- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soja
aktív tag
válasz
SimonYana #138 üzenetére
Az utolsó pályát csináltam és kifagyott a játék. Automatikus mentés betöltése után 2 másodperccel megint fagyi, így újra kellett kezdenem. Victory pointok meglettek. Végigvittem volna, mindenkit likvidáltam volna, de már élvezhetetlenné vált a szaggatás.
Majd gépcsere után lehet újrajátszom. Viszont elég rövidnek tűnt a játék. Vannak, lesznek hozzá kiegészítők, +map csomagok?
Hangulatra szerintem nagyon jó a játék. -
Soja
aktív tag
válasz
SimonYana #126 üzenetére
Ami nagyon, de nagyon hiányzik, az az játéksebesség állítása. Egy pálya nekem kb 4 óra, mert szeretem végigcsinálni, mindenkit megölni, élvezni a játékot. Néha jó lenne kicsit meggyorsítani a dolgokat.
A kaja bizonyos népesség felett már tényleg nem elég, akármennyit csinálsz. Ezért én szoktam trade-elni. Két aranyért hoznak 4 kenyeret talán...
Kérdés: Ha az ellen kifejleszt a papok segítségével dolgokat, akkor én azokat már nem is tudom magamnak fejleszteni? Aki gyorsabb, azé lesz? -
Soja
aktív tag
válasz
SimonYana #124 üzenetére
Kisebb kihagyás után hétvégén játszottam vele. Most tartok talán a 4. vagy 5. küldetésnél, és most jutottam el odáig, hogy elsőre sikerült a pályát megcsinálni normál fokozaton. Még mindig van sajnos pár dolog, ami mégse tiszta. Hiába van nyersanyag, meg kaja is a birodalomban, a fegyverkészítőhöz a kaja sehogy se akart eljutni, holott a messzebb lévő nyersanyag meg minden további nélkül megérkezett. A szállítandó nyersanyagok prioritását lehet állítani? Sehol nem találtam.
-
Soja
aktív tag
válasz
SimonYana #116 üzenetére
No, a pályát végül is sikerült megcsinálni. Lényeg a gyorsaságban rejlik, én úgy látom. Viszont vegyesek az érzéseim. Gondoltam, ha már megnyertem, le is igázom az ellent. Mindenem kifejlesztve, megy a kereskedelem, jön az arany, gyártom a katonákat, népességem már 200 közelébe, és első próbálkozásra nem sikerült
Hiába volt két csapatom másfélszeres emberszámmal, addigra neki ágyúsokkal lett tele a csapata.
És nem igazán látom az ő faluiba azt az igazi nagy sürgés-forgást, ami ezt szerintem lehetővé tenné... -
Soja
aktív tag
válasz
SimonYana #112 üzenetére
Este nekiugrok, megpróbálok a tanácsaitok szerint eljárni. Elképzelhető, hogy a raktáraknak nem szenteltem elég figyelmet, az írásaitokból úgy tűnik, hogy ideális esetben 2-3 termelőegység mellé már kívánkozik egy raktár is. Én eddig kb azonos méretű területekre raktam 1-et, 1-et.
-
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Én is játszok a játékkal, tetszik is, de segítsetek.
A tutorialt végigvittem, és az első küldetést, ahol már victory pontokra megy a játék, sehogy sem sikerül megcsinálni. A legnagyobb bajom az, hogy csinálnám a sereget, de hiába van meg minden alapanyag, ami kell pl a kerékhez, a kardhoz, ezek nem készülnek el. A műhely ellátási gondokra hivatkozik, és nincs gyártás. Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest