Új hozzászólás Aktív témák
-
GyaxyBoy
csendes tag
Sziasztok!
Él még a topik?
Lenne egy kérdésem.
A küldetés lemezt csinálom, ami a goldban van és elakadtam benne.
Van a 4-5 küldetés, amikor mindent tudsz építeni (amint a fejlesztésed engedi) viszont kutatni nem.
Van 2 ellenfél és 4 város. A küldetés annyit ír, hogy szerezzem vissza a négy várost és védjem meg a váramat.
Szépen megyek is előre, a sárgákat már egyik játékban le is győztem, erősödtem is, de a zöldeket egyből nem tudom legyőzni, így arra még gyűjtenem és fejlesztenem kell.
Azután olyan 1óra 40 perc környékén kiírja, hogy defeat.
De nem mond semmit miért. Nem találtam idő limitet sem. A gép fejleszt mindent, de az ellen nem tudok mit tenni. Hajókkal keresem a kereskedelmet, katonák is gyarapodnak, erős a birodalmam is, de nem tudom a zöldeket is legyőzni ennyi idő alatt.
Mi a lényeg? Mire kell rástartolni nagyon gyorsan? Fent egy barlangba el kell küldeni valamennyi hús kaját és könyvet, ez meg is történt, de nem tudom mit rontok el.
Ha van valakinek erre egy ötlete, azt megköszönöm.Üdv. Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged