e HUF korrekt ezért a konfigért?
Aktív témák
- Kerékpársportok
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell XPS M1330
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Pro 13" M1 (2020) 8GB RAM / 256 GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest