- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
-
Ste
addikt
megválaszolom a kérdésem:
a battery maximiser javítja valamennyit az akku állagát (2 használat után - ami teljes feltöltést, lemerítést - feltöltést tartalmaz) 15%-ot javult a kapacitása. Egy ponton túl biztosan nem fog javítani (most van túl a 2-on, de csak 97%-ig töltötte fel max) -
Tim82
félisten
vagy egyszerűen és hozzáértően leszedték a COA matricát...
nem mintha nagy para lenne, hogy nincs recovery partíció, de nem tudsz utólag csinálni egyet. azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy X40-et, ami anno az IBM egyik felsőkategóriás modellje volt, oprendszer nélkül adtak volna.
a Shadowfax által linkelt progikat megnézted?
-
Shadowfax
addikt
az Access Ibm gomb nekem nem megy
Ha Win alatt nem megy, akkor még hiányzik nálad a Access IBM online User's Guide.valahol írták, hogy be lehet bindelni mást is a gombra
Keyboard Customizer Utility -
Tim82
félisten
én még most is félek tőle
ha lesz lehetőségem, X31/X32-t szeretnék venni... vagy X2x-et (az én "ultrahordozható gép" igényeimnek egy PIII-as is bőven megfelel)... csak hát a fránya zsetonhiány.
Fishmong3r: akkor viszont szedd le manuálisan. ha visszaolvasol a topikban, a System Updater néha nem működik megbízhatóan. ez van.
nézd meg a notid pontos típusát, utána válaszd ki az oldalon, hogy az annak megfelelő driver-eket mutassa. manuálisan nem lehet gond.
-
Lenovo
tag
Az IBM-nek nincsen nyilvántartása a lopott notebookokról, tehát nem is tudnak neked válaszolni. A szerviznek elvileg van egy nyilvántartása az oda bejelentett ellopott notikról, de az elenyésző számú gépet tartalmaz és ha abban nincs benne az még nem jelent semmit! Jelszó ügyben ajánlom a következő lapot:
Link
Az "Admin/Supervisor" jelszó hiánya többnyire csak akkor derül ki, amikor évek múlva lemerül a Setup battery és elfelejti az időt a gép. Ilyenkor a BIOS-ba kellene belépni és elvégezni a beállítást, de a jelszó hiányában ez nem megy és ugye ennyi idő távlatából már kinyomozhatatlan a dolog. -
Tim82
félisten
Hogy egy kicsit megnyugtassalak, az, hogy céges noti volt, nem jelenti feltétlenül azt, hogy le van védve a BIOS-a.
A mostani notim (T41p) is céges gép volt, mielőtt "leselejtezték" volna (bár őszintén bevallom, nem értem, hogy egy bank minek vesz céges gépnek egy főleg grafikus tervezésre szánt noteszt
). Szerintem eszébe sem jutott az előző tulajnak, hogy lejelszavazza.
-
Tim82
félisten
"az akku wear leveljét megmondja valami "pontosan""
mobmeter, esetleg Everest.
"kár, hogy olyan drága hozzá az új nagy akku"
drága, de jobb, ha ennél maradsz - utángyártott akkukkal érhetnek meglepetések.
mod: közben még az jutott eszembe, Fishmong3r X31-esével kapcsolatban, hogy noti DDR RAM való bele. késő van, már nem fog az agyam...
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus laptop! Használt netezèsre tökèletes ppt stb...
- DELL XPS 9550
- HP ProBook 650 G4, 15,6" FHD IPS , I7-8650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest