Hirdetés
Aktív témák
-
NGabor68
csendes tag
válasz
Shadowfax #2899 üzenetére
Köszönöm a segítséget, ezek alapján megpróbálom!
Esetleg, valakinek lenne hasonló tapasztalata, ha kiveszi a T sorozatos TP-ből a vinyót és egy külső usb házba rakva miért nem akarja látni a disk adatokat egy másik PC? Táppal együtt sem. Más HDD-k tökéletesen működnek így... -
NGabor68
csendes tag
Lenne egy másik kérdésem is, hátha ezt tudja valaki: A fentebb említett T43 gépet ha újratelepíteném, mi lenne a legegyszerűbb módja? Felhasználó által létrehozott helyreállítási pont, backup nincs rajta. Esetleg, az OP preinstall módban szunnyad valahol a rejtett partición? Köszönöm!
-
NGabor68
csendes tag
bocs, hogy kétszer raktam fel a kérdést, az elsőt nem láttam...
-
NGabor68
csendes tag
Sziasztok! Van egy T43p gép, aminek a vinyóját bootvírus keresés miatt áttenném ideiglenesen egy másik gépbe másodlagosnak. Kiszereltem, usb+táppal rákötöttem egy másik gépre, felismeri a HDD-t, de nem láthatók az adatok (egyéb diszkek működnek így jól), pedig kiszerelés előtt a TP setupban a HDD jelszóvédelmet is levettem. Van valami más TP trükkje is, vagy mi lehet a gond? Köszönöm.
-
NGabor68
csendes tag
Sziasztok! Van egy T43p gép, aminek a vinyóját bootvírus keresés miatt áttenném ideiglenesen egy másik gépbe másodlagosnak. Kiszereltem, usb+táppal rákötöttem egy másik gépre, felismeri a HDD-t, de nem láthatók az adatok (egyéb diszkek működnek így jól), pedig kiszerelés előtt a TP setupban a HDD jelszóvédelmet is levettem. Van valami más TP trükkje is, vagy mi lehet a gond? Köszönöm.
-
NGabor68
csendes tag
Sziasztok! X61s-re szeretnék Vista helyett XP-t tenni. Mi a leggyorsabb mód erre? Van valamiféle downgrade CD vagy marad a hagyományos eljárás? Telepitéskor, SATA driver hiányában ha a biosban compatibile módot állítom, installálás után ezt utánna vissza lehet állítani? Köszönöm!
-
NGabor68
csendes tag
Az új Santa Rosa procis T és X sorozatokba szerelhető Intel Turbo Memory-ról van valakinek gyakorlati tapasztalata? És, lehet egyáltalán már kapni hazánkban?
-
NGabor68
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyit érdemes adni egy 2 éves ThinkPad T43p notebookért? Tudom, hogy minél kevesebbet, de mégis? A konfig: P2 vagy 2.2Ghz M proci, 1 GRam, 80Gb-os HDD, DVD-RW, 14''SXGA+, nagy kapacítású akksi, XPPro. Jó lenne tudom, mert be kéne számítanom egy új TP árába. Köszönöm! -
NGabor68
csendes tag
Sziasztok!
T43p gép winchestere zabálja a területet, gondolom a rendszeres auto backup miatt. Hogy lehet azt kordába tartani, visszavenni a területből?
Másik. új, telepített X61-et hogyan lehet rávenni, hogy recovery disket készítsen a rejtett partícióról vagyis az OPrendszerről? Segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest