Aktív témák
-
-
Ste
addikt
megválaszolom a kérdésem:
a battery maximiser javítja valamennyit az akku állagát (2 használat után - ami teljes feltöltést, lemerítést - feltöltést tartalmaz) 15%-ot javult a kapacitása. Egy ponton túl biztosan nem fog javítani (most van túl a 2-on, de csak 97%-ig töltötte fel max) -
Tim82
félisten
vagy egyszerűen és hozzáértően leszedték a COA matricát...
nem mintha nagy para lenne, hogy nincs recovery partíció, de nem tudsz utólag csinálni egyet. azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy X40-et, ami anno az IBM egyik felsőkategóriás modellje volt, oprendszer nélkül adtak volna.
a Shadowfax által linkelt progikat megnézted?
-
Shadowfax
addikt
az Access Ibm gomb nekem nem megy
Ha Win alatt nem megy, akkor még hiányzik nálad a Access IBM online User's Guide.valahol írták, hogy be lehet bindelni mást is a gombra
Keyboard Customizer Utility -
Tim82
félisten
én még most is félek tőle
ha lesz lehetőségem, X31/X32-t szeretnék venni... vagy X2x-et (az én "ultrahordozható gép" igényeimnek egy PIII-as is bőven megfelel)... csak hát a fránya zsetonhiány.
Fishmong3r: akkor viszont szedd le manuálisan. ha visszaolvasol a topikban, a System Updater néha nem működik megbízhatóan. ez van.
nézd meg a notid pontos típusát, utána válaszd ki az oldalon, hogy az annak megfelelő driver-eket mutassa. manuálisan nem lehet gond.
-
Lenovo
tag
Az IBM-nek nincsen nyilvántartása a lopott notebookokról, tehát nem is tudnak neked válaszolni. A szerviznek elvileg van egy nyilvántartása az oda bejelentett ellopott notikról, de az elenyésző számú gépet tartalmaz és ha abban nincs benne az még nem jelent semmit! Jelszó ügyben ajánlom a következő lapot:
Link
Az "Admin/Supervisor" jelszó hiánya többnyire csak akkor derül ki, amikor évek múlva lemerül a Setup battery és elfelejti az időt a gép. Ilyenkor a BIOS-ba kellene belépni és elvégezni a beállítást, de a jelszó hiányában ez nem megy és ugye ennyi idő távlatából már kinyomozhatatlan a dolog. -
Tim82
félisten
Hogy egy kicsit megnyugtassalak, az, hogy céges noti volt, nem jelenti feltétlenül azt, hogy le van védve a BIOS-a.
A mostani notim (T41p) is céges gép volt, mielőtt "leselejtezték" volna (bár őszintén bevallom, nem értem, hogy egy bank minek vesz céges gépnek egy főleg grafikus tervezésre szánt noteszt
). Szerintem eszébe sem jutott az előző tulajnak, hogy lejelszavazza.
-
Tim82
félisten
"az akku wear leveljét megmondja valami "pontosan""
mobmeter, esetleg Everest.
"kár, hogy olyan drága hozzá az új nagy akku"
drága, de jobb, ha ennél maradsz - utángyártott akkukkal érhetnek meglepetések.
mod: közben még az jutott eszembe, Fishmong3r X31-esével kapcsolatban, hogy noti DDR RAM való bele. késő van, már nem fog az agyam...
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged