- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
polip
addikt
válasz
fishmong3r #4245 üzenetére
asszem kész
-
Shadowfax
addikt
válasz
fishmong3r #4131 üzenetére
Simán meglehet, hogy a System update szarakszik - a legváltozatosabb hibaüzeneteket tudja néha kiírni.
A .NET-keretrendszer 2.0-s verziója fent van?
Próbáld ki ezt:
Leszeded a Sytem update-t. Reboot. Leszeded a .Net-keretrendszert (1.1 és 2.0 az összes patchével együtt). Reboot. Felteszed újra a .Net-keretrendszert (1.1 és 2.0). Reboot. Majd megpróbálod a legfrissebb System update-t installálni. Reboot, majd indítsd el, remélem, működni fog. -
amol
addikt
válasz
fishmong3r #4160 üzenetére
A programok egy részét lehet telepíteni máshova is, a dokumentumok stb is mehetnek máshova, ezzel nincs gond. Csak tapasztalatból írtam hogy 5GB egy idő után kevés lehet, az hogy nálad elég-e majd használatban kiderül.
Lehet hogy azért fogyott el mert a letöltött drivereket mind kicsomagolja mielőtt telepíti őket. Vagy egyszerűen tényleg csak a programmal van gond.Ha a hangerőállító ikon megvan és az eszközkezelő is felismeri a hangchipet, akkor elvileg van hangeszköz, próbáld ki fülessel. A hangerőgombok működnek?
-
amol
addikt
válasz
fishmong3r #4151 üzenetére
Egy egyszerű XP install frissítésekkel bőven 2gb felett van (és idővel nő ha nincs normálisan karbantartva), ehhez jönnek olyan okosságok mint a lapozófájl, a hibernálási fájl (mindkettő opcionális) és ha be van kapcsolva a rendszer-visszaállítás az is foglal helyet. Emellett valami program csak van fent és a drivereket le kell töltenie, ha jól tudom ki is kell csomagolnia és telepítenie. Nem pár sima driverről van szó hanem többszáz megáról. Nem csodálkoznék ha közben elfogyna a hely, ami Gatesnek hála nem mindig annyi amennyi.
Emellett minél kisebb a szabad hely, annál töredezettebbek lesznek az állományok de ez nem tartozik ide szorosan.
Elég olcsóak már a hdd-k ahhoz hogy kaphasson a rendszer egy normális méretű partíciót, szigorúan szvsz.Mod: sorry, most nézem hogy ez egy régebbi gép és gondolom nem akarsz hdd-re költeni. Mekkora van benne?
Hang: ha HD audio van benne lehet hogy kell hozzá egy patch. A modem működik rendesen?
-
Tim82
félisten
válasz
fishmong3r #4157 üzenetére
még annyi, hogy külső hangfalakat kötöttél már rá?
jó éjt, mára ennyi tellett tőlem.
-
Tim82
félisten
válasz
fishmong3r #4155 üzenetére
rakd fel az Everest valamelyik verzióját [link], akkor látni fogod, melyik miniPCI wifi-kártya van benne. aztán keresd ki az annak megfelelő driver-t. a lehetséges beépített wifi-k itt fel vannak sorolva.
ami a hangot illeti, driver-felrakás után ugye újraindítottad a gépet? esetleg nincsen hardveresen levéve a hang? (ha megnyomod valamelyik hangerő-szabályozó gombot - az Access IBM-től jobbra, akkor ez kiderül) ha valóban sikeresen telepítetted az audio-drivert és utána újraindítottad a gépet, működnie kellene (és meg kellene jelennie a tálca jobb sarkában a megszokott hangerőszabályozás-ikonnak).
-
Tim82
félisten
válasz
fishmong3r #4153 üzenetére
melyik miniPCI wifikártya van a notidban?
hangra meg ezt raktad fel, ugye?
megpróbálkozhatnál egyébként a System Update helyett a korábbi verzióval (Software Installer néven fut).
-
amol
addikt
válasz
fishmong3r #4131 üzenetére
Segítsetek légyszives.
Inkább legyetek szívesek.5GB rendszerpartíciónak? Nem a program hibája ha nincs elég hely, hiába rakod fel ötször.
-
Tim82
félisten
válasz
fishmong3r #4115 üzenetére
PCMCIA. Express Card slot-hoz az X31 régi darab.
-
Tim82
félisten
válasz
fishmong3r #4111 üzenetére
266 vagy 333, nem tudom pontosan. Everest megmondja, a Te gépedben milyen van most épp.
400-asat is rakhatsz bele, működni fog, legfeljebb nem a maximális FSB-n.
mod: úgy néz ki, 2*1 Gb RAM modult tudsz max. a gépedbe rakni.
-
HXY
addikt
válasz
fishmong3r #4104 üzenetére
-
HXY
addikt
válasz
fishmong3r #4102 üzenetére
Szedd le a System update-ot, az minden drivert letölt, majd felrak automatikusan.
Persze ehhez az kell, hogy minimum a LAN menjen.
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged