Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
Tatejkas #236 üzenetére
Köszi a válaszod. Kb 10 óra játék után letöröltem, erről ennyit...
Imádom a settlers-világot, de maradok a 2-3-nál, azok ezerszer pörgősebbek és izgalmasabbak, mint ez a túlegyszerűsített, lelassított, cserében valamivel szebb játék...
Akinek van erre a játékra elég ideje, annak jó settlersezést kívánok!
-
Tacsika
aktív tag
válasz
Tatejkas #225 üzenetére
Gratulálok!
Nekem is sikerülne, ha az accountomhoz még létező mail címem lenne, de mint írtam csak úgy lehetne megváltoztatni ha kapnék visszaigazolást amit ugye csak a már nem élő címre lehet küldeni.Most is be tudok jelentkezni, csak mivel e-hónapban(-tól) már a mailt kell beírni a user helyett nem fogja elfogadni.
-
SimonYana
addikt
válasz
Tatejkas #206 üzenetére
Általában hétvégén ráérek. Sajnos tele lett a faszom vele , mert ekkora gusztustalan céget mint az UBISOFT!
Egyszerűen sosem tudok úgy játszani , hogy valaki ki ne essen. Nem bír el a szerver 4 tagot. vagy nem tudom , de vicc , hogy 2 év eltelt és ennyire FÉRGEK! -
Tacsika
aktív tag
válasz
Tatejkas #200 üzenetére
Köszi azt már olvastam, de nem kellett buherálnom, csak amikor először uninst., kérdésre hagytam a beállításokat, az volt a baj. Aztán full uninst., így már rendesen felpatchelte magát és a ubi launchot. A bibi az volt hogy az elsőnél nem volt hibaüzenet csak a játék indításakor.
(Egyébként érdekes hogy nem kérte cd kulcsot...) -
Tacsika
aktív tag
válasz
Tatejkas #198 üzenetére
Gold, bolti, nem Steames.
Most raktam újra:
Uninst., Setup, mindent patchelt, updateelt (bő 3/4 óra).
Finish, play és error code 2.
Utoljára kb 2 hónapja játszottam vele, akkor még jó volt...
Rendszeren nem változtattam, kivétel a win frissítések.És mindez a trehányul kivitelezett szerver/védelem miatt.
A warezosok meg csak hátradőlnek és nyomkodják a gombot.Több játéknál megfogadtam hogy többet nem veszek (bolti) online függő single-t, de most tényleg ez volt az utolsó...
Jövőre jön a SimCity (min. 15k lesz) és szintén dmr-rel. Gratula!
Tudom hogy ez csak magunk közti károgás de ki kellett írni magamból. -
SimonYana
addikt
válasz
Tatejkas #185 üzenetére
Nekem így is tetszik , csak nagyon nem szeretem azt ha az ember nem tud kibontakozni , mert victorival valaki elviszi a pálmát.
Azért ennek a játéknak lehetne olyan lényege is , hogy csak a kibaszott papokkal ne nyerjen már , ha se hadserege , se védelme , se semmije a kis pöcsén kívül a lába között!
Én meg logikusan felépítem a birodalmam a , kaját , termelést , védelmet stb.
Nem a viktorynak kellene a leglényegesebbnek lenni. Vegye figyelembe , hogy én mit csináltam. Sokszor csak az a szerencséje a kis patkánynak , hogy balfékekkel vagyok körbe véve és nem a szomszédom , mert letarolnám , biztos. Oszt mehet imádkozni a papjaihoz.
Hamarabb benyelem azt ha elkurtam és nem védtem magam időben meg és letámadnak , mint hogy victoriznak.
Mosd már meg mi az élvezet abban hogy játszol egy kevesen , és megnyerted. De semmit nem építettél , nem védekeztél , nem támadtál és vége van 1 órán belül.
Én azt sem élvezném , ha mindég én győznék.
Abban mit lehet élvezni? -
SimonYana
addikt
válasz
Tatejkas #183 üzenetére
Nekem nincs felkérésem.
Mi a nic neved?
Nekem nem annyira megy mert mindég kikapok Victorival. Ezt kicsit elkurták szerintem.
Imádnám a játékot , de ez hogy egyesek a semmiből összekapnak 7 victorit. Ezzel kicsit tele a tököm. Vannak újdonságok amit én nem nagyon ismerek. Nem tudokmangolul , pedig látom van valami újítás a Ctsl -el is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest