- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
Tatejkas #206 üzenetére
Általában hétvégén ráérek. Sajnos tele lett a faszom vele , mert ekkora gusztustalan céget mint az UBISOFT!
Egyszerűen sosem tudok úgy játszani , hogy valaki ki ne essen. Nem bír el a szerver 4 tagot. vagy nem tudom , de vicc , hogy 2 év eltelt és ennyire FÉRGEK! -
-
SimonYana
addikt
Nem lenne rossz , de jól elkurták és javítani sem javítják! Itt van nesze bazd meg . Meg vetted , most már hagyjál békén!
UBISOFT igen csak leszarja a játékosait!
Online kapcsolat hiba igen sűrű! Ez az összetett játék kicsit túlzásba vitték. Victorival nem is engednék senkit nyerni! Az egy vicc.
Istenítették ezzel a game félistennel (Bruce Shelley) , de nem Isten ez csak az Istennek a FASZA!
Itt is leírják ,hogy kicsit túlzásba vitték!
De legalább hibátlanul menne minden! De ez egy vicc megjelenés után 2 évvel!Érdekes egy játék tehát a Blue Byte legújabb alkotása. Békésnek és vidámnak tűnik, így egészen addig nem tudjuk, mire vállalkoztunk, amíg bele nem vetjük magunkat. A kedves körítés mögött ugyanis egy brutálisan összetett, reménytelen kezelőfelülettel és játékmechanikával megvert szörnyeteg rejtőzik. Ennek köszönhetően pedig végig úgy érzed, hogy a Settlers 7 a mézes-mázas külcsín és az aranyos tálalás ellenére sosem akar a barátod lenni.
Ez így igaz!
Én 2 éve nyüstölöm. Imádom , de sosem lesz a barátom! -
SimonYana
addikt
válasz
Tatejkas #185 üzenetére
Nekem így is tetszik , csak nagyon nem szeretem azt ha az ember nem tud kibontakozni , mert victorival valaki elviszi a pálmát.
Azért ennek a játéknak lehetne olyan lényege is , hogy csak a kibaszott papokkal ne nyerjen már , ha se hadserege , se védelme , se semmije a kis pöcsén kívül a lába között!
Én meg logikusan felépítem a birodalmam a , kaját , termelést , védelmet stb.
Nem a viktorynak kellene a leglényegesebbnek lenni. Vegye figyelembe , hogy én mit csináltam. Sokszor csak az a szerencséje a kis patkánynak , hogy balfékekkel vagyok körbe véve és nem a szomszédom , mert letarolnám , biztos. Oszt mehet imádkozni a papjaihoz.
Hamarabb benyelem azt ha elkurtam és nem védtem magam időben meg és letámadnak , mint hogy victoriznak.
Mosd már meg mi az élvezet abban hogy játszol egy kevesen , és megnyerted. De semmit nem építettél , nem védekeztél , nem támadtál és vége van 1 órán belül.
Én azt sem élvezném , ha mindég én győznék.
Abban mit lehet élvezni? -
SimonYana
addikt
válasz
Tatejkas #183 üzenetére
Nekem nincs felkérésem.
Mi a nic neved?
Nekem nem annyira megy mert mindég kikapok Victorival. Ezt kicsit elkurták szerintem.
Imádnám a játékot , de ez hogy egyesek a semmiből összekapnak 7 victorit. Ezzel kicsit tele a tököm. Vannak újdonságok amit én nem nagyon ismerek. Nem tudokmangolul , pedig látom van valami újítás a Ctsl -el is. -
SimonYana
addikt
De ki van hallva a topic.
Pedig szívesen játszanék valakivel akár egy csapatban is! -
SimonYana
addikt
válasz
Black Dragon #161 üzenetére
Nem vagyok én akkora profi!
Nehogy azt hidd! -
SimonYana
addikt
válasz
Black Dragon #159 üzenetére
Nem mondod , hogy Te is Settlersezel!
Keress meg , mert már jó lenne pár emberrel összehozni egy pár csatát! -
SimonYana
addikt
válasz
Devil Smile #156 üzenetére
Meg van az hamar!
Én az utolsót szoktam , játszani , ahol 3 ellenséged van és ők együtt vannak!
Másfél 2 óra alatt letolom! -
SimonYana
addikt
Szóljatok , ha készen álltok egy csatára!
-
SimonYana
addikt
válasz
Devil Smile #147 üzenetére
Nekem be van scannelve !
De nagyon nagy felbontásban!
Keress meg priviben és valahogy elküldöm!
Én állandóan ezzel játszom! Nagyon bejön! -
SimonYana
addikt
Most egy 5970-es van bent , de nem az enyém és a GTX280-al tökéletes fullon minden!
Gépem pedig egy i7 + Gigabyte P55A - UD5 + G.SKILL 2376Mhz CL8+3db samsung F3 Raid0-ban. Szerintem a VGA-d lehet a gyenge láncszem! GTX280-al Full HD-ban Fullra húzva minden + minden efect és nincs gond azzal sem. 50 körül lehet venni már! -
SimonYana
addikt
Ha az ellen kifejleszt a papok segítségével dolgokat, akkor én azokat már nem is tudom magamnak fejleszteni? Aki gyorsabb, azé lesz?
Én is ezzel szopok állandóan! Mire lenne minden papom addigra megakadályozzák , hogy én tovább menjek !
De hogy a picsába tudjo olyan gyorsan , hisz arra hajtok én is és a terület foglalásra mert anélkül nem jutok semmire! -
SimonYana
addikt
Ha kétszer felfejleszted a raktárat , meg mindent amit lehet , azért Victory pont is jár és utána betudod állítani , hogy mit hozzanak neked abba a raktárba!
Fokozat úgy van , ha a bányának adsz hideg kaját akkor gyorsabb , ha meleg kaját akkor még gyorabban dolgozik és ha még ki is tudod kövezni az utat akkor meg olyan gyorsan futnak az emberkék , hogy csak na! Ezek a lehetőségek vannak prioritásnak , de ha online játszol az életben nem lesz elég kajád , hogy etess mindenkit degeszre!
Engem mindég levernek online-ban victori pontokkal , ha elég erős vagyok!
Kell másféál óra és végem!Egyszer 3 óránál tovább toltam!
Tegnap kurva jól álltam , majd jönn egy telefon és elmentem fél órára! Úgy hagytam és akkor már a Victory pont fele vissza számlált! Jajj Ha itt lettem volna! -
SimonYana
addikt
200 népesség!?
Én 450-el is elveszetettem már!
Nyigodtan gyártsad az ágyúsokat!
Legyen akár 90 ágyúsod! Azt már nem biztos hogy leverik és mindent kilős! Ja és legyenek beállítva ha veszted a katonákat ő gyárja is az utánpótlást!
ja..... nem tudom vígasztal e , de multiban még nehezebb! -
SimonYana
addikt
Akkor mi teljesen két külön taktikában vagyunk!
Nos mi van olyankor , ha valamilyen szinten a papokat is fejlesztem és pl össze akadok egy olyan játékossal mint Te , aki papokkal jön? Gondolom a viktori pontok miatt van esélyem tovább jutni , ha nyrni még nem is!
Viszont , ha vannak papjaid , akkor úgy küldöm ahogy láttam is? Rámagyak minden területemen a váramra és ott beadja , hogy send vagy valami ilyesmi!
Ha van bőven papom akkor gondolom ha elment amit küldtem , tudom utána küldeni a többit?
A hadsereg fejlesztésnél , ha már sokmindened meg van hozzá akkor célszerű fel fejlesztened a laktanyát , mert az ágyúkkal lehet a legtöbbet elérni! Én azzal daráltam le a pár utolsó pályát! Persze erre a csak az utolsó pályáknál jöttem rá! -
SimonYana
addikt
No én viszont nem vagyok tisztában teljesen a papokkal! Sokszor nem is csinálok és ezért bukok! Ha fel építem a templomot , kérhetek bele papot. Mennyit érdemes? Azt tudom hogy lehet minden saját váramból küldeni is! No addig nem mentem el soha , hogy fejlesszem a templomot , mert ugye akkor lehet kérni még más szereplőket is!
De most hogy mondod , ráállok , mert szerintem emiatt sem tudok elég victory pontot össze szedni! Ilyenkor az ellenség már összekapkodta és mindég jön a visszaszámlálás! -
SimonYana
addikt
Én egyszerűbbet tudok!
Ha tudod hogy van vasad meg minden mi kell és még sem készül akkor az van amit a kolléga mond! Túl messza van! Na ezrt kell 2×felfejleszteni minden raktáradat!
Ha rámész a szerszámgyárra mutatja melyik raktából dolgozik!
Ha meg van ¸2× fel is van fejlesztve , akkor rámész és szó szerint rákattintasz mi kell abba a raktárba és már kezdik is össze szedni neked oda! Minden raktárba lehet kérni mindent csak előtte fejleszteni kell! Ha van bőven meleg kajád azt is adj nekik. 2× gyorsabban dolgoznak! Ha rengeteg a köved kövezd ki az utat és kétszer gyordabban rohannak a cumóval! -
SimonYana
addikt
Én azt a taktikát választottam , hogy minnél gyorsabban sört abból lesz lé vasat , fegyvert , és minnél hamarabb ágyúsokat! Mikor már jól haladok semmit nem is kérek csak ágyúst! Na azzal mindent ladarálsz!
Viszon mikor már másokkal is meg több ellenséggen harcolsz ez is kevés! Nagyon sokszor buktam el mert nem volt Viktori pontom. Azt pedig megszerezhető a kereskedő fejlesztéssel és kereskedelmi útvonalak felfedezésével! Az utóbbi legalább olyan fontos , mint az egész bázis felépítés! Ja és ha teheted mindent fel kell kétszer upgradelni , mert azt is beszámítja a viktoriban!
Én már azzal rontom el , hogy csak a hadseregre öszpontosítok ami később nagyon kevés lesz.De az is fontos , mert kell a védelemre is és nagyon kell terület foglalásra. Anélkül nem tudsz fejlődni!
Jó ez a játék!
Ahogy le is írták! Egy darabig tudod fejleszteni a tudásod , de egy idő után már csak magadra vagy utalvi és a logikus döntéseidre! -
SimonYana
addikt
Én már végig tóltam , csak most nem tudok játszani , mert bele tettem a GTX helyett egy 5970-et és villognak a fák a háttérben mint a közlehedési lámpa! Nagyon idegesítő így nem is játszom amég nem szerzek vissza egy Nvidia VGA-t! Röhely , hogy az Ati ennyire nem képes egy 150 ezres VGA-ért , hogy jó legyen a driver!
-
SimonYana
addikt
10.5 -ős Catalistel ilyen szar az 5970!
Most bepróbálom a 10.3-at akkor , ha azt mondjátok azzal jó!
Kész vagyok Atival! 150 ezres VGA és kinlódik az ember!
Ez azért gusztustalan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged