- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz S e t h #13826 üzenetére
Nos, ebben a játékban "pezsgés" van, mint ahogy a videókon láttad! Szerintem hozzá tudsz szokni, a gyorsabb tempóhoz! De ha nem kultiválod az erőszakosan pörgős játékmenetet, akkor jól gondold meg! Szerintem a kontroller, nem akadály! Inkább a stílus az, ami lehet nem nagyon fog feküdni hosszabb távon! Mert azért valljuk be, a játék mechanika, az alapjában véve, ugyan ez volt az első részében is!
Gazember
-
törölt tag
válasz S e t h #13871 üzenetére
A launcher gyors de kevésbé hatékony. A drón sokáig gyógyít lassan.
A hive stílusfüggő. Eleinte jó, míg az ember megtanulja a játékot. Aztán a későbbiekben néhány buildbe kb alap, de anélkül is tökéletesen lehet boldogulni.
Szerintem a repair drón - élesztő hive kombo tökéletes wt5ig. Addig más használható skill nem is nagyon van. Max a launcher. Vagy defender drón és sok armor on kill is működhet, de ahhoz túl sok energiát kell belefektetni. -
Madoc
veterán
válasz S e t h #13940 üzenetére
Minden patch alkalmával-nefelnek-buffolnak valamit. Amit sokan használnak azt gyengítik amit meg senki azt erősítik. Ez ilyen játék. Ezzel oldanak meg mindent.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Nagus
senior tag
válasz S e t h #13952 üzenetére
Pár hete benéztem Div1-be és akkor tapasztaltam, hogy mennyivel szebb ez a játék, pedig kiadásnál én is azon a véleményen voltam, hogy rondább.
Amúgy tele a játék grafikai bugokkal. Nem illeszkedő maszk, mellénybe belelógó alkar, a fegyvert nem a függőleges markolatnál fogja hanem gy mint ha nem is lenne rajta... Ja és a karakterek bőre nagyon csillog, mint ha állandóan vizes lenne.[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz S e t h #14024 üzenetére
"Azokat nem csak egyszer lehet kinyitni, úgyhogy nyissad mindig ha elfoglalod."
Ez a játék folyamatosan ismétlődik... így ahogy a fórumtárs írja később is ki tudod majd nyitni azokat a ládákat.
A héten lettem 30-as szintű, és egyik ismerős elkezdte kidobálni a neki nem kellő cuccokat plusz ahogy segített adott feladatokat-küldetéseket megcsinálni akkor is hajigálta kifelé a sárga-zöld cuccokat.
Már rég 500 a GS-em amint erre lehetőség volt, de még csak WT4-nél tartok.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Anonymus23
veterán
válasz S e t h #14024 üzenetére
Úgy vedd, hogy gyakorlatilag a jelenleg gyűjtött cuccoknak semmi értelme, mivel WT5+GS500-on van igazi "élet", azaz ott volna értelme egyáltalán szettet építeni.
A nagy ládák naponta 1x érhetőek el, azaz 24 óránként 1x ki tudod nyitni, de csak akkor, ha előtte elfoglalod az adott CP-t. (hajnal kettőkor resetel mindig a láda, bár ez most már lehet hajnal 1 a téli időszámítás miatt)
Igazából nincs jelenleg jelentősége, hogy mit csinálsz vele, kinyitod vagy úgy hagoyd, mert csak alapanyag vagy pénz lesz belőle, csak nem maradsz végig lvl30[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz S e t h #14028 üzenetére
Jó, hogy ezt kérdezted, mert én is azt vastam, hogy hagyjam a nagy ládákat későbbre. Akkor nem hagyom. Bár kis szinten is annyi hulladék esik, hogy állandóan megy a deconstruct.
Megpróbálok haladni a hétvégén a játékkal. Van időm vagy energiám nincs sajnos.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
dvd24
senior tag
válasz S e t h #14050 üzenetére
Ha elérted a 30-at, akkor is megmarad az xp csík, mindig amikor kimaxolod kapsz egy ládát két random cuccal benne.
Az effektív 30 utáni fejlődés akkor lesz, ha végigcsinálod a main missionöket, azután jelennek meg majd az invaded küldik, és azok teljesítésével (és bizonyos szintű item level elérésével) lesz lehetőséged egyre nagyobb world tierbe jutni, egészen az ötösig.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz S e t h #14050 üzenetére
a kapitólium után megszállja a black tusk a várost. vagyis az összes stronghold és sima küldetés is "bepiroslik". ezeket kell megcsinálnod újra, bár az ellenfelek és valamennyire a map is más lesz. mindegyik stronghold után tudsz egy world tier szintet ugrani (roosevelt island, kapitólium, tidal basin és district union). amikor ki akarod választani az adott strongholdot ott irja, hogy mekkora a gear score követelménye. azt a számot kell elérned a rajtad levő felszereléssel. ugye mindegyik tárgyadhoz tartozik egy szám, amik átlaga adja a karaktered gear scoreját. értelemszerűen miután megcsinálsz egy strongholdot és átlépsz az új wt-be a következő stronghold gs ponsztám követelményei is megnőnek. ezért érdemes úgy csinálni, hogy mindig kinézed az egyiket és csak a hozzá tartozó, ha jól emlékszem 3 küldetést nyomod le. ha szerencséd van a loot is olyan, hogy plusz erőfeszités nélkül mindig eléred a szükséges gs számot is. ha nem, akkor csinálj open world dolgokat, hamar meglesz az is.
szerk.: megelőztek, túl sokáig irtam.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz S e t h #14055 üzenetére
Minden mellékküldettés megmarad, még a titkosak is
Amíg meg nem csinálod, utána (egyelőre) nem lehet a mellékküldetéseket újra játszani.
Arra figyelj, hogy vannak olyan mellékküldetések, amelyek területén van SHD láda, és ezekhez később csak akkor tudsz bejutni, ha éppen odarakja az adott területhez tartozó bounty-t.;) - The Power of the Light Side
-
Rigormortiis
veterán
válasz S e t h #14062 üzenetére
Én is csak kb két hete kezdtem, de alig több, mint 30 óra alatt meglett a Tier 5 és az 500 szint (499). Bárminemű segítség vagy boost nélkül. Csak azt csináld, amit a játék kiemel neked a térképen, indíts rá matchmakinget, így hip-hop meglesz.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Anonymus23
veterán
válasz S e t h #14122 üzenetére
Annyit azért megjegyeznék, hogy az Invaded küldetések bár ugyanaz a helyszín, de mindenképpen másabakb lesznek mint az origi küldetés.
Azért utána még vannak a plusz küldetések, amelyek közül van, ami akár még érdekesre sikeredett, de minimum egy végigjátszást megérdemel szerintem.;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
válasz S e t h #14122 üzenetére
minden rosszindulat nelkul, szerintem elmondhatjuk, hogy a looter shooter kategoria nem a te vilagod. az endgame elereseig valoban egy teljesen mas jatekot kap az ember, de szerinted megis hogyan lehetne maskent megoldani egy alapjaban lootolasra kitalalt jatekot, mint sem folyamatos ismetlessel?
ha mindenki megkapna elso run utan az ahitott cuccot, akkor az nem looter shooter lenne.
es ahogy Anonymus is irta, azert nem teljesen ugyanaz, mint story modban.
az "endgame-boring" pedig nem az altalad felhozott dolgok miatt gyakori a keresoben. a problema a jatekkal, hogy nagyon kellenenek az elso resz dlc cuccai + resistance. mindegyik amugy az ismetlesre epitett.
szemelyes velemenyem, hogy a mostani targeted loot se oldja meg a build problemakat. a melleny es a taska farm egy ugyanolyan rng fiesta mint eddig, csak ezuttal mar egy-egy mapot kell ismetelgetni hozzajuk. igy pedig nem all masbol az egesz mint par set item utani futkosasbol. az elso resz annyival volt jobb,hogy ott a kinezett buildet "siman" ossze lehetett dobni es az ember azert farmolt, hogy azt tokeletesitse. itt pedig azert farmolsz tobb szaz orakat, hogy egyaltalan legyen egy alap builded. mire eljut oda az ember (es nem unja meg addigra a jatekot) johet a tokeletesites, ami idoben meg a tobbszorose.
nekem azert csalodas a tu6. osszeraktam fejben egy buildet, de se taska, se melleny meg csak hasonlo se esett hozza, mint ami kellene. ugyanez igaz az aces buildem tobb itemere is. akkor meg minek jatszak? a clutch build mar a fulemen jon ki. -
qukesz
senior tag
válasz S e t h #24010 üzenetére
Tegnap a DZ kaland során találkoztunk MYAGISAN harcossal.
Esett kelt a csávó az SMG szettjében közben állandóan trash talk ment hogy noob-ok vagyunk hogy szaladunk leadni. Manhunt lvl 5 volt.
RAGE volt nem is egyszer, elég sokszor elesett a barátaival együtt.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
granini
őstag
válasz S e t h #24111 üzenetére
Habot a lábára, jammer pulse-t köréje és egy tár az arcába osz heló..
Nekem azóta két cukorral hozza a kávét a kis tetűRészletes leírás is van hátha segít..
https://gameranx.com/features/id/193516/article/division-2-warlords-of-new-york-how-to-beat-the-last-boss-aaron-keener-guide/[ Szerkesztve ]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest