Hirdetés
- Macrodroid
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Aktív témák
-
leewi
aktív tag
egy nagyon csopp elfogultsagot erzek -tobb, mas gyarto termekeit elemzo cikked(tek) olvasasa utan mondom ezt-..amit termeszetesen megertek..

az emlitett nehany dolog mellett jelentenem, hogy a tovabbi kepek utan is tovabbi 1 kep tekintheto (legalabbis nalam)..
kulonben jo cikk.. -
Gondwana
addikt
mindegy h XP-vel vagy vista business-el veszed...
2 okból nem: akinek lesz a gép, a R&R évente 1x-2x kelleni fog (eddigi tapasztalatom), illetve Picipuháék khhhmmm... erkölcstelen szerződéseket kötnek időnként:
Amiről konkrétan tudok, az a most újraválasztott szerb elnök pártjával kötött megállapodás, hogy az adórendőrség ellenőrizze a szoftverlegalitást is (BSA hatóságot vásárol). Egy ilyennek mire sikerül megmagyarázni, hogy mi a downgrade-jog... (2.5-ik érv: ismerőstől majdnem elkobozták a laptopját a moszkvai repülőtéren, mert bekapcsoltatták vele és nem volt rajta XP matrica - végül megmagyarázta, hogy Corporate, azért nincs cimkéje) -
sghu
csendes tag
Remek...

Akkor imádkozhatom, hogy a T60 még nagyon sokáig húzza.
Valaki magyarázza el nekem, hogy mire jó ez a widescreen mánia. Mi miatt van ennyire kis kereslet a 4:3 képarányra? A filmnézés? Vagy mi? Nem fér a fejembe, hogy miért kell ma már egy üzleti gépnek is wide-nak lennie.
-
Dr. Akula
félisten
Valamelyik cikkben olvastam ezt az értéket (10 fok), de most így hirtelen nem találom. Lehet hogy maximális hőfokok különbsége volt, átlagban kevesebb, a tököm tudja, nem vagyok katalógus. PH-s cikkre emlékeztem, de ott nem találtam, csak ennyit: A hűtőrendszert is továbbfejlesztették, így a friss ThinkPadek, bár elődeikhez képest valamivel több energiát disszipálnak, a jobb hatásfok miatt összességében kisebb felszíni hőmérséklettel és halkabb aktív hűtéssel üzemelhetnek. ([link]).
A Vista annyiban jobb hogy szoktatod magad hozzá, előbb-utóbb az asztali gépen is ezt kell használni. Elvileg biztonságosabb, sok hibajavítást is kapsz vele (és új hibákat is
). És a terméktámogatása is később jár le. Ez a jövő, mindenképp rákényyzerülsz előbb-utóbb, akkor már jobb ha legálisan kapsz egyet a notidhoz, mintha warezolnod kéne egyet valahonnan. -
Dr. Akula
félisten
Nézőpont kérdése, sztem elég indok az hogy 10 fokkal hűvösebb a T61 mint a T60, Vista jár hozzá (játszani úgyse fogsz rajta, tehát a driver problémák nem érintenek), és hát maga a Core2 proci is gyorsabb mint a Core, és 64 bites. Kombó meghajtó helyett pedig DVD íróval adják. Ennyi épp elég.
Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Laptopkalauz-on mikor lesz egy cikkecske?