- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Netfone
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
rootmin #8353 üzenetére
Hát igen, a "t"-s X200 az elég húzós árban. Ez viszont elég olcsó a tudásához képest, azért linkeltem.
Én is gondolkodtam egy tableten, főleg ebook readerként használtam volna, de aztán lemondtam róla több okból is. Egyrészt jó drága, másrészt félek az 1ponton, műanyag csuklóval rögzített kijelzőtől (a rendes TP-ken ugye alap a dupla fém), még a végén letörik. És azt se tudom mennyire érzékeny a touchscreen. Van/volt már pár PDA-m, mindegyiknek karcolódik a kijelzője (van amibe a bőrtok kicsit gány varrása vésett bele), itt pedig egy annál jóval nagyobb felület van, véletlenül ráejtek vmit (általában a bill-re fektetve használja az ember ha már tablet) és kampó. És azt se tudom hogy a notis touchscreenek teljes színskálát tudnak-e, PDA-ban gyengébbek az érintőkijelzők mint az anélküliek (65k szín vs 256k). Ha pedig számítógépként használom, akkor úgyis egér + billentyűvel irányítok. Igazából csak akkor látom értelmét ha ebook readerként funkcionál.
Aktív témák
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest