-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anonymus23 #2028 üzenetére
Csak akinek alapból van private beta hozzáférése (előrendelő? beta code cardos? kapta a kódot?), az kap 3 meghívót, az ebből meghívottak már nem. Ez elég homályos megfogalmazás volt, de holnap kiderül, ki számít private beta tulajnak, aki valóban kap is meghívót.
Azt nem hallottam vagy figyeltem, hogy mikor küldik ki vagy milyen módon lesz, de ha ugyanúgy mint az Anno 1800-ét, akkor holnap reggel 10-ig megjön az e-mail és abban lesz link hozzá.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mondtam, hogy majd 6 hónap és 6 patch után kell megvenni leárazásnál.
-
Ezt kapod az Ultimate-hez pluszba:
First Responder Pack
The First Responder outfit
The First Responder fegyver skinBattleworn Secret Service Pack
Battleworn Secret Service outfit
Secret Service emote
Secret Service fegyver skinElite Agent Pack
Exotic Assault Rifle “Ruthless” és endgame verziójához blueprint
az endgame verziója egy skin a lootolható fegyverhez
An exclusive skill effect (vanity, azaz CSAK vizuálisan különbözik a normáltól)
Láda kapacitás bónusz - ahogy alább részletezveEnnyi. Biztosan nem éri meg sokaknak, de ennek a nagy részét a stashen kívül eddig is tudtuk, tehát nem értem nagyon a felháborodásokat
-
50-nel kezd mindenki.
50-et meg lehet szerezni a küldetések során különböző perkekkel.
Az utolsó 50-hez az endgame-ben kell unlockolni egy perket.Na ezt az endgame perket kapják meg az Ultimate rendelők már a játék kezdetén.
Így a végére mindenkinek 150 lesz max.Itt a videórész: https://youtu.be/rYI3eMr1tSY?t=3611
-
-
Madoc
veterán
Csak nekem tűnik ugy hogy a kis Hamish-nak nincs visszarugása? Egy pontba lő állandóan.Géppisztollyal is meg gépkarabéllyal is.
-
törölt tag
Még a végén tényleg megéri csak az alapjátékot megvenni pár nappal megjelenés után. Addigra talán jön majd valami patch is és játszható lesz. Gondolom lesz majd sírás emiatt a stash miatt hiszen annyi nélkülözhetetlen fehér meg zöld cucc van a játék elején.
-
pzstm
titán
alacsony szintű barátaiddal is játszhatsz, a rendszer felbuffol de a loot a te szintedhez lesz igazítva és XP-t is a szinthez mérten kapsz.
-
Az extra stash csak egy boost lesz a játék elején (+50 db a kezdeti 50 db mellé), később mindenkinek ugyanannyi lesz (max. 150).
pzstm: ez kevésbé rossz, mintha a végén 50-nel több lenne azoknak, akik többet fizettek, szerintem jó megoldás, akárki is sír emiatt
-
pzstm
titán
szóval az extra stash space azt jelenti, hogy az elejétől lesz nagyobb a stash mérete, de mindenkinek ugyanannyi lesz majd mire unlockol minden perket. (150 lesz a mérete)
Ultimate 50 helyett 100-al kezd és 150 lesz mire story-t kijátszod. Többieknek story végére 100 lesz.
ebből sírás és parasztlázadás lesz...twitchen már most az van szinte a chaten
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #2004 üzenetére
sehol nem találom ezt
E3 az utolsó nálam is
-
pzstm
titán
45GB a private Beta
-
válasz
Anonymus23 #2007 üzenetére
-
Hát... kapják box-on a deltákat rendesen.
-
válasz
Anonymus23 #2004 üzenetére
Nincs, ez mihez/miért jár?
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #1996 üzenetére
Jaja, van pár homokszem a gépezetben, hiába no, felolvadt a jég New Yorkban és most már a szemetet hordja a szél.
Mondjuk ez is érdekes lesz, a múltkor kérdeztem itt, hogy vajon honnan van is a béta kulcs, amit árulnak, csak vissza ne vonják őket itt, az Ubi egy kicsit másképp vélekedik az eladásokról
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest