Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tatejkas

tag

válasz SimonYana #184 üzenetére

Nick : Tatejka[HUH]

Én empire-t szoktam tolni. Ugye ott is Victory pontokra megy. Nekem alapjáték van, kiegészítő még nincs meg :)

Ha ugye online tolod és pontokra megy akkor 2 lehetőséged van (igazából 3 de a harmadik elég nehéz és speciális).

Első amit sokan szeretnek az a Templom. Egyből a kezdetén felépíted és tolod a kaját a sört és a papriszuszokat és szerzed meg a technológiákat. Itt fontos hogy vmi kaja javítót megszerezz. Ott a malac vagy a búza és a halak. Ha sok hal lelőhely van akkor érdemes a halra menni. A többi már csak tőled és a pályától függ, milyen stratégiát enged a pálya és te milyen stratégiába játszól.

A második tipus a kereskedelem. Ugye itt is érdemes rámenni vmi kaja lehetsőségre. Ha ezt a tipust választod akkor sok malacot azaz főt kaját kell csinálnod.

A harmadik tipus amikor már az elején a hadseregre gyúrsz rá és lényegében lerohanod az ellenfeleket. Ez csak kevés pályán alkalmazható sikerrel.

Az hogy melyik tipust választod az a pályától is függ, illetve mivel élőemberek ellen jáccol így változhat a stratégiád a játék közben is.

Akkor nyeri meg vki gyorsan a játékot ha az ellenfelek bénák (kezdők) Ha már elég jó vagy és tényleg még csak kezdőkkel jáccol akkor egy templommal nagyon gyorsan meglehet nyerni a játékot egyes pályákon.

Ha az ember megérti akkor nagyon jó játék és rájön hogy nincs elkurva. Csak hát ugye nehéz nagyon mert összetett. Nagyon sok stratégia sok fajta ellenfél és ha mondjuk te is és az ellenfél is ugyanazt a sratégiát játsza és ő jobb és nem tudod megszerezni azokat a technológiákat vagy kereskedelmi lehetőségeket amit akartál, akkor ugye bukta és jó eséllyel vesztettél :)

Szánj rá időt és keresd ki a szótárból amit nem értesz, mert azért nem olyan nehéz és kevés benne annyi angol. A victoriry pontokat is tudd hogy melyik miért jár. Ha ezzel megvagy akkor sokkal jobb lesz a játék mert alapból összetett, de ha nem csak a felszint látod hanem érted a játék úgymond mélyebb részeit is akkor rájösz, hogy az elmúlt évek legjobb stratégiai játéka. Sajnos kevesen tudják (akarják) ezt a szintet elérni,

Új hozzászólás Aktív témák