- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Nem!
Az a % a lehetséges rangen belüli %-ot mutatja meg, azaz az adott minimum és maximum 76,4%-át érte el.
Ez csak annyi, hogy 76%-os a rollod.Ha belementél volna a karakterlapra, ott ugye teljesen pontosan vagy egy összeg amit sebez (esetedben ez 26350 - 26449 között van valahol) ebből szoktuk amúgy kiszámolni a pontos sebzést.
De feltételezve, hogy pont 26400, akkor nálad a valós base dmg ~16449, ami 95,7%-a a lehetséges valós maxnak, szóval kedd után ~4,3%-al fog a sebzésed növekedni.
-
arnikusz
veterán
Gratula.
Teljesen más vele a játék, tegnap átmentem a 2. Altra befejezni a Gunner építését, de előtte még tsztelgettem 3 db 4-es CP-n hát teljesen más Játékot nyújt. Survivalist on volt, de átmentem Sniperre ott jól adta, meg a Tac 50 is veszett lett a patch óta azt nem is próbáltam.
Megvárom 23.-át és a craft asztal fejlesztését követően maxolom ki.
Jó játékot vele. -
i@lex
őstag
Én a mai nappal elengedtem. Rajtad kívül senki nem játszik vele xboxon kitartóan.
Én heti egy raidet tök szívesen lenyomnám, de nincs kivel, külföldiekkel meg menjen akinek két anyja van mégegyszer.
Döbbenet, hogy mennyire kihalt a játék, pedig nem szar a div2.
Szerintem ez így uninstall.
-
dvd24
senior tag
-
regener
veterán
Ha van ismerősöd akinek már megvan a Gunner,
oldja fel a Banshee pulse variánst és azt felcharge-olva akár a lőtéren is is működni fog a confuse. A mobok táskáját hiába lőttük, hiába volt rajtuk az effekt egyet sem számolt el úgy... Azutáni tierben pedig sima 50 pulse kell majd, az pedig küldetésben nem számolt el egyet sem, csak a táblákon azis... -
arnikusz
veterán
Próbáld ki a másikat ami a képen látható kesztyűn van, bár gondolkodom, hogy lecserélem az Orszarvúsra.
A Borz is szépen teljesít, de még szokni kell.
Viszont a térdvédőn a teknős helyett a 20% armor reg, vagy a szívecske inkább, hogy több életerőm legyen, de a szett még most alakítás előtt áll, csak a pörgetés eszi az elektronikát nagyon.DZ-ben még mindig jobb a loot, de kockázatos és igen itt vannak a kis hátbatámadó majmok, de tegnap 4-en megjárták, jó az M60 120-as tárral, de lehet berakom az M249-et Allegro és Fast handddal.
-
minden ilyen bónuszt csak egy bizonyos (jellemzően kicsi) lépésenként enged növelni. ez a fajta használata a rekalibráló asztalnak hasonlít a div1 optimalizációjára, csak itt nem div tech kell hozzá, hanem egy olyan tárgy, amin nagyobb a bónusz (és még rohadt sok nyersanyag), és csak egy lépést tudsz növelni.
-
Anonymus23
veterán
-
-
-
Anonymus23
veterán
Összességében olcsóbb a konzol, főleg jelen időkben, amikor egy normális VGA áráért már lassan mindkét jelen csúcs konzolt meg lehet venni, csak aki már több mint 30-35 éve billentyűzet+egérrel tolja, annak már kicsit nehezebb az átállás kontrollerre, szerintem nem is tudnám megszokni, bár még sosem próbáltam, illetve a 30-60 FPS-t sem tudom, hogy vissza tudnék-e állni rá. (az új játékokban, amikor leesett az FPS néha 40 környékére, már jojózott a szemem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest