- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SimonYana
addikt
Akkor mi teljesen két külön taktikában vagyunk!
Nos mi van olyankor , ha valamilyen szinten a papokat is fejlesztem és pl össze akadok egy olyan játékossal mint Te , aki papokkal jön? Gondolom a viktori pontok miatt van esélyem tovább jutni , ha nyrni még nem is!
Viszont , ha vannak papjaid , akkor úgy küldöm ahogy láttam is? Rámagyak minden területemen a váramra és ott beadja , hogy send vagy valami ilyesmi!
Ha van bőven papom akkor gondolom ha elment amit küldtem , tudom utána küldeni a többit?
A hadsereg fejlesztésnél , ha már sokmindened meg van hozzá akkor célszerű fel fejlesztened a laktanyát , mert az ágyúkkal lehet a legtöbbet elérni! Én azzal daráltam le a pár utolsó pályát! Persze erre a csak az utolsó pályáknál jöttem rá! -
SimonYana
addikt
No én viszont nem vagyok tisztában teljesen a papokkal! Sokszor nem is csinálok és ezért bukok! Ha fel építem a templomot , kérhetek bele papot. Mennyit érdemes? Azt tudom hogy lehet minden saját váramból küldeni is! No addig nem mentem el soha , hogy fejlesszem a templomot , mert ugye akkor lehet kérni még más szereplőket is!
De most hogy mondod , ráállok , mert szerintem emiatt sem tudok elég victory pontot össze szedni! Ilyenkor az ellenség már összekapkodta és mindég jön a visszaszámlálás! -
SimonYana
addikt
Én azt a taktikát választottam , hogy minnél gyorsabban sört abból lesz lé vasat , fegyvert , és minnél hamarabb ágyúsokat! Mikor már jól haladok semmit nem is kérek csak ágyúst! Na azzal mindent ladarálsz!
Viszon mikor már másokkal is meg több ellenséggen harcolsz ez is kevés! Nagyon sokszor buktam el mert nem volt Viktori pontom. Azt pedig megszerezhető a kereskedő fejlesztéssel és kereskedelmi útvonalak felfedezésével! Az utóbbi legalább olyan fontos , mint az egész bázis felépítés! Ja és ha teheted mindent fel kell kétszer upgradelni , mert azt is beszámítja a viktoriban!
Én már azzal rontom el , hogy csak a hadseregre öszpontosítok ami később nagyon kevés lesz.De az is fontos , mert kell a védelemre is és nagyon kell terület foglalásra. Anélkül nem tudsz fejlődni!
Jó ez a játék!
Ahogy le is írták! Egy darabig tudod fejleszteni a tudásod , de egy idő után már csak magadra vagy utalvi és a logikus döntéseidre! -
SimonYana
addikt
Én már végig tóltam , csak most nem tudok játszani , mert bele tettem a GTX helyett egy 5970-et és villognak a fák a háttérben mint a közlehedési lámpa! Nagyon idegesítő így nem is játszom amég nem szerzek vissza egy Nvidia VGA-t! Röhely , hogy az Ati ennyire nem képes egy 150 ezres VGA-ért , hogy jó legyen a driver!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged