Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aviator

tag

válasz GyaxyBoy #215 üzenetére

Sziasztok!

Olvasom itt a topikot, én is elég régi motoros vagyok, nekem a settlers2 idején tetszett meg a játék, azzal rengeteget játszottam, a 4-el szintén, a 6-t végig is játszottam a kiegészítőre nem volt még időm, a 7-t pedig most nyomtam végig másodszor. A technikámmal nem büszkélkednék, én sajnos elég lassú vagyok ebben, feleslegesen sok időt szánok a gazdaság stabilizálására és csak ez után látok neki a hadseregnek. Normal módban az átlag küldetés idő két és fél óra nálam, gondolom ez itt labdába sem rúg, szóval lenne még mit tanulnom.

Elsősorban viszont nem ezért írok. Lehet, hogy én kerestem nagyon rossz helyen, de semmit nem találtam azzal kapcsolatosan, hogy milyen kiegészítői jöttek ki a játéknak. Egyet tudok, hogy van a gold edition, amivel jelenleg játszok, és ennek része a Chronicles of tandria kiegészítő. Itt viszont fogalmam nincs, hogy mi a küldetések sorrendje, ha ebben tudna valaki segíteni azt megköszönném. Olvastam róla, hogy vannak különböző DLC-k új pályák, új küldetések stb. Ezt megnézném közelebbről, szóval ha valaki tudja hol találom segíthetne rajtam.

Az elejéhez visszakanyarodva, a tapasztalatszerzéssel kapcsolatosan, nem tudom emlékeztek-e a Starcraft2 játékokról voltak online videok, közvetítések. Nem tudom itt van e ilyesmi, de én például szívesen elnézegetném mit tudnak a profik, egy kis értő kommentár, hogy mire kell figyelni az még jobban feldobná.

Új hozzászólás Aktív témák