- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatejkas
tag
A kampány tényleg szájbarágósra sikeredett, és a története sem valami nagy szám. A Settlers 7 tipikusan az a játék amibe elég sok órát kell belerakni, hogy megmutassa mire képes. Pl a Hearthstone is ilyen, ott is kell 1 hónap mire az ember képbe kerül.
A settlers 7 legnagyobb erőssége a multiplayer vagyis az empire meccsek, de oda viszont már kell nagyon a tudás és a tapasztalat, szóval a játék az elején szívás, később viszont remek szórakozás.
-
Tatejkas
tag
Köszönöm. Azóta nekem is megy, csak attól féltem, hogy lekapcsolták a servert.
Amúgy tudd valaki valamit egy következő részről? Folyik esetleg valamilyen fejlesztés?
-
Tatejkas
tag
Sziasztok!
Megtudná valaki mézni, hogy megy e a settlers 7, mert én 2 napja nem tudok felcsatlakozni és egyenlőre nem tudom, hogy nálam van e a hiba vagy az UBI-nál.
Köszönöm a segítséget.
-
Tatejkas
tag
Csak empire-t játszok. Ha harc akkor a lehető leggyorsabban nagy hadsereget létrehozni, az elején lehívni a tüzérségi generalt. Malacfarmokból kell 4-6 hozzá elég gabona 4-6 hentes melyeket hús ellátásra raksz. A kard és kerék gyártás is húson van.
Inkább csak a kisebb pályákon van értelme szerintem. Érdemes kiegészíteni kereskedéssel. De már írtam sokszor. játszatok empire-t és figyeljétek a profikat.
-
Tatejkas
tag
válasz
ghunter88 #213 üzenetére
Hello.
Az aktiválási kódot csak egyszer kell megadni amikor az Ubisoft accuntodhoz hozzá adod a játékot. Tehát ezt a részét a kérdésnek nem értem.
Sajnos az Ubi néha csinál ilyet, hogy a megváltoztatott jelszó nem jó. Próbáld meg kicsit késöbb, vagy csinálj új jelszót, ha egyik se járt sikerrel, írj az Ubinak a problémádról.
Remélem segíthetem.
-
Tatejkas
tag
Leírtam már ide is meg más settlers 7 fórumra alap az dolgokat. Azon kívül még azt tudom javasolni, hogy játssz mindnél több empire-t és aki elver annak nézd meg a technikáját. Amúgy is figyelni kell az ellenfeleket az elejétől. Akinek nem kell 1 óra hogy győzzön az profi.
Velem nincs értelme játszanod, mert itt a tapasztalat számít, egy játék után nem leszel sokkal okosabb
Sorozatban nyersz 5 empire-t egymás után, akkor játszhatunk, úgy lesz mit tanulnod tőlem
Ha kérdésed, arra szívesen válaszolok.
-
Tatejkas
tag
A héten találkoztam 3 magyarral is. 2 elküldött a fenébe, szó szerint lebuzizott, mert elvertem.
A harmadik normális volt, ő csak annyit mondott 5 perc múlva ő nyert volna
Régen szidtak már settlersben, de hogy pont két honfitárs lesz az, erre nem számítottam. Viszont aki normális volt, az jól is játszott. Sajnos empire-n 4-ből általában 2 béna.
Bár volt 3 hónapja egy nagy küzdelem, amikor is a hónap top 10 legjobbja csapott össze. Sajnos az elején kevés templom technikát szereztem meg, és amikor beállt a játék, tehát mindenki megszerezte a területét felépített mindent és volt hadsereg is akkor elkezdtem lemaradni pont a templomi cuccok hiánya miatt. Tehát, ha nincs templomod gyorsan kell nyerni
-
Tatejkas
tag
Jönne valaki valamikor multizni? Olyan emberekre gondolok akik értik a játékot empire-t is játszottak már és általában nyerni szoktak. Sima pálya lenne semmi buhera, de COOP modban szerintem izgalmasabb. Tehát 2 ember lenne együtt. Ezért kellenek jó játékosok, hogy egyenlő legyen a küzdelem.
Ha valakinek van kedve szóljon.
-
Tatejkas
tag
-
Tatejkas
tag
Nem tudom mi bajotok. Nekem tökéletesen megy. Na jó volt egy gond de mióta a launcher cserélve lett mert új jött ki azóta tökéletes. Illetve valamelyik frissítésnél elszáltak a megjegyzett jelszavak nah gondolom hirtelen több ezren kezdték el bombázni a ubi servert ami erre persze behalt. De azóta minden rendben.
Victory pontokkal pedig simán lehet nyerni. Sokszor 9-et is összeszedek empire-n, persze csak ha bénák az ellenfelek mert abból sajnos van bőven. Mondjuk mostanában inkább a kereskedelem hadsereg kombót használom és legyilkolom őket assztán ha valamelyiknek mégis sikerül időben kiépíteni kő várfalat meg hadsereget és még meg is szerezte a hozzá a technológiát, nah akkor kereskedelemmel még beszerzek 1 vagy 2 pontot és kész.
Egyszer össze hozhatnánk egy game-t mert kíváncsi vagyok milyen szinten vagytok
-
Tatejkas
tag
válasz
SimonYana #186 üzenetére
A victory pontok is abból állnak hogy terület meg hadsereg, pénz, meg a csillagos területek. Ha lassú vagy és vki gyorsabb akkor megnyerheti mert az adott 2 percben épp megszerzi azt 7-6 pontot, te meg csak késöbb szereznéd meg. Erre figyelni kell. Figyelni kell, hogy állnak a többiek esetleg mit terveznek, mert ugye a játék közbe a gazdaságot is építed és a többiekkel is küzdesz már az első perctől ha nem is hadsereggel. Ha vki arra megy pl hogy nincs védelem meg hadsereg és így szerzi a pontokat akkor ha nem sikerül vesztett mert aki hadseregre megy rá az elöbb utobb leigázza. De tényleg csak akkor lehet így nyerni ha bénák az ellenfelek vagy pl nálam csomoszór volt hogy a hülyéje még segített is neki.
-
Tatejkas
tag
válasz
SimonYana #184 üzenetére
Nick : Tatejka[HUH]
Én empire-t szoktam tolni. Ugye ott is Victory pontokra megy. Nekem alapjáték van, kiegészítő még nincs meg
Ha ugye online tolod és pontokra megy akkor 2 lehetőséged van (igazából 3 de a harmadik elég nehéz és speciális).
Első amit sokan szeretnek az a Templom. Egyből a kezdetén felépíted és tolod a kaját a sört és a papriszuszokat és szerzed meg a technológiákat. Itt fontos hogy vmi kaja javítót megszerezz. Ott a malac vagy a búza és a halak. Ha sok hal lelőhely van akkor érdemes a halra menni. A többi már csak tőled és a pályától függ, milyen stratégiát enged a pálya és te milyen stratégiába játszól.
A második tipus a kereskedelem. Ugye itt is érdemes rámenni vmi kaja lehetsőségre. Ha ezt a tipust választod akkor sok malacot azaz főt kaját kell csinálnod.
A harmadik tipus amikor már az elején a hadseregre gyúrsz rá és lényegében lerohanod az ellenfeleket. Ez csak kevés pályán alkalmazható sikerrel.
Az hogy melyik tipust választod az a pályától is függ, illetve mivel élőemberek ellen jáccol így változhat a stratégiád a játék közben is.
Akkor nyeri meg vki gyorsan a játékot ha az ellenfelek bénák (kezdők) Ha már elég jó vagy és tényleg még csak kezdőkkel jáccol akkor egy templommal nagyon gyorsan meglehet nyerni a játékot egyes pályákon.
Ha az ember megérti akkor nagyon jó játék és rájön hogy nincs elkurva. Csak hát ugye nehéz nagyon mert összetett. Nagyon sok stratégia sok fajta ellenfél és ha mondjuk te is és az ellenfél is ugyanazt a sratégiát játsza és ő jobb és nem tudod megszerezni azokat a technológiákat vagy kereskedelmi lehetőségeket amit akartál, akkor ugye bukta és jó eséllyel vesztettél
Szánj rá időt és keresd ki a szótárból amit nem értesz, mert azért nem olyan nehéz és kevés benne annyi angol. A victoriry pontokat is tudd hogy melyik miért jár. Ha ezzel megvagy akkor sokkal jobb lesz a játék mert alapból összetett, de ha nem csak a felszint látod hanem érted a játék úgymond mélyebb részeit is akkor rájösz, hogy az elmúlt évek legjobb stratégiai játéka. Sajnos kevesen tudják (akarják) ezt a szintet elérni,
-
Tatejkas
tag
Titeket enged bejelentkezni? Mert most már 1 órája hiába próbálkozok
Lehet még korai írni csak kiváncsi vagyok ez egyedi probléma e.
-
Tatejkas
tag
Nem tudja véletlenül vki, hogy müködik a dlc-k letöltése az ubisoft oldaláról? Mert megakarom venni mind 3-at, de kicsit gyér az angol tudásom.
Köszönöm
-
Tatejkas
tag
Ha vkinek lenne kedve multizni az írjon privátot, mert kevés a magyar és jó lenne egy honfitársal legyőzni a németeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest