- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #30491 üzenetére
Amikor kijelentette, hogy "Véletlenül betörtem, bocsánat!", tényleg azt éreztük, hogy megnyílik alattunk a föld!
Még most sem tudok röhögni rajta! -
k-adi
nagyúr
válasz
FireKeeper #30481 üzenetére
Hát ez a roadmap elég gyér... de hát lássuk be sok éves a játék... a köv. 2 season ahogy látom mutatóba valami nesze-semmi, tehát lényegében a következő DLC-ig semmi nem lesz...
Nemrég fejeztem be a mostani season-t, Kelso történetét és hát mit mondjak, meglepett-csalódott vagyok, mint olyan sokan ahogy olvasom a fórumokon.
Szerintem elég gáz, hogy visszahozzák
akkor végképp csalódok.Keenert és a többieket (Theo még talán hihető), de ha a DLC-ben nem lehet átállni rogue-á -
granini
őstag
válasz
FireKeeper #30478 üzenetére
oké gyerekek de mit értünk Season alatt..
mert a mostani "season" az egy Manhunt + valamicske kis sztori hozzá, de valójában teljesen sablon + minden global event-et egyszer 1 hétre beaktiválnak + elvileg lett volna 2 új Apparel event mint kiderült azok is már voltak tehát egy Kelso-s sztorivonalon és a full sablon mennyide mennyoda bauntizzá control pointozzá aktivitáson kívül semmit nem kaptuk.. Ez nem tartalom..Ez a legutóbbi 2-3 játékmód a Paradise Lost Incursion meg a Descent (bár egyiket se szerettem..) de az kontent..
Illetve amikor kapunk új brand és szett geart meg új fegyver talenteket, meg 2-3 teljesen irreleváns exotic fegyvert az megint nem kontent.. főleg amikor nem jobbak a mostani gearnél, meg amikor a támadó talentet olyan mellényre teszik ami úgy kezdődik hogy "Armor, Life.." mennyaf... ba..
Szóval maradjunk annyiban hogy lélegeztető gépen van ez, és Aranka néni aki a szerver szobát takarítja az szokta scriptből 3 kattintással beaktiválni az új "Seasont"..
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30468 üzenetére
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #30445 üzenetére
Akinek címeztem a kérdést, attól vártam választ!
Ha tőled kérdezni akarok valamit, akkor megteszem DC-n, úgy gyorsabb!
Vodkát hazahozni nem elfelejteni!!!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
FireKeeper #30445 üzenetére
Mondjuk ezt tippelted vagy magánúton kaptál ilyen infót? Az utóbbi esetén tán az én hozzájárulásom kellett volna előbb kérned
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30429 üzenetére
Nem tudom mi köze lehet egymáshoz.
Ez nem egy game, a színészek szerződése pedig időre (is) szól, szóval be kell fejezni a projektet. A fent említett színészek pedig nem olcsók
, szóval valszeg összerakják, ha belekezdenek. Itt az a kérdés, hogy megcsinálják-e valóban, vagy csak egy ambiciózus elképzelés marad. A Netflix sok ilyet töröl.
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #30423 üzenetére
Pedig a játék raid-ként nevezi az Incursion-t!
EB-t említettem.Ravenous, regulus - nem volt szó róla
Béke!
-
válasz
FireKeeper #30396 üzenetére
Nem tudom milyen new york bázis.
Bejött két másik player nyomtunk egy másik bountyt aztán rohadtul meg lehetett utána csinálni a manhunt bountyt is.
Szerintem csak egy fosbug volt.Travel away from there, for example to Haven, activate the bounty there, travel back.
Ez lett a megoldás, redditről. -
K.J
senior tag
válasz
FireKeeper #30354 üzenetére
Nekem most az elmúlt 23 percben volt kettő.
Más:
Ebben a rohadt dz-ben hogy lehet érvényesülni? Ha rouge-ba nyomom magam, akkor sem vagyok olyan erős, mint akik már benne vannak. Immunisak mindenre. Milyen nyomorult buildet kell itt használni?
Már majdnem mindent próbáltam. Armor regen, dps, full def.(bár akkor sebzés a béka f.sza alatt).
Mi kell ide?! Nem hiszem el. -
K.J
senior tag
válasz
FireKeeper #30351 üzenetére
Nem beszélve a random deltáról. Tegnap 3 ilyet kaptam, már hosszabb küldetést nem is mertem elkezdeni.
De természetesen minden újra bejelentkezés előtt jött az üzenet .
Csak azt nem vágom, h miért kell napokat/heteket várni egy javító update-ra. -
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30349 üzenetére
Mi lett elbaxva? Lemaradtam
-
NoOne1976
őstag
válasz
FireKeeper #30343 üzenetére
Én jól jártam. Van egy karakterem, ami fegyverraktár, semmi más. Oda pakoltam mindenből azt, ami jó lehet, ha egyszer épp úgy gondolják. Így fogalmam sincs, min mi volt és megváltozott-e. A fő karakteren használt fegyverekre meg rá se merek nézni, hogy a beleölt sok exo kompenenssel esetleg mi lett belőlük. Így inkább be se lépek...
-
granini
őstag
válasz
FireKeeper #30341 üzenetére
Nekem annyiból van mákom hogy raktam el sok ilyen godroll fegyót amin forgatható a talent, de hogy tutira menje el is forgattam ezeket anno.. tehát ha jól értem ezek nem érintettek..
-
granini
őstag
válasz
FireKeeper #30337 üzenetére
Képzeld ha én is így cserélgetném a talentjeimet.. eddig úszni tudtam most meg repülni tudok..
-
granini
őstag
válasz
FireKeeper #30331 üzenetére
mire leírtam akkora Delta03-at kaptam hogy a holdról is látszik
-
K.J
senior tag
válasz
FireKeeper #30326 üzenetére
Nagyon köszönöm az ismét kimerítő választ!
Bepróbálkozom egyedül bemenni teamban, hátha sikerül lehozni.
Néztem egy youtube vidit, srac egyedül tolta le, váltogatta a cuccokat a builden néha a teljes felszerelést, a végen meg kapott egy Chameleont. Akkor itt is az van, mint raiden, h vagy lesz EB, vagy nem.
Sem paradiset, sem raidet nem futottam még sajnos. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
FireKeeper #30305 üzenetére
-
Pferi
senior tag
válasz
FireKeeper #30301 üzenetére
Érdekes, nálam nem adja be az a fegyvert és az alatta lévő Hunter-Killert sem...
Mitől függ ez? -
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30299 üzenetére
Az ember azt hinné konzolon biztonságban van.
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30296 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #30292 üzenetére
Companion dupla Ironlung LMG buildben jó.
Wicked-et a 80%PFE buildben használom Scorpioval.
Opportunistic pedig legendary healer -BTSU -és Future Scorpioval okés. -
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #30290 üzenetére
Akkor marad a jó öreg Unbreakable/Vigilance, pajzs verzió.
Valamint Technikus specko Kazánajtó -Liberty -Catharsis maszk-RK nevesített tok és 4 Foundry a technikus hive-al és mehet a móka.
Egyet viszont jegyezzünk meg hiába eröltetik a PVP-t ez itt useless, ha jönnek az ügyes kempelő Agentek. -
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30284 üzenetére
Pontosan.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
FireKeeper #30284 üzenetére
Lehet
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30281 üzenetére
Tehát akkor is felvillan? Reddit-en azt írták fel se villansz ha 100%. Persze valaki kevesebbet is írt.
Mert, ha így is úgy is felvillanok akkor hagyom a fenébe ezt. -
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30265 üzenetére
Kaptam egy 9,7%-osat. Így 99,7% a pulse resistance-em. Na már most ez elég-e vagy farmoljam tovább?
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30276 üzenetére
Lehet az volt, nem emlékszem már, csak hogy biztosan onnan jött.
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30270 üzenetére
A Bighorn nekem summiton jött.
-
K.J
senior tag
válasz
FireKeeper #30270 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást!
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30272 üzenetére
Persze. Csak viccelődtem
Voltam egy Raid-en közben de nem esett az EB elsőre. Ejj, pedig lehetne kis szerencsém
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30268 üzenetére
"fair"
Na m1 igazából csak az időt ütöm el vele, míg nem jön a Heartland és a Division 3.
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30265 üzenetére
A lényeg, hogy ne lássanak.
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30256 üzenetére
Mondjuk mostanság én is az Iron Loung-ot preferálom strikerrel.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
FireKeeper #30251 üzenetére
A pestilence nem sebzése miatt jó, hanem a kórság miatt amit kapnak tőle az NPC-k
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30235 üzenetére
Köszi, kipróbálom majd ezt is
-
granini
őstag
válasz
FireKeeper #30194 üzenetére
sniccset megtalalom rutinbol, tudom melyik az a 4-5 location amin keresni kell.. a kerdes az, hogy akkor ha megtalalom 2 vendor locationt fog adni mostantol, 1 Cassie meg 1 Danny..? este lecsekkolom, mert tegnap amugy megtalaltam sniccset, de mivel kedden Cassie nincs nyitva igy kb ra se neztem a mapra, aztan siman lehet hogy 2 feher bevasarlokocsi lesz ott nem egy
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30173 üzenetére
Tulajdonképpen a Brooklyn DLC "csak" a NY kibővítése lesz gondolom, mivel így sokkal egyszerűbb megcsinálni. És ha valóban így lesz, akkor hamarabb is jöhet, akár 2024-25-ben is.
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30178 üzenetére
Pontosan
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30175 üzenetére
Elvileg hamarosan jönnie kell pedig, ha követed a híreket. Én nagyon várom mindkét címet
Az egy dolog, hogy be lett jelentve...
-
pzstm
titán
válasz
FireKeeper #30175 üzenetére
2026 előtt nem várnék Div3-at, reaálisabban 2027
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30173 üzenetére
Jön a Heartland és a Division 3 is. Nem hiszem, hogy értelmes tartalom jönni fog már a második részhez
Majd feljebb viszik az Expertise levelt 50ig. Aztán oszd be magadnak... -
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30163 üzenetére
Valaki gear-t farmol, valaki nyersanyagot, valaki meg levelt. Ezért, se ér semmit az, hogy ki hányás szintű. (vannak akik meg azt csinálják a játékban amihez épp kedvük van) Több karakter esetén jön ki az igazi előnye a magas levelnek. Én értem amit írsz és egyet is értek veled. De javítottak valamit pvp-be most nem? Tehát m1, hogy mennyi másnak az expertise level-e ellened. Én utoljára akkor hagytam abba a játékot mikor bejött ez az undorító fos expertise levelezés, most visszatértem mert szeretem a játékot nagyon és nagy potenciál is van benne de ezt az egész expertise hülyeséget nagyon elkéne engedni. Aki ezt kitalálta se volt normális... Kíváncsi voltam a napokba, hogy lehet haladni benne de nem érdekel már. Inkább játékmódok legyenek... Jöjjön a Heartland és a D3.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
FireKeeper #30153 üzenetére
Nem feltétlenül kell direktíva... hősiesen 2 kontroll pont 1 SHD szint...
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30153 üzenetére
Én is nyominger vagyok ezek szerint, 1300h és kétezervalahányszáz SHD szint.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #30136 üzenetére
OMG, kb. fogalmad sincs, hogy hogy jött ez össze, de exploit, aha
Meséljél milyen exploitokra gondolsz? -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #30132 üzenetére
Én még akkor csináltam, amikor a CD extra EXP XP-t adott, szal szinteződés az elég régen volt már, de még ma is inkább játékkal húzom fel (donate) az újakat, pedig szükség már nincs rá
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #30127 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha valakit MM meglátnak ilyen buildben, azt kb 0,1 sec alatt szokták kivágni az indulás előtt.
Mondjuk ez Heroicra igaz, az alatt kb bármiben meg lehet csinálni
Persze erre is van megoldás, de szebb az és korrektebb is a többiekkel szemben, hogy targeted loot tol bele mindent is az ember, nem utolsó sorban a recab library feltöltésére is kiváló ez a módszer (ha nem lenne még meg minden), illetve a CD kreditből lehet venni exo-t, hátha dob full godrollt vagy magas rollt.
Egy normális Strikert pár perc alatt össze lehet dobni, és ha 2 improvised cuccost használ az ember (a tok-kesztyű-térdes hármasból) melléjük a PFE miatt, akkor még ha csak 12-es PFE van is, 70% összerakható a Survivalist speccel együtt. Ezzel meg Heroicon röhögve el lehet lenni, és még sebzésed is van. Full pirosban, de ha gond, akkor lehet benne kék is.Challange legalább annyi cucc esik mint Heroic, csak a rolljai nem feltétlenül annyira jók, de donatelni tökéletes (mondjuk nem is emlékszem mikor mentem utoljára Challange CD-t
)
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30098 üzenetére
Köszi, hogy említetted. Efelett elsíklottam
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30096 üzenetére
Elhiszem, ahogy sokminden is de Striker-t használok, az nem ad
De melyikre gondolsz? Aegis nem ad. -
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30092 üzenetére
"úgy érzem hogy a mobok kicsit túl nagyot ütnek"
Én ezt érzem folyamatosan. -
NoOne1976
őstag
válasz
FireKeeper #30085 üzenetére
És akkor arról még nem beszéltünk arról, amikor rosszul van kódolva a játékban is, és mondjuk nem hozzá adódik, hanem szorzódik.
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30082 üzenetére
Ez hasznos azért: [link]
-
granini
őstag
válasz
FireKeeper #30053 üzenetére
Koszi, meg voltam gyozodve hogy paradise lost nelkul nem eshet St Elmo csak ugy.. szoval a klan tarsnak is eshet aki most tert vissza a jatekba es eleteben nem volt Incursionben..?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
FireKeeper #30040 üzenetére
Nem az volt a lényeg
RoF+WH miatt kell csak a striker, a 3db Umbra 2 talentje a lényeg, from the shadow(+1%CD és +0.3%RPM/stack[50] és az into the light(+0.8% armor/stack[50])...a Ninjabike hátizsák hozzátesz +1 szett elemet...
Az a baj, hogy a Strikert sok esetben még hősies szinten is elég nehéz felhúzni, és azt fenttartani...Az általam összerakott umbra/striker hibrid hamarabb stackelhető és brutálisan lehet vele takarítani...
Nekem így van összetakva:
Umbra mask CHD+CHD betét
Umbra vest CHD+CHD betét
Umbra holster CHD
Ninjabike backpack CHD betét
Striker gloves CHC
Striker kneepads CHC
Tactical Vector SBR 9mm Mag:39 CHC/CHD/Close and personal
ACS12 Mag:20 DtA/HlthDMG Close and Personal
Crusarder Ball.Shield
Reviver HiveStat:58% CHC, 128% CHD
Egyes betétek nem maxosak.Ref.: BT Tank, full umbra stack, acs12 2 tárból takarékra teszi hősiesen kb. 10-15mp alatt
...
Strikerrel kicsit tovább kell lőni
Lehetőleg ne Shooting Range-ben teszteljétek a Szetteket, az sokat csal, kint OpenWorldben jobb... Sajnos a ShootingRange hibát nem sikerült mai napig javítani...Van egy StatusEffect sebzésre összerakott szettem is, ami lőtéren 110ezret sebez, OpenWorldben kevesebbet...
-
NoOne1976
őstag
válasz
FireKeeper #30037 üzenetére
De, bug. Mert nem 23%-on kellene állni.
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30022 üzenetére
Striker + St. Elmo
Nem rossz de a survivability eléggé odafigyelős full pirosba. Akkor játszottam utoljára mikor a Heartbreaker volt a meta. És hiányzik azért az sok extra armor része... Még a shieldezés is nehezebb, az enemyk durvábbak. Vagy csak így érzem.
Lehet pakolok fel protection from elites védelmet, aztán tesztelgetek. De valami változás kell.
Ti, hogy használjátok?
-
pzstm
titán
válasz
FireKeeper #30029 üzenetére
Igen, kb egy ora volt valamiert
illetve valahogy nem volt egyertelmu, hogy a New Yorki “kozpontba” kell mennem a Manhunt aktivalasaert…..elvileg megcsinaltam elsot de 23%on all
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #30004 üzenetére
Délelőtt még fagyott.
A frissítés után még nem próbáltam. Most próbálom.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #29990 üzenetére
Szerintem csak a "szokásos" 2 item BP-je, mint ami a múlt szezonban is volt amit a CP dobott.
-
mg1992mg
őstag
válasz
FireKeeper #29993 üzenetére
Mintha könnyebben halna az ellen, de amúgy ja, tényleg jobban le tudnak kapni.
Heroicon tolom, direktívák nélkül. -
mg1992mg
őstag
válasz
Drop rate szerintem is húzva lett, szó szerint fossa a lootot a game. Aztán csak a Manhuntot csináltam meg, de 90/150-re telt a tatyóm.
-
pzstm
titán
válasz
úgy tudom ez "csak" PC-s verziót érint és kiemelten kezelik a known issue listen.
-
válasz
FireKeeper #29987 üzenetére
Nagy bukta a frissítés?
-
mg1992mg
őstag
válasz
FireKeeper #29975 üzenetére
Hát na! Holnapi karbantartásra 3 óràt írnak.. Lemaradt egy nulla a vègéről
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #29972 üzenetére
Nekem még nem volt olyan időpont, ami megfelelt volna!
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #29969 üzenetére
Látom, már bent is vagy a klánban.
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #29969 üzenetére
Ha nincs válasz, akkor szólj és küldöm a Discord felh. nevet és írhatsz ott is.
Jelezz vissza, kérlek!
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #29963 üzenetére
Firekeeper és pzstm:
SSQ - Ongyilkososztag
Ha még érdekel benneteket a klántagság.
Van hely is, beszéltem a klán vezetőjével. -
pzstm
titán
válasz
FireKeeper #29963 üzenetére
nekem is, és jó is lehetne akár, ha nem ez lenne az az ubi game, ahol pc-ps-xbox nem lehet együtt és cross save sincs emiatt
Azt hiszem utolsó game ahol így van......remélem Div3 már nem szab ilyen korlátokat
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #29959 üzenetére
A pulse resistence már nem ment meg egy Iron Lung DZ huszártól.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
FireKeeper #29959 üzenetére
Van 100%-os pulse resistes ruci is
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #28706 üzenetére
Zöld hive és zöld launcher btsu future egy alps. Nagyon jól kezelte és 11126 szinten volt, Scorpio és M1A. Nálam a turret állandó és striker drone és sokk csapda felváltva.
-
pilipi
aktív tag
válasz
FireKeeper #28607 üzenetére
Betonstabil?
Csak magamat tudom ismételni (már gondolom hiányoztam)
nem kell olyan komolyan venni ezeket az apró-cseprő problémákat, a béta fázisra javítani fogják a végleges kiadásra kerülő verzióra pedig megoldódik minden. -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #28522 üzenetére
Ha drónt+turretet használsz és Techniciant, akkor érdemes a SH helyett CHC-t tenni és az egyik Skill Tier helyett WD, és sokkal hatásosabb lesz a lövöldözés. Pár másodperc a különbség csak cooldownban, de sokkal nagyobbat tudsz lőni.
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #28499 üzenetére
A szett csak arra lett összegórva ami a stashban volt, hogy a két legendary meglegyen. Egyébként ezzel a két talenttel is jól mûködött.
-
válasz
FireKeeper #28493 üzenetére
biztosan gondolkoztak, mert ez így nagyon tré. gőzöm sincs, miért nem csinálták meg. ha tippelnem kellene, akkor performancia okokra tippelnék elsősorban, nem funkcionálisra.
-
persil
nagyúr
válasz
FireKeeper #28481 üzenetére
En "mostanaban" azt veszem eszre pont, hogy hulye rambo alig van(szerencsere
).
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #28474 üzenetére
Ahogy Anonymus írta korábban kell pár build, itt 5-öt használtam. Az utolsó előtti magasvasút részészig 2 skill build.
Az egyik technikus spec Memento, picario holster 2 empres, 2 hanna turret/drón.
A másik demo spec, china light maszk, wyvern holster 4 hard wired, kazánajtó és seeker, eme buildet az utolsó elötti részen 2-en használtuk, nem nyitottuk ki a nagy kaput, hanem 4sec-es időközönként dobáltuk a seekereket, míg a két társunk a kapuhoz merészkedőket, vagy addig elérőket szedte.
Fegyverek Capacitor és Pestilence felváltva és Baker's Dozen.
Checkpoint után jött az igazi móka.
Itt 3 wipe volt és három buildet használtam.Először a mutatott regen-efficier hive -kazánajtó little busy bee, de a többiek kihaltak mellőlem és az élesztgetést megunva 1. wipe.
Másodszor old school firewall spec, Scorpio, Famas, Memento, Badger perfekt unbreakable és 4 Hunter Fury itt is volt 2 wipe, ami a randomok Rabózásából adódott, ill abból ahogy Granini is írta össze vissza jöttek- van benne rendszer, csak figyelni kell.
Eljutottunk addig míg a két Boss és a sleppje kijött, leszedtük a sleppet az egyik random kolléga artilieri turrettel szépen aprította őket ekkor már mindenki Scorpiot használt.
Mikor a 2 Boss egyedül maradt 10 perc után csak nem akarat a páncél törni, ekkor jött az 5. build - firewall spec Scorpio , Famas, Chil out maszk, Badger perfekt unbreakable mellény, Picario holster, Memento ( a Wilson adrenalin rush kellett volna), Petrov cglw, FoxP.
Ezekkel már célt értünk.
-
persil
nagyúr
válasz
FireKeeper #28474 üzenetére
En minden legendary-t mindig randomokkal toltam vegig(es nem ketszer...) de szerintem egy kezemen meg tudnam szamolni, hogy hanyszor kellett felbeszakitani, mert nem ment.
A jatekosok 99%-a fejbol tudja a map layout-okat, meg, hogy hol es mikor kell a spawn-ra figyelni. Onnantol meg csak turelem kerdese az egesz, ha valaki hulye rambo, az be tud zavarni, de szerintem a legnagyobb kihivas a legendary kuldetesekben az, hogy legyen hozza +3 ember.
Egyebkent - lehet en vagyok forditva kotve, de - szerintem a capitol a legkonnyebb(szigoruan az elso csatat leszamitva, mert az borzalom).
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #28463 üzenetére
A kékek mik benne? Armor regen?
Egyébként tetszik, nagyon sajnálom, hogy (szerintem) ebben a játékban közel sem működik úgy a sniperkedés, mint a Div1-ben.
Bár hétvégén mentünk Tidal legendást, és az egyik csapattárs szinte végig sniperkedett, hullottak az enemy-k, nagyon csúnyán sebzett (Nemesissel felhúzva), igaz nagyon jól is lő. -
Elims
veterán
válasz
FireKeeper #28463 üzenetére
A mellényed +5% fegyver sebzést ad.Helyette nem lenne jobb vmi,ami a sniper puskára ad vagy fejlövésre nagyobbat,mint 5%?
Gondoltam én is hasonlóra,ezért hánytam össze azt amit.. :-/ Pedig Arnikusz megírta a szett elemeket.Még nem hámoztam ki azt a hsz-t..pedig muszáj lesz tudom,ha jó szettet szeretnék.Most mentem egy capitol hill legendás küldetést.Azt gondoltam nem vagyok annyira gáz.
A végén kiderült,hogy [tévedtem] .
De a 8e-s szintű milyen szettben lehetett??
A küldetés elején amikor átmentem a kapun,hogy-hogy csak annyi ellenség jött?
Vmint a küldetés végén hogy haltak olyan könnyen??Mintha normál fokozaton lett volna.
Ennyi idő alatt még nem nyomtam le senkivel azt a küldetést.Bőven 1óra fölött szokott lenni. -
válasz
FireKeeper #28260 üzenetére
Videofelvételt minden vga tud vagy leirva is jó.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #28243 üzenetére
leginkább amúgy a booster+reinforce chem kombót élvezetes játszani, mert a heal része legalább interaktív, valamilyen szinten kihívást jelent. a repair hive+turret egyértelműen a legunalmasabb, ott csak kuksolsz fedezékben végig
-
válasz
FireKeeper #28239 üzenetére
Hogy néz ki egy healer build?
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #28239 üzenetére
Inkább a kezdőknél láttam CD-n, a Hunterek miatt nincs sok értelme. Legendary-n igen ott van létjogosultsága.
-
sith7
félisten
válasz
FireKeeper #27918 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #27897 üzenetére
Rendszeresen nem, de DUA-t pl letolom, mert ott azért ritkán van, hogy nem működik jól akármilyen csapat, Capitolium az első pár percben kiderül, hogy működőképes-e a csapat, ha nem, akkor inkább lépek hamar, Rosevelt pedig felejtős nálam, mivel a végén általában a skille hikózás szokott menni, és sokan nem is tudják, hogyan kell azt csinálni, így inkább nem szívatom magam. Perse ezek forgóban, csak akkor ha a heti roll rajtuk van.
-
granini
őstag
válasz
FireKeeper #27791 üzenetére
Nálam eddig működött a game, a legutóbbi patch óta én is "boldog" tagja vagyok a 10 minute crashnek.. minden inditas utan nagyjából 10 percen belül kötelezően kifagy.. iszonyat idegesítő..
Ha lenne más hasonló értelmes játék már rég a földbe tapostam volna ezt a világ szégyene fost, de vhogy Ubinak szerencséje van és egy olyan "vákumban" vagyunk amior egyszerűen nincs mire ráfüggeni, és jobb alternatíva hiányában vissza-visszalogolunk..
Aztán amikor azt hiszed naívan hgy majd egy Diablo 4 vagy egy Day Before megoldja hogy mivel játssz napi szinten, akkor az egyiket elhalasztják a másik helyett meg kiadnak egy diablo3-nál is rosszabb Immortalt ahol akkor se lesz maxos karaktered ha eladod a rózsadombi villádat mert 40 forint nem elég egy pay-to-win modelben nekik hogy felbuffold magad..
Itt tartunk.. oké tudom 3rd world problem picsogás hogy jaj miveljáccak a 1.5M forintos gépemen, de akkor is..
Visszagondolva én már kb a 90-es évek közepe óta játszom PC-n.. soha ilyen jó gépem nem volt mit most.. soha ilyen romhalmaz felhozatal nem volt még mint most.. mindig volt mivel játszani, most kb nincs.. semmi nem köt le, PvP-t utálom, sportos árkádos fifás callofgyutis szarokat az instalálás előtt 2 héttel unom meg.. A Wildlands kijátszottam, a BreakPoint egy vicc, Outriders egy vicc, a Div1-2-ben meg több órám van mint egy svájci órásmesternek..
Röviden összefoglalva ma a játékipar ott tart hogy azmennyaf@szomba..
-
nyamsas
aktív tag
válasz
FireKeeper #27791 üzenetére
Bementem 1 kör Countdown, kimentés előtt szét fagyott a game. A következő inditáskor ablakos képernyőben indult el.....
Ment is a fájl ellenőrzés, bár sosem talál semmit se..... -
Deck
titán
válasz
FireKeeper #27707 üzenetére
Intimidate a nerf óta nem megy már.
Unbreakable + Vigilance vagy Adrenaline Rush
Esetleg Spotter. -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #27224 üzenetére
Szinte csak olyan buildben játszom ami vagy full piros, vagy skill + 1 piros.
Negohoz a GC alap felszereltség, de a skill buildben is az van.
Tank/Hazard protection buildet csak raideken használok ha én rám esik a sorArmoros build max a PFE build lesz majd a Countdownhoz, tegnap kiesett az utolsó darab is hozzá, majd még optimalizálni kell.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #27218 üzenetére
Nekem nem ez a tapasztalatom, én nem vettem észre semmi extrát, bár az fix, hogy bizonyos patchelések után agresszívebbek lettek a mobok, nekem nem tűnt fel, de simán lehet.
-
Mizol29
senior tag
válasz
FireKeeper #27218 üzenetére
Ezt írtam én is feljebb, tuti valamit mókoltak velük. Piros mobok akkorát lőnek mint egy elit mob? Piros shotis mob az utca másik végéből kb 1 hitel.
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #27174 üzenetére
Heartland miatt van takarékon szerintem.
-
Nagus
senior tag
válasz
FireKeeper #27174 üzenetére
Akkor inkább hagyják a picsába! Ki a f@szom fogja megint 600+ órával maxolni?
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #27159 üzenetére
Ezt találtam:
Raid Exclusive Gear Sets
Foundry Bulwark and Future Initiative Chest piece and Backpack are now in the general loot pool. The Exotics remain raid exclusive. -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #26945 üzenetére
Oda-vissza kellene tudni kommunikálni, de ha olyan lesz mint az az idióta pöcs yannick, aki eddig volt, aki amikor bejött a Raid2, akkor a főboss nevét sem tudta, akkor kb lehet tudni, hogy ugyanolyan ívben leszarja az egészet, és semmit sem fognak meghallani, mert lövése sem lesz magáról a játékról. hogyan akar valaki egy közösséget fejleszteni, ha a fő összetartó tényezőt (magát a játékot) csak hírből ismeri?
yannick ennek jeles képviselője volt eddig is, és látszik is a kommunikáción, illetve annak ordas hiányán, hogy hol tart ma a Div2 "közösség".... -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #26927 üzenetére
Mellényen leginkább Unbreakable van használatban, 1,3-1,5 M armorral.
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #26927 üzenetére
Igen Intimidate + Adrenaline Rush alap.
Amit nem tudok, hogy Hunter's Fury legyen az alap, Nego, vagy hagyjam a zöld cuccokat és csak sárga cuccok legyenek. (zöld esetében kevesebb a chd ugye, ezért hagytam is eddig őket )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged