- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacsika
aktív tag
Jó estét!
Valaki gyorsan felnézhetne online mert nekem bejelentkezik, de mégiscsak offline vagyok. Délelőtt még játszottam vele. Vagy csak a szerverük nem működik és nem küld hibaüzenetet?
Köszi! -
Tacsika
aktív tag
válasz
Tatejkas #225 üzenetére
Gratulálok!
Nekem is sikerülne, ha az accountomhoz még létező mail címem lenne, de mint írtam csak úgy lehetne megváltoztatni ha kapnék visszaigazolást amit ugye csak a már nem élő címre lehet küldeni.Most is be tudok jelentkezni, csak mivel e-hónapban(-tól) már a mailt kell beírni a user helyett nem fogja elfogadni.
-
Tacsika
aktív tag
Nem mondom hogy elkapkodnátok a segítséget...
-
Tacsika
aktív tag
Ebbe bele lehet őrülni
Olvasgattam kapcsolódó külföldi fórumokat, ahol az "ügyeletes" supportos harmadik válasza a rendszeresen telefonos linkre mutatott (USA, stb.) -
Tacsika
aktív tag
Na kipróbáltam az általam utált ie alól is, úgy sem sikerült a fiókomat szerkeszteni.
Nézzen rá már valaki hogy neki sikerül(ne)-e átírni, szerkeszteni a uplay-en a fiókját!
Egyébként a mostani accountommal és régi de már nem élő mail címemmel teljesen működik a játék,csak mint írtam fentebb, októbertől a valós címmel kell visszaigazolni amit nem enged átírni. -
Tacsika
aktív tag
Halló!
Ha valakinek dobozos van és sikerült az u-playen frissíteni (edit ff alól) a mail címét vagy az accountját, kérem segítsen hogy a rossebbe sikerült, amíg stroke-ot nem kapok!
Köszi! -
Tacsika
aktív tag
válasz
Tatejkas #200 üzenetére
Köszi azt már olvastam, de nem kellett buherálnom, csak amikor először uninst., kérdésre hagytam a beállításokat, az volt a baj. Aztán full uninst., így már rendesen felpatchelte magát és a ubi launchot. A bibi az volt hogy az elsőnél nem volt hibaüzenet csak a játék indításakor.
(Egyébként érdekes hogy nem kérte cd kulcsot...) -
Tacsika
aktív tag
válasz
Tatejkas #198 üzenetére
Gold, bolti, nem Steames.
Most raktam újra:
Uninst., Setup, mindent patchelt, updateelt (bő 3/4 óra).
Finish, play és error code 2.
Utoljára kb 2 hónapja játszottam vele, akkor még jó volt...
Rendszeren nem változtattam, kivétel a win frissítések.És mindez a trehányul kivitelezett szerver/védelem miatt.
A warezosok meg csak hátradőlnek és nyomkodják a gombot.Több játéknál megfogadtam hogy többet nem veszek (bolti) online függő single-t, de most tényleg ez volt az utolsó...
Jövőre jön a SimCity (min. 15k lesz) és szintén dmr-rel. Gratula!
Tudom hogy ez csak magunk közti károgás de ki kellett írni magamból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest