- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shuffnee
újonc
Sziasztok, nem tudom játszik-e még valaki a Settlers 7-tel és ezt win 10 alatt teszi, ha igen (vagy csak tudja a megoldást :-)) segíthetne miért nem tudom futtatni 10 alatt a játékot 1920 x 1080 -ban, amikor néhány hete - ugyanezen a konfigon - simán ment ebben a felbontásban? Köszönöm ha valaki tud rá válaszolni.
-
mepet
addikt
válasz
Tatejkas #236 üzenetére
Köszi a válaszod. Kb 10 óra játék után letöröltem, erről ennyit...
Imádom a settlers-világot, de maradok a 2-3-nál, azok ezerszer pörgősebbek és izgalmasabbak, mint ez a túlegyszerűsített, lelassított, cserében valamivel szebb játék...
Akinek van erre a játékra elég ideje, annak jó settlersezést kívánok!
-
Tatejkas
tag
A kampány tényleg szájbarágósra sikeredett, és a története sem valami nagy szám. A Settlers 7 tipikusan az a játék amibe elég sok órát kell belerakni, hogy megmutassa mire képes. Pl a Hearthstone is ilyen, ott is kell 1 hónap mire az ember képbe kerül.
A settlers 7 legnagyobb erőssége a multiplayer vagyis az empire meccsek, de oda viszont már kell nagyon a tudás és a tapasztalat, szóval a játék az elején szívás, később viszont remek szórakozás.
-
mepet
addikt
Megvettem a legutóbbi Steam-es akció keretei között 5 euróért a játékot.
Ezelőtt utoljára a Settlers III-al játszottam, azt imádtam. Kb 2 órát volt alkalmam játszani az újjal eddig, tapasztalataim:
-a skirmish bedob a mélyvízbe, nem fogod tudni kezdőként, hogy mihez nyúlj, így marad a kampány
-a kampány sztorija hihetetlenül gyenge, már nem pazarlom az időmet az átvezető videókkal.
-a kampány olyan szájbarágós, hogy mire eljutok az utolsó épületig, addigra csoda, ha nem unom meg. (2 óra alatt, kb 10 féle épületet /illetve upgrade lehetőséget/ ismertem meg a kb 80-ból...)
-a térkép területekre osztottsága nagyon nem tetszik. Már nem arrafelé terjeszkedsz, amerre akarsz, a térkép korlátoz ebben...Háááát, ez így elég gyengének tűnik nekem...
-
Tatejkas
tag
Köszönöm. Azóta nekem is megy, csak attól féltem, hogy lekapcsolták a servert.
Amúgy tudd valaki valamit egy következő részről? Folyik esetleg valamilyen fejlesztés?
-
Tatejkas
tag
Sziasztok!
Megtudná valaki mézni, hogy megy e a settlers 7, mert én 2 napja nem tudok felcsatlakozni és egyenlőre nem tudom, hogy nálam van e a hiba vagy az UBI-nál.
Köszönöm a segítséget.
-
Tacsika
aktív tag
Jó estét!
Valaki gyorsan felnézhetne online mert nekem bejelentkezik, de mégiscsak offline vagyok. Délelőtt még játszottam vele. Vagy csak a szerverük nem működik és nem küld hibaüzenetet?
Köszi! -
Tacsika
aktív tag
válasz
Tatejkas #225 üzenetére
Gratulálok!
Nekem is sikerülne, ha az accountomhoz még létező mail címem lenne, de mint írtam csak úgy lehetne megváltoztatni ha kapnék visszaigazolást amit ugye csak a már nem élő címre lehet küldeni.Most is be tudok jelentkezni, csak mivel e-hónapban(-tól) már a mailt kell beírni a user helyett nem fogja elfogadni.
-
Tacsika
aktív tag
Nem mondom hogy elkapkodnátok a segítséget...
-
Tacsika
aktív tag
Ebbe bele lehet őrülni
Olvasgattam kapcsolódó külföldi fórumokat, ahol az "ügyeletes" supportos harmadik válasza a rendszeresen telefonos linkre mutatott (USA, stb.) -
Tacsika
aktív tag
Na kipróbáltam az általam utált ie alól is, úgy sem sikerült a fiókomat szerkeszteni.
Nézzen rá már valaki hogy neki sikerül(ne)-e átírni, szerkeszteni a uplay-en a fiókját!
Egyébként a mostani accountommal és régi de már nem élő mail címemmel teljesen működik a játék,csak mint írtam fentebb, októbertől a valós címmel kell visszaigazolni amit nem enged átírni. -
Tacsika
aktív tag
Halló!
Ha valakinek dobozos van és sikerült az u-playen frissíteni (edit ff alól) a mail címét vagy az accountját, kérem segítsen hogy a rossebbe sikerült, amíg stroke-ot nem kapok!
Köszi! -
Tatejkas
tag
Csak empire-t játszok. Ha harc akkor a lehető leggyorsabban nagy hadsereget létrehozni, az elején lehívni a tüzérségi generalt. Malacfarmokból kell 4-6 hozzá elég gabona 4-6 hentes melyeket hús ellátásra raksz. A kard és kerék gyártás is húson van.
Inkább csak a kisebb pályákon van értelme szerintem. Érdemes kiegészíteni kereskedéssel. De már írtam sokszor. játszatok empire-t és figyeljétek a profikat.
-
aviator
tag
válasz
GyaxyBoy #215 üzenetére
Sziasztok!
Olvasom itt a topikot, én is elég régi motoros vagyok, nekem a settlers2 idején tetszett meg a játék, azzal rengeteget játszottam, a 4-el szintén, a 6-t végig is játszottam a kiegészítőre nem volt még időm, a 7-t pedig most nyomtam végig másodszor. A technikámmal nem büszkélkednék, én sajnos elég lassú vagyok ebben, feleslegesen sok időt szánok a gazdaság stabilizálására és csak ez után látok neki a hadseregnek. Normal módban az átlag küldetés idő két és fél óra nálam, gondolom ez itt labdába sem rúg, szóval lenne még mit tanulnom.
Elsősorban viszont nem ezért írok. Lehet, hogy én kerestem nagyon rossz helyen, de semmit nem találtam azzal kapcsolatosan, hogy milyen kiegészítői jöttek ki a játéknak. Egyet tudok, hogy van a gold edition, amivel jelenleg játszok, és ennek része a Chronicles of tandria kiegészítő. Itt viszont fogalmam nincs, hogy mi a küldetések sorrendje, ha ebben tudna valaki segíteni azt megköszönném. Olvastam róla, hogy vannak különböző DLC-k új pályák, új küldetések stb. Ezt megnézném közelebbről, szóval ha valaki tudja hol találom segíthetne rajtam.
Az elejéhez visszakanyarodva, a tapasztalatszerzéssel kapcsolatosan, nem tudom emlékeztek-e a Starcraft2 játékokról voltak online videok, közvetítések. Nem tudom itt van e ilyesmi, de én például szívesen elnézegetném mit tudnak a profik, egy kis értő kommentár, hogy mire kell figyelni az még jobban feldobná.
-
GyaxyBoy
csendes tag
Sziasztok!
Él még a topik?
Lenne egy kérdésem.
A küldetés lemezt csinálom, ami a goldban van és elakadtam benne.
Van a 4-5 küldetés, amikor mindent tudsz építeni (amint a fejlesztésed engedi) viszont kutatni nem.
Van 2 ellenfél és 4 város. A küldetés annyit ír, hogy szerezzem vissza a négy várost és védjem meg a váramat.
Szépen megyek is előre, a sárgákat már egyik játékban le is győztem, erősödtem is, de a zöldeket egyből nem tudom legyőzni, így arra még gyűjtenem és fejlesztenem kell.
Azután olyan 1óra 40 perc környékén kiírja, hogy defeat.
De nem mond semmit miért. Nem találtam idő limitet sem. A gép fejleszt mindent, de az ellen nem tudok mit tenni. Hajókkal keresem a kereskedelmet, katonák is gyarapodnak, erős a birodalmam is, de nem tudom a zöldeket is legyőzni ennyi idő alatt.
Mi a lényeg? Mire kell rástartolni nagyon gyorsan? Fent egy barlangba el kell küldeni valamennyi hús kaját és könyvet, ez meg is történt, de nem tudom mit rontok el.
Ha van valakinek erre egy ötlete, azt megköszönöm.Üdv. Gábor
-
Tatejkas
tag
válasz
ghunter88 #213 üzenetére
Hello.
Az aktiválási kódot csak egyszer kell megadni amikor az Ubisoft accuntodhoz hozzá adod a játékot. Tehát ezt a részét a kérdésnek nem értem.
Sajnos az Ubi néha csinál ilyet, hogy a megváltoztatott jelszó nem jó. Próbáld meg kicsit késöbb, vagy csinálj új jelszót, ha egyik se járt sikerrel, írj az Ubinak a problémádról.
Remélem segíthetem.
-
ghunter88
csendes tag
Üdv mindenkinek megvan eredetiben a settlers 7 egy fél éves kihagyás után tegnap ujra felraktam ,megcsinéltam az uj jelszavat amit az ubisoft kért,de viszont nem fogadja el az aktiválási kódomat. Volna esetleg ötlet rá mit tegyek? köszönöm
-
Tatejkas
tag
Leírtam már ide is meg más settlers 7 fórumra alap az dolgokat. Azon kívül még azt tudom javasolni, hogy játssz mindnél több empire-t és aki elver annak nézd meg a technikáját. Amúgy is figyelni kell az ellenfeleket az elejétől. Akinek nem kell 1 óra hogy győzzön az profi.
Velem nincs értelme játszanod, mert itt a tapasztalat számít, egy játék után nem leszel sokkal okosabb
Sorozatban nyersz 5 empire-t egymás után, akkor játszhatunk, úgy lesz mit tanulnod tőlem
Ha kérdésed, arra szívesen válaszolok.
-
Tatejkas
tag
A héten találkoztam 3 magyarral is. 2 elküldött a fenébe, szó szerint lebuzizott, mert elvertem.
A harmadik normális volt, ő csak annyit mondott 5 perc múlva ő nyert volna
Régen szidtak már settlersben, de hogy pont két honfitárs lesz az, erre nem számítottam. Viszont aki normális volt, az jól is játszott. Sajnos empire-n 4-ből általában 2 béna.
Bár volt 3 hónapja egy nagy küzdelem, amikor is a hónap top 10 legjobbja csapott össze. Sajnos az elején kevés templom technikát szereztem meg, és amikor beállt a játék, tehát mindenki megszerezte a területét felépített mindent és volt hadsereg is akkor elkezdtem lemaradni pont a templomi cuccok hiánya miatt. Tehát, ha nincs templomod gyorsan kell nyerni
-
Tatejkas
tag
Jönne valaki valamikor multizni? Olyan emberekre gondolok akik értik a játékot empire-t is játszottak már és általában nyerni szoktak. Sima pálya lenne semmi buhera, de COOP modban szerintem izgalmasabb. Tehát 2 ember lenne együtt. Ezért kellenek jó játékosok, hogy egyenlő legyen a küzdelem.
Ha valakinek van kedve szóljon.
-
SimonYana
addikt
válasz
Tatejkas #206 üzenetére
Általában hétvégén ráérek. Sajnos tele lett a faszom vele , mert ekkora gusztustalan céget mint az UBISOFT!
Egyszerűen sosem tudok úgy játszani , hogy valaki ki ne essen. Nem bír el a szerver 4 tagot. vagy nem tudom , de vicc , hogy 2 év eltelt és ennyire FÉRGEK! -
zozoo83
tag
Mit gondoltok melyiket jobb megvenni, a steam-es vagy a lemezes verziót?
Gondolom a steamessel kevesebb a gond (nem indul el stb..), mert a legfrissebbet szedi le egyből és mindent felrak ami kell még hozzá.
Vagy a lemezest is lehet steamre aktiválni? -
Tacsika
aktív tag
válasz
Tatejkas #200 üzenetére
Köszi azt már olvastam, de nem kellett buherálnom, csak amikor először uninst., kérdésre hagytam a beállításokat, az volt a baj. Aztán full uninst., így már rendesen felpatchelte magát és a ubi launchot. A bibi az volt hogy az elsőnél nem volt hibaüzenet csak a játék indításakor.
(Egyébként érdekes hogy nem kérte cd kulcsot...) -
Tatejkas
tag
-
Tacsika
aktív tag
válasz
Tatejkas #198 üzenetére
Gold, bolti, nem Steames.
Most raktam újra:
Uninst., Setup, mindent patchelt, updateelt (bő 3/4 óra).
Finish, play és error code 2.
Utoljára kb 2 hónapja játszottam vele, akkor még jó volt...
Rendszeren nem változtattam, kivétel a win frissítések.És mindez a trehányul kivitelezett szerver/védelem miatt.
A warezosok meg csak hátradőlnek és nyomkodják a gombot.Több játéknál megfogadtam hogy többet nem veszek (bolti) online függő single-t, de most tényleg ez volt az utolsó...
Jövőre jön a SimCity (min. 15k lesz) és szintén dmr-rel. Gratula!
Tudom hogy ez csak magunk közti károgás de ki kellett írni magamból. -
Tatejkas
tag
Nem tudom mi bajotok. Nekem tökéletesen megy. Na jó volt egy gond de mióta a launcher cserélve lett mert új jött ki azóta tökéletes. Illetve valamelyik frissítésnél elszáltak a megjegyzett jelszavak nah gondolom hirtelen több ezren kezdték el bombázni a ubi servert ami erre persze behalt. De azóta minden rendben.
Victory pontokkal pedig simán lehet nyerni. Sokszor 9-et is összeszedek empire-n, persze csak ha bénák az ellenfelek mert abból sajnos van bőven. Mondjuk mostanában inkább a kereskedelem hadsereg kombót használom és legyilkolom őket assztán ha valamelyiknek mégis sikerül időben kiépíteni kő várfalat meg hadsereget és még meg is szerezte a hozzá a technológiát, nah akkor kereskedelemmel még beszerzek 1 vagy 2 pontot és kész.
Egyszer össze hozhatnánk egy game-t mert kíváncsi vagyok milyen szinten vagytok
-
-
SimonYana
addikt
Nem lenne rossz , de jól elkurták és javítani sem javítják! Itt van nesze bazd meg . Meg vetted , most már hagyjál békén!
UBISOFT igen csak leszarja a játékosait!
Online kapcsolat hiba igen sűrű! Ez az összetett játék kicsit túlzásba vitték. Victorival nem is engednék senkit nyerni! Az egy vicc.
Istenítették ezzel a game félistennel (Bruce Shelley) , de nem Isten ez csak az Istennek a FASZA!
Itt is leírják ,hogy kicsit túlzásba vitték!
De legalább hibátlanul menne minden! De ez egy vicc megjelenés után 2 évvel!Érdekes egy játék tehát a Blue Byte legújabb alkotása. Békésnek és vidámnak tűnik, így egészen addig nem tudjuk, mire vállalkoztunk, amíg bele nem vetjük magunkat. A kedves körítés mögött ugyanis egy brutálisan összetett, reménytelen kezelőfelülettel és játékmechanikával megvert szörnyeteg rejtőzik. Ennek köszönhetően pedig végig úgy érzed, hogy a Settlers 7 a mézes-mázas külcsín és az aranyos tálalás ellenére sosem akar a barátod lenni.
Ez így igaz!
Én 2 éve nyüstölöm. Imádom , de sosem lesz a barátom! -
bpx
őstag
válasz
dellfanboy #191 üzenetére
kipróbáltam, maradok a hagyományosnál
csak az utóbbi napokban gyengélkedik a szerver, rengetegszer nem enged belépni, meg multiból is kidob menet közben
-
Capricornus
aktív tag
válasz
dellfanboy #191 üzenetére
Ja, pár napja próbálgatom. Tényleg nem túl gyors, de szerintem nem is ez a lényeg. Naponta 1x-2x ránéz az ember és kész.
Magyar guild van vajon? -
dellfanboy
őstag
settlers online-al nyomul vki?
nagy RTS-van voltam mikor kissrác voltam de ez a online kiborít.
egyszerűen kva lassú (vagy csak én akarok gyorsba játszani), viszont h online és FB accal mukodik parádés.
tegnap kiléptem ma reggel meg be és lett plusz 230 fám... ennyit régebben szerintem 20-30 perc alatt simán össze lehetett hozni.
azon gondolkozik, hogy nekem jobban megéri játékélmény szempontjából megvenni a settlers 3-at és azzal játszani vagy más számomra hardcore RTS-t mert se ez se az aoe online nem hozott lázba... -
Capricornus
aktív tag
Sziasztok!
A hétvégén sikerült megvennem a játék gold változatát, viszont van vele egy kis gond. Egyrészt eddig egyszer sem sikerült neki csatlakoznia semmilyen szerverhez a játékban, pedig már tűzfalat, vírusírtót is kilőttem.
Érdekes módon ahhoz képest hogy csatlakozni nem tud egyik szerverhez sem a játékban patchelni tudta magát a netről. Valakinek ötlet? Win 7 64 bit van.
Ezen kívül kilépéskor, illetve játékból a főmenübe lépéskor hajlamos kifagyni. Ilyennel találkozott már valaki? -
Tatejkas
tag
válasz
SimonYana #186 üzenetére
A victory pontok is abból állnak hogy terület meg hadsereg, pénz, meg a csillagos területek. Ha lassú vagy és vki gyorsabb akkor megnyerheti mert az adott 2 percben épp megszerzi azt 7-6 pontot, te meg csak késöbb szereznéd meg. Erre figyelni kell. Figyelni kell, hogy állnak a többiek esetleg mit terveznek, mert ugye a játék közbe a gazdaságot is építed és a többiekkel is küzdesz már az első perctől ha nem is hadsereggel. Ha vki arra megy pl hogy nincs védelem meg hadsereg és így szerzi a pontokat akkor ha nem sikerül vesztett mert aki hadseregre megy rá az elöbb utobb leigázza. De tényleg csak akkor lehet így nyerni ha bénák az ellenfelek vagy pl nálam csomoszór volt hogy a hülyéje még segített is neki.
-
SimonYana
addikt
válasz
Tatejkas #185 üzenetére
Nekem így is tetszik , csak nagyon nem szeretem azt ha az ember nem tud kibontakozni , mert victorival valaki elviszi a pálmát.
Azért ennek a játéknak lehetne olyan lényege is , hogy csak a kibaszott papokkal ne nyerjen már , ha se hadserege , se védelme , se semmije a kis pöcsén kívül a lába között!
Én meg logikusan felépítem a birodalmam a , kaját , termelést , védelmet stb.
Nem a viktorynak kellene a leglényegesebbnek lenni. Vegye figyelembe , hogy én mit csináltam. Sokszor csak az a szerencséje a kis patkánynak , hogy balfékekkel vagyok körbe véve és nem a szomszédom , mert letarolnám , biztos. Oszt mehet imádkozni a papjaihoz.
Hamarabb benyelem azt ha elkurtam és nem védtem magam időben meg és letámadnak , mint hogy victoriznak.
Mosd már meg mi az élvezet abban hogy játszol egy kevesen , és megnyerted. De semmit nem építettél , nem védekeztél , nem támadtál és vége van 1 órán belül.
Én azt sem élvezném , ha mindég én győznék.
Abban mit lehet élvezni? -
Tatejkas
tag
válasz
SimonYana #184 üzenetére
Nick : Tatejka[HUH]
Én empire-t szoktam tolni. Ugye ott is Victory pontokra megy. Nekem alapjáték van, kiegészítő még nincs meg
Ha ugye online tolod és pontokra megy akkor 2 lehetőséged van (igazából 3 de a harmadik elég nehéz és speciális).
Első amit sokan szeretnek az a Templom. Egyből a kezdetén felépíted és tolod a kaját a sört és a papriszuszokat és szerzed meg a technológiákat. Itt fontos hogy vmi kaja javítót megszerezz. Ott a malac vagy a búza és a halak. Ha sok hal lelőhely van akkor érdemes a halra menni. A többi már csak tőled és a pályától függ, milyen stratégiát enged a pálya és te milyen stratégiába játszól.
A második tipus a kereskedelem. Ugye itt is érdemes rámenni vmi kaja lehetsőségre. Ha ezt a tipust választod akkor sok malacot azaz főt kaját kell csinálnod.
A harmadik tipus amikor már az elején a hadseregre gyúrsz rá és lényegében lerohanod az ellenfeleket. Ez csak kevés pályán alkalmazható sikerrel.
Az hogy melyik tipust választod az a pályától is függ, illetve mivel élőemberek ellen jáccol így változhat a stratégiád a játék közben is.
Akkor nyeri meg vki gyorsan a játékot ha az ellenfelek bénák (kezdők) Ha már elég jó vagy és tényleg még csak kezdőkkel jáccol akkor egy templommal nagyon gyorsan meglehet nyerni a játékot egyes pályákon.
Ha az ember megérti akkor nagyon jó játék és rájön hogy nincs elkurva. Csak hát ugye nehéz nagyon mert összetett. Nagyon sok stratégia sok fajta ellenfél és ha mondjuk te is és az ellenfél is ugyanazt a sratégiát játsza és ő jobb és nem tudod megszerezni azokat a technológiákat vagy kereskedelmi lehetőségeket amit akartál, akkor ugye bukta és jó eséllyel vesztettél
Szánj rá időt és keresd ki a szótárból amit nem értesz, mert azért nem olyan nehéz és kevés benne annyi angol. A victoriry pontokat is tudd hogy melyik miért jár. Ha ezzel megvagy akkor sokkal jobb lesz a játék mert alapból összetett, de ha nem csak a felszint látod hanem érted a játék úgymond mélyebb részeit is akkor rájösz, hogy az elmúlt évek legjobb stratégiai játéka. Sajnos kevesen tudják (akarják) ezt a szintet elérni,
-
SimonYana
addikt
válasz
Tatejkas #183 üzenetére
Nekem nincs felkérésem.
Mi a nic neved?
Nekem nem annyira megy mert mindég kikapok Victorival. Ezt kicsit elkurták szerintem.
Imádnám a játékot , de ez hogy egyesek a semmiből összekapnak 7 victorit. Ezzel kicsit tele a tököm. Vannak újdonságok amit én nem nagyon ismerek. Nem tudokmangolul , pedig látom van valami újítás a Ctsl -el is. -
SimonYana
addikt
De ki van hallva a topic.
Pedig szívesen játszanék valakivel akár egy csapatban is! -
Tatejkas
tag
Titeket enged bejelentkezni? Mert most már 1 órája hiába próbálkozok
Lehet még korai írni csak kiváncsi vagyok ez egyedi probléma e.
-
AMD Power
titán
Milyen a játék? Kinek ,hogy tetszik?
-
Tatejkas
tag
Nem tudja véletlenül vki, hogy müködik a dlc-k letöltése az ubisoft oldaláról? Mert megakarom venni mind 3-at, de kicsit gyér az angol tudásom.
Köszönöm
-
bpx
őstag
másnak is művel ilyet a játék?
[link]
steam fórumon már mások is jelezték a hibát, és mindhármunknak eléggé hasonló konfigja van
én driverre gyanakszom, mert 275.33 előtt ilyet nem csinált
egyébként alt-tab után helyrejön (de ha azt nem csinálom meg akkor 1-2-3 perc alatt lefagy), csak egy "kicsit" zavaró(#169) Tatejka84: én játszom, bár a multit még nem próbáltam, és a kampányt is csak most csinálom
mennyi ideig tart egy online meccs?
jahogy privát, akkor majd írok, talán -
Tatejkas
tag
Ha vkinek lenne kedve multizni az írjon privátot, mert kevés a magyar és jó lenne egy honfitársal legyőzni a németeket
-
MrTwister
őstag
válasz
Devil Smile #167 üzenetére
Váltott S7 Goldra ha jól tudom
-
Sabre
őstag
ha van valakinek eladó esetleg, dobjon pü-t
-
aviator
tag
válasz
SimonYana #162 üzenetére
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mitől van az hogy nálam akadozik a játék. Szinte játszhatatlan. A tünetek olyanok, hogy az épületek és az emberek számának növekedésével egyenes arányban mintha nőne a játék memória vagy processzorigénye és a gép nem bírná, emiatt akad. Ha lebutítom a grafikát akkor is akad. Két gépen is próbáltam mindkettő megfelel a leírásnak. Az utolsó pályáig elszenvedtem magam így akadozva, az a pálya viszont már tényleg borzalmasan akadozik.
Köszi a segítséget!Ádám
-
SimonYana
addikt
válasz
Black Dragon #161 üzenetére
Nem vagyok én akkora profi!
Nehogy azt hidd! -
SimonYana
addikt
válasz
Black Dragon #159 üzenetére
Nem mondod , hogy Te is Settlersezel!
Keress meg , mert már jó lenne pár emberrel összehozni egy pár csatát! -
SimonYana
addikt
válasz
Devil Smile #156 üzenetére
Meg van az hamar!
Én az utolsót szoktam , játszani , ahol 3 ellenséged van és ők együtt vannak!
Másfél 2 óra alatt letolom! -
SimonYana
addikt
Szóljatok , ha készen álltok egy csatára!
-
pcguru1
őstag
válasz
Devil Smile #153 üzenetére
Köszi de már sikerült,egy ismerösnél kinyomtatni a kézikönyvet
-
pcguru1
őstag
válasz
Devil Smile #150 üzenetére
Köszi gondoltam mivel sehol nem találtam magyaritást,viszont a kézikönyvet hol lehet megszerezni nem tudod véletlen?
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Magyaritás van a játékhóz?
-
SimonYana
addikt
válasz
Devil Smile #147 üzenetére
Nekem be van scannelve !
De nagyon nagy felbontásban!
Keress meg priviben és valahogy elküldöm!
Én állandóan ezzel játszom! Nagyon bejön! -
Devil Smile
őstag
Udv all
latom mar nem nagyon el a topik de hatha...
most vettem meg a jatekot es nem kaptam hozza magyar leirast igaz a demoval mar jatszottam de azert erdekelne a leiras ha vki tud linket v esetleg van leirasa irhatna egy pu t v adhatna egy linket.. -
Hunty39
csendes tag
-
Ottoka
őstag
10.6-al valaki? Bár sztem még senki nem rakta fel, mer minek, mindenki várja a pár nappal későbbi szokásos hotfixet....
-
Soja
aktív tag
válasz
SimonYana #138 üzenetére
Az utolsó pályát csináltam és kifagyott a játék. Automatikus mentés betöltése után 2 másodperccel megint fagyi, így újra kellett kezdenem. Victory pointok meglettek. Végigvittem volna, mindenkit likvidáltam volna, de már élvezhetetlenné vált a szaggatás.
Majd gépcsere után lehet újrajátszom. Viszont elég rövidnek tűnt a játék. Vannak, lesznek hozzá kiegészítők, +map csomagok?
Hangulatra szerintem nagyon jó a játék. -
oxox
addikt
profilomnal megtalalod a kacataimat.
Samsung UE-40B8000 Tv/Monitor, Gigabyte EP45-DS3R, Gigabyte ATI4850, Gigabyte Aurora570, Intel E8500, 2GB 1200MHz/Reaper, 2x Samsung F1 750GB F1/32MB, 2x Himuro, WD mybook Elite/1T, FSP Bluestorm II 500W, Zalman CNPS9700, Steelsound 5H V2 USB 7.1, CM Storm WofC M4, Sony G500, Logitech diNovo+MX1000 bluetooth+Razer Lachesis,...meg valami creative 5.1 +PSP slim!
ha kozelre megyek akkor mar erzem a 4850 hatarait...tavolrol semmi gond nincs fullon 1920-as felbontasban. (a sony g500 tartalek...a kisszobaban...40"-on jatszok
)
szoval nem tudjatok, hogy lehet kepernyo kepet menteni?
-
SimonYana
addikt
Most egy 5970-es van bent , de nem az enyém és a GTX280-al tökéletes fullon minden!
Gépem pedig egy i7 + Gigabyte P55A - UD5 + G.SKILL 2376Mhz CL8+3db samsung F3 Raid0-ban. Szerintem a VGA-d lehet a gyenge láncszem! GTX280-al Full HD-ban Fullra húzva minden + minden efect és nincs gond azzal sem. 50 körül lehet venni már! -
oxox
addikt
nem...aki kapja marja....be lehet elozni a gepet...nekem is volt nehany map ahol nem volt szivem tovabb lepni a VP utan...de nemsoka unalmassa valt....
jatekido gyorsitasa-----ketelu dolog, mert egyreszt hianyzik, masreszt viszont nagyon begyorsulna a jatek tole (nekem 30-45perc volt atlagban eddig egy palya....akkor meg lenne 15?!?
) ...bar mostanaban hanyagolom a jatekot...
-
SimonYana
addikt
Ha az ellen kifejleszt a papok segítségével dolgokat, akkor én azokat már nem is tudom magamnak fejleszteni? Aki gyorsabb, azé lesz?
Én is ezzel szopok állandóan! Mire lenne minden papom addigra megakadályozzák , hogy én tovább menjek !
De hogy a picsába tudjo olyan gyorsan , hisz arra hajtok én is és a terület foglalásra mert anélkül nem jutok semmire! -
Soja
aktív tag
válasz
SimonYana #126 üzenetére
Ami nagyon, de nagyon hiányzik, az az játéksebesség állítása. Egy pálya nekem kb 4 óra, mert szeretem végigcsinálni, mindenkit megölni, élvezni a játékot. Néha jó lenne kicsit meggyorsítani a dolgokat.
A kaja bizonyos népesség felett már tényleg nem elég, akármennyit csinálsz. Ezért én szoktam trade-elni. Két aranyért hoznak 4 kenyeret talán...
Kérdés: Ha az ellen kifejleszt a papok segítségével dolgokat, akkor én azokat már nem is tudom magamnak fejleszteni? Aki gyorsabb, azé lesz? -
SimonYana
addikt
Ha kétszer felfejleszted a raktárat , meg mindent amit lehet , azért Victory pont is jár és utána betudod állítani , hogy mit hozzanak neked abba a raktárba!
Fokozat úgy van , ha a bányának adsz hideg kaját akkor gyorsabb , ha meleg kaját akkor még gyorabban dolgozik és ha még ki is tudod kövezni az utat akkor meg olyan gyorsan futnak az emberkék , hogy csak na! Ezek a lehetőségek vannak prioritásnak , de ha online játszol az életben nem lesz elég kajád , hogy etess mindenkit degeszre!
Engem mindég levernek online-ban victori pontokkal , ha elég erős vagyok!
Kell másféál óra és végem!Egyszer 3 óránál tovább toltam!
Tegnap kurva jól álltam , majd jönn egy telefon és elmentem fél órára! Úgy hagytam és akkor már a Victory pont fele vissza számlált! Jajj Ha itt lettem volna! -
Soja
aktív tag
válasz
SimonYana #124 üzenetére
Kisebb kihagyás után hétvégén játszottam vele. Most tartok talán a 4. vagy 5. küldetésnél, és most jutottam el odáig, hogy elsőre sikerült a pályát megcsinálni normál fokozaton. Még mindig van sajnos pár dolog, ami mégse tiszta. Hiába van nyersanyag, meg kaja is a birodalomban, a fegyverkészítőhöz a kaja sehogy se akart eljutni, holott a messzebb lévő nyersanyag meg minden további nélkül megérkezett. A szállítandó nyersanyagok prioritását lehet állítani? Sehol nem találtam.
-
SimonYana
addikt
200 népesség!?
Én 450-el is elveszetettem már!
Nyigodtan gyártsad az ágyúsokat!
Legyen akár 90 ágyúsod! Azt már nem biztos hogy leverik és mindent kilős! Ja és legyenek beállítva ha veszted a katonákat ő gyárja is az utánpótlást!
ja..... nem tudom vígasztal e , de multiban még nehezebb! -
Soja
aktív tag
válasz
SimonYana #116 üzenetére
No, a pályát végül is sikerült megcsinálni. Lényeg a gyorsaságban rejlik, én úgy látom. Viszont vegyesek az érzéseim. Gondoltam, ha már megnyertem, le is igázom az ellent. Mindenem kifejlesztve, megy a kereskedelem, jön az arany, gyártom a katonákat, népességem már 200 közelébe, és első próbálkozásra nem sikerült
Hiába volt két csapatom másfélszeres emberszámmal, addigra neki ágyúsokkal lett tele a csapata.
És nem igazán látom az ő faluiba azt az igazi nagy sürgés-forgást, ami ezt szerintem lehetővé tenné... -
-
oxox
addikt
válasz
SimonYana #118 üzenetére
multi jatekrol nem tudok nyilatkozni meg...
tehat a papok ket dologra jok...terulet foglalasra, es kulonbozo ismeretek kifejlesztesehez (csak sima cleric-em volt meg...lehet a kesobbiek tudnak valami extrat is)
gep ellen:
ahogy tudom pappal csak meg el nem foglalt teruletet lehet foglalni (szurket)...tehat nem lehet megteriteni ellenfel katonait (lehet ez nem igy van....nem is probaltam)...ahogy nem sikerult olyan tudomanyagat kifejlesztenem sem amit mar a a gep kifejlesztett...ezert irtam, hogy ha a gep is fejleszti (ez latszik is a tudomanyolnal, ugyanugy kis gyertya eg le, es ha leeg akkor atvalt az ellenfel szinere), akkor celszeru gyorsan az olyanokat kifejleszteni ami prestige pontot adnak (vagy ha azt fejleszti a gep is elsore akkor visszatolteni, es beelozni), csakmert az a negy pont nagyon hasznos a prestige victory ponthoz....foglalni ugy foglalhatsz vele szurke teruletet, hogy ramesz a szurke varra *siman egerrel, es megjelenik ket lehetoseg (extra victory pontot ado teruleteknel 3), hogy bribery/vesztegetes (sose volt meg annyi penzem, hogy ezt alkalmazzam....azt hiszem ezt egy harmadik taktika hozna fel....kereskedo+ruhakeszites/de ez hosszasabb a sornel, es kajat se tudsz mellette csinalni) ill. a papos megoldas ...megjelenik mennyi pap kell hozza, es ha van annyid es raklikkelsz akkor elindulna ksetalva a templombol (annyi amennyi szukseges), es mikor az utolso beer tied lesz az addigi szurke terulet.
Annyi helyre kuldesz papot amennyi kitelik a templomban levo mennyisegbol (de en nem szoktam gyujtogetni...hiszen ez is ido veszteseg...kinezem mennyi kell majd, aztan leadom a rendelest, mikor kitanultak a mesterseget mar mennek is (sok kell, ugyhogy sokszor csak adom le a rendelest)
...mint korabban irtam az arany fele/ill. az extra terulet fele terjeszkedek (mert ez az arany miatt meg +1 VP, az extra terulet miatt szinten +VP...egyebkent a tudomanyok tanulasanal is kimennek a papok a templombol (csak akkor egy semleges helyre/apatsagba setalnak)
Igazsag szerint jobban szeretem a tycoon szeru strategiakat, ahol szepen fejleszthet az ember...de itt a rush eddig jobban bevallt...
-
SimonYana
addikt
Akkor mi teljesen két külön taktikában vagyunk!
Nos mi van olyankor , ha valamilyen szinten a papokat is fejlesztem és pl össze akadok egy olyan játékossal mint Te , aki papokkal jön? Gondolom a viktori pontok miatt van esélyem tovább jutni , ha nyrni még nem is!
Viszont , ha vannak papjaid , akkor úgy küldöm ahogy láttam is? Rámagyak minden területemen a váramra és ott beadja , hogy send vagy valami ilyesmi!
Ha van bőven papom akkor gondolom ha elment amit küldtem , tudom utána küldeni a többit?
A hadsereg fejlesztésnél , ha már sokmindened meg van hozzá akkor célszerű fel fejlesztened a laktanyát , mert az ágyúkkal lehet a legtöbbet elérni! Én azzal daráltam le a pár utolsó pályát! Persze erre a csak az utolsó pályáknál jöttem rá! -
oxox
addikt
válasz
SimonYana #116 üzenetére
jaja kell..es nem csak ezert...ha pl. az elejen a kofejto+favagohoz (amik rendszerint egymastol jo messze vannak) csak egy raktarat teszel, akkor gyakorlatilag megno a transit ido...tehat a jomunkasembereid gyakorlatilag tobb idot toltenek setaval a raktarhoz, mint amennyit munkaval toltenek...kummantanak! ...migha ket raktarat teszel, akkor igazi multi lehetsz
En szinte minden kisebb csomopontba teszek raktarat...
-
Soja
aktív tag
válasz
SimonYana #112 üzenetére
Este nekiugrok, megpróbálok a tanácsaitok szerint eljárni. Elképzelhető, hogy a raktáraknak nem szenteltem elég figyelmet, az írásaitokból úgy tűnik, hogy ideális esetben 2-3 termelőegység mellé már kívánkozik egy raktár is. Én eddig kb azonos méretű területekre raktam 1-et, 1-et.
-
oxox
addikt
válasz
SimonYana #113 üzenetére
leszogezem lehet ez a tovabbi mapokon nem jon be (meg nem vittem vegig), de pl a legutobbi mapon ahol ket ellenfel volt (mocsara map), pont osszertek a teruleteink mikor megnyertem a jatekot....nalam pont forditva volt...jott az ellen, de mar szamolt vissza
kezdes:
kofejto +raktar
favago es fureszuzem, (2-1 aranyban) +raktar
ket farm, ebbol 5 buzamezo, egy malom
pekseg (1db)
sorfozde (2db) +raktar
templom
majd megtobb buzamezo+malom+pekseg (a fenti aranyt kovetve...de ha pl sok buzam van, es kaja is van, akkor sorfozdet csinalok)..kozben a katonakkal elfoglalok 1-2 teruletet es itt parhuzamban mar mast is epitekgetek (amit a terulet ajanl)igy mar boven van sorom ..ugye a sorbol jon be valamennyi arany is (a kocsmaban), de elsodlegesen pap kell, hogy tudomanyokat tanuljanak (ha az ellenfel nem teszi akkor lehet kenyelmesen elsonek teruletet foglalni, ha igen akkor celszeru a prestige pontosokra ramenni,... van egy ami kettot ad, plussz ketto ami egyet-egyet...ha jol emlekszem gyorsabb regeneraciot ill. nagyobb sebesseget adnak a katonaknak)
mennyi papot?!....sokat/rengeteget...az emlitett mapon foglaltam osszesen 4db-6papos teruletet, + 1db tizest...az 34 pap...plussz a tudomanyokhoz is kellett meg...ott mar a zold ellen is fejleszgetett...szerencsere teruletfoglalasra nem hasznalta. 6pap 3 katona ellen kell...ami soknak tunik, de a pekseg+sorfozde eleg hozza...mig egy katonahoz kell aranybanya, penzverde, stb...es ha kifogy a banya akkor ugye geologus kell, hogy talalj meg aranyat...a geologushoz meg masodik szintu prestige kell (meg mint irtam valamennyi aranyat is szerezhetsz a kocsmaban...4db-sor 1 erme...4db erme egy alap katona...tehat 16sor egy alap katon...ami viszont 16papnyi sor
(ami majdnem 3 terulet)....mint a gyalog galoppban..."es meg mi uszik a vizen"...ez arra eleg, hogy az elejen szerezzek egy-ket teruletet, es akar a vegen egy kis idot nyerjek feltartoztatassal)
Mar lehetett volna templomot fejlesztenem de nem jutottam el odaig (meglett az 5 victory pont
) es eleg gyorsan sikerult ezt elerni...
-
SimonYana
addikt
No én viszont nem vagyok tisztában teljesen a papokkal! Sokszor nem is csinálok és ezért bukok! Ha fel építem a templomot , kérhetek bele papot. Mennyit érdemes? Azt tudom hogy lehet minden saját váramból küldeni is! No addig nem mentem el soha , hogy fejlesszem a templomot , mert ugye akkor lehet kérni még más szereplőket is!
De most hogy mondod , ráállok , mert szerintem emiatt sem tudok elég victory pontot össze szedni! Ilyenkor az ellenség már összekapkodta és mindég jön a visszaszámlálás! -
SimonYana
addikt
Én egyszerűbbet tudok!
Ha tudod hogy van vasad meg minden mi kell és még sem készül akkor az van amit a kolléga mond! Túl messza van! Na ezrt kell 2×felfejleszteni minden raktáradat!
Ha rámész a szerszámgyárra mutatja melyik raktából dolgozik!
Ha meg van ¸2× fel is van fejlesztve , akkor rámész és szó szerint rákattintasz mi kell abba a raktárba és már kezdik is össze szedni neked oda! Minden raktárba lehet kérni mindent csak előtte fejleszteni kell! Ha van bőven meleg kajád azt is adj nekik. 2× gyorsabban dolgoznak! Ha rengeteg a köved kövezd ki az utat és kétszer gyordabban rohannak a cumóval! -
oxox
addikt
szia,
ket lehetoseg van.
valamelyik nyersanyagod hianyzik...ezt legegyszerubben ugy latod, hogy ramesz az uzemre, es fent mar mutatja is, hogy amibol kell neki amibol mi van.vagy
Tavol van a banyatol/uzemtol ahonnan varja az inputot, es kell nemi ido mig elviszik odaig, vagy el sem jut odaig, mert masol hamarabb lerakjak *pl toolmaker-be...a victory mellett jobbra van egy logistics gomb, ott tudod beallitani, hogy mi legyen a lurkoknak a legfontosabb...talan ezt is lehet allitani. (tudod a vizszintes sorokat is allitani, ill. a mar megrendelt dolgok sorrendjet is valtoztaniNekem is volt olyan, hogy baromi sokat kellet varni, mert ket terulettel arrebb volt a kerekgyartom...vagy eppen fontossagi sorrendben a pap kepzes volt az elso, ezert nagyon sokaig nem vittek el a kajat a kulso teruleten levo banyaba/penzverdebe....ami ugye nem csinalt addig semmit.
ezekre tippelek.
oxox -
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Én is játszok a játékkal, tetszik is, de segítsetek.
A tutorialt végigvittem, és az első küldetést, ahol már victory pontokra megy a játék, sehogy sem sikerül megcsinálni. A legnagyobb bajom az, hogy csinálnám a sereget, de hiába van meg minden alapanyag, ami kell pl a kerékhez, a kardhoz, ezek nem készülnek el. A műhely ellátási gondokra hivatkozik, és nincs gyártás. Mit csinálok rosszul? -
oxox
addikt
válasz
SimonYana #108 üzenetére
normalon jatszok en is....a buza-sor-pap taktikat alkalmazom...ebbol megvan a prestige pont (marhogy a tudomanyokbol 4-et lehet szerezni...a tobbit osszeszedem epitesbol), a papokkal foglalom a teruletet, ott gyorsan epitkezek...altalaban aranybanya fele terjeszkedek, igy meglesz a teruleti foleny victory, valamint a 25 arany talleros victory pont is...ami mar harom, es ehhez jott meg legutobb az 1extra terulet (majdnem kettot tudtam foglalni), valamint a nepesseg beli foleny (mert upgradeltem izibe)...kesobb mi lesz meg nem tudom (valoszinu a kereskedelembol probalom megszerezni a hianyzot)...de fegyverrel gyakorlatilag csak az elejen foglaltam egy-ket meg meghoditatlan teruletet....a strongholdot is eppen csak megepitettem mikor nyertem....ha nem lenne victory pont, csak a masik ledaralasa, akkor ez nem lenne nyero...de az ido igy eddig nekem segitett.
-
SimonYana
addikt
Én azt a taktikát választottam , hogy minnél gyorsabban sört abból lesz lé vasat , fegyvert , és minnél hamarabb ágyúsokat! Mikor már jól haladok semmit nem is kérek csak ágyúst! Na azzal mindent ladarálsz!
Viszon mikor már másokkal is meg több ellenséggen harcolsz ez is kevés! Nagyon sokszor buktam el mert nem volt Viktori pontom. Azt pedig megszerezhető a kereskedő fejlesztéssel és kereskedelmi útvonalak felfedezésével! Az utóbbi legalább olyan fontos , mint az egész bázis felépítés! Ja és ha teheted mindent fel kell kétszer upgradelni , mert azt is beszámítja a viktoriban!
Én már azzal rontom el , hogy csak a hadseregre öszpontosítok ami később nagyon kevés lesz.De az is fontos , mert kell a védelemre is és nagyon kell terület foglalásra. Anélkül nem tudsz fejlődni!
Jó ez a játék!
Ahogy le is írták! Egy darabig tudod fejleszteni a tudásod , de egy idő után már csak magadra vagy utalvi és a logikus döntéseidre! -
oxox
addikt
válasz
SimonYana #105 üzenetére
vicces...bar gondolom neked kevesbe...
figy nalam nincs villogas, beszamitom a 4850-embe a 5970-et....valahogy egyutt elek a villozassal
kesobb lesznek nehezebb mapok? ill. nekem ez a buza/sor/pap -rusholas taktika jott be...a kiepitem/felfejlesztem/letamadom-ot csak mar victory utan probaltam, de nehezkes/lassu megoldasnak tunik...te mit alkalmaztal??? mennyi map van?
A kereskedelem sem rossz, de az is lassabban fejlodik fel nalam mint az emlitett. (az inkabb csak kiegeszites szokott lenni)
-
SimonYana
addikt
Én már végig tóltam , csak most nem tudok játszani , mert bele tettem a GTX helyett egy 5970-et és villognak a fák a háttérben mint a közlehedési lámpa! Nagyon idegesítő így nem is játszom amég nem szerzek vissza egy Nvidia VGA-t! Röhely , hogy az Ati ennyire nem képes egy 150 ezres VGA-ért , hogy jó legyen a driver!
-
oxox
addikt
tegnap igen kenyelmesen megcsinaltam a ket ellenfeles kampanyt....tulajdonkeppen itt is a sor volt a megoldas
.
...de szerintem csal a gep
elsonek szepen nyugodtan elkezdtem fejleszteni, terjeszkedni, de mire a templomig eljutottam a zold ellen mar minden tudomanyt kifejlesztett...(ugy, hogy teruletben boven elottuk voltam, aranybanyaja egyiknek sem volt) mire eljutottam, hogy strongold-ot epitsek, addigra mar agyukkal jottek ram...es hipp-hopp szetszedtek a csapatomat...
masodjara mire eljutottak megint odaig, hogy szetszedjenek mar megvolt az 5 victory pont (ha kicsit gyorsabb vagyok, akar 6 is lehetett volna)...ha fps lenne azt mondanam lerusholtam oket
-
SimonYana
addikt
10.5 -ős Catalistel ilyen szar az 5970!
Most bepróbálom a 10.3-at akkor , ha azt mondjátok azzal jó!
Kész vagyok Atival! 150 ezres VGA és kinlódik az ember!
Ez azért gusztustalan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Steam Deck
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Alkoholista nevelde
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged