Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Amúgy ez meg mi a jószág?Feltűnt a béta trailerben is

-
Anonymus23
veterán
válasz
modflow
üzenetére
Ezért írtam, hogy függ attól, hogy honnan rendelted. Én GMG, és ott azt írták, hogy a kliensben meg fog jelenni a lehetőség, amikor már előtölthető. Azaz ahogy olvastam, nem lesz külön kulcs, vagy ilyesmi, hanem vagy új programként, vagy a jelenlegi Div2 játékon belül (állítólag ezt még nem kommunikálta feléjük az Ubi), de ott lesz a Div2 Privát béta.
-
modflow
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hát én a Gold verziót rendeltem elő, de nem kaptam semmit.
-
Inside Xbox - Alig 5 nap múlva jön az idei első adás
A szezont nyitó részben szerepet kap ...... a The Division 2 is.
... mindössze 5 napot kell várnunk...
...február 5-én, magyar idő szerint 23:00-tól...
-
TommyS_27
senior tag
-
axlfsi
veterán
Srácok!
Idén nem vállalná be valaki, hogy összerak egy excelt a várható játékosok nickjeivel, ahol aztán majd esetleg egymásra is találhatnánk, mint annó, két éve?
Sajnos úgy látom, hogy többen is kihagyják, akik 2 éve az elsőnél ott voltak, sőt, szarrá maxoltak mindent (4 kari, összes melékküldetés, felvarrók, stb stb).Kezdem, aztán majd valahogy lesz;
Platform: XBOX
GT: axlFsi666
Private beta részvétel: igen
Early access részvétel: igenTermészetesen a folyamatos, játék közbeni kommunikáció részemről preferált és elvárt, illetve, - no offense, de - 18+
-
Lifer092
senior tag
Egy kérdés. Divison 2 béta kulcs vásárlás mennyire legal? Lehet hülye kérdés... De találtam 3-400 forintért, Ebay-en.

-
SP!T
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
Köszi! Akkor elméletileg lazán meglehet!

-
SP!T
addikt
Sziasztok!
Lehet tudni, hogy RX 580 8GB elegendő lesz-e a játékhoz FHD felbontásához, min 60 FPS-hez? Vagy ez esélytelen?
Ismerősnek raknék össze gépet R 2600 + RX 580, csak aggódok, mert ez lenne a main játék...

-
modflow
veterán
Hogy lehet majd letölteni a beta-t?
Kódot fogok kapni?Ill. Division 1 az magyar nyelvű volt? Nem emlékszem.

A 2-ben nem lesz magyar nyelv? -
További (részletesebb) infok a jövő heti bétáról.
-
axlfsi
veterán
#xbox
Gold előrendelő vagyok; egyelőre letöltöttem kb 100~Mb adatot, ami a Year 1 Pass és a The Capitol Defender Pack, mint elérhető tartalmat a Store-ból. A core game még persze sehol.
Azt esetleg tudjuk már, hogy mikortól lehet "előtölteni" a játékot, ha egyáltalán lehet majd vagy mindenki 02.07-n kezdi el egyszerre húzni a szerverekről?
-
pzstm
titán
hmmm..
Invaded Missionról én még tuti lemaradtam eddig

-
Lefty
addikt
Konzolosoknak mondom, hogy ez a nehany boltban elerheto 22 ezres Gold ar tenyleg ennyi. Annyi van, hogy 3500-at ki kell most fizetni (vagy utalva vagy ezt a kulon “kupont” megvasarolva, es kesz. Megjelenes napjan meg a 22 ezer minusz 3500-at kell fizetni.
-
-
válasz
Pcgamers
üzenetére
Once the Private Beta begins, players will need to establish their Base of Operations in the White House. From there, they can strike out into a section of open-world map and explore a stark vision of what months of conflict has done to the city. Two main missions (available in Story, Normal, or Hard difficulties), five side missions, and a host of open-world activities await intrepid Agents. Players can also enter one of the three Dark Zones to experience hybrid PvE/PvP gameplay, or go straight for PvP action by jumping into one of the Conflict modes, Skirmish.
The level cap for these activities in the Private Beta is 7, but starting Friday, February 8 at 8:00AM PT, players will get a chance to experience a slice of Endgame action, with an Agent boosted to the level cap of 30. One Invaded mission will become available, and players will be able to tackle it while trying out one of the new specializations: Survivalist, Sharpshooter, or Demolitionist.
-
Pcgamers
tag
Most jött ki egy trailer a privát bétáról.
[link] -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az jó hír. Rwmélem alfa sorsolás miatt kapok bétát is. Kiderül.
-
Gubu0101
veterán
8 nap
Fel fog pörögni a Topik nyilván,kíváncsi leszek a véleményekre. 
-
modflow
veterán
A Gold-ban lévő year 1 pass, az a season pass akar lenni?
-
Garsza
veterán
Helló!
A kibővített stash az Ultimate változatnál az mennyi plusz helyet jelent? Van erről valami infó?
Nem tudok dönteni melyik változatot vegyem.
Mennyi rá az esély hogy meg lehet lesz venni külön az a DLC -t? -
ForRedGlory
félisten
Kulcsbolt... nem hivatalos viszonteladó... nem tudod honnan származnak a kulcsok... de magyarázd meg, hogy nem szürke.
Látom szerkesztetted, most ne menjünk bele olyan gyerek hülyeségbe, hogy elemezzük a legális és nem legális fogalmát. Téma részemről lezárva. Sokkal inkább szürke, mint sem, így illene odaírni a kommentbe, hogy saját felelősségre. Attól, hogy XY embernek nem volt vele gondja még nem bizonyítja az ellenkezőjét. -
axlfsi
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Na, mesélj még! ... miért ne lenne legális?

Már ne is haragudj, de ebben most tévedsz
Szerk./UI.: mondjuk, szürkebolt, ez rendben van, de még ettől ez != az illegálissal. No, de mindegy, szerintem engedjük el, mielőtt belekezdünk

thelegality.com review, ha valakit erdekel reszletesebben.
-
Gubu0101
veterán
Most szétnéztem aprón,Div 2 kódok tömkelege van már meghirdetve
Szétnéztem Gold és Ultimate árak, hogy állnak,el gondolkoztam,vonzó az,hogy pár nappal hamarabb lehet kezdeni 
-
FR33
aktív tag
De lesz kód. Én is eladom külön ha kell valakinek.
-
Nagus
senior tag
Holnap megyek el a múlt héten vett RX570-ért ami furcsa módon 50-ről 90-re drágult azóta szinte mindenütt, így úgy érzem jó vételt csináltam. A sapphire oldala szerint ha ez az a kiadás akkor lehet benne a 3-ból 2 választható játék, ez majd kiderül amikor kinyitom. Viszont ha az akkor részben gázban vagyok, mert már előrendeltem a standard verziót a másik kettő játékra meg nincs ingerem. Valahogy el lehet adni a 2 játékot?
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem tudom olcsó-e vagy sem, de itt hagyom.
-
axlfsi
veterán
cain69 és -=Jam=- köszönöm, utánanézek ennek a külön pakknak, mindenesetre MS Store oldalán egyelőre csak úgy látni, hogy az Ultimate része.
-
-
axlfsi
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
OKé valahol igazad van, nem követtem napi szinten a topikot - sőt! De pl. ezen összehasonlító táblázat szerint, meg sincs említve a stash, mint olyan.

Mindegy, így jártam. Nem nyafogni akartam, de tény, hogy érdemes mindig, mindent elolvasni, mert 1-1 hozzászólás kevés és felrevezető is lehet akár. Ez van.
(#1709) Anonymus23

-
Anonymus23
veterán
Ha rákeresel, akkor tényleg sok helyen benne van, de leírom még egyszer:
Division 2 verziók:Előrendelői bónusz:
• Private Beta elérés
• The Capitol Defender pack (Exotic SPAS-12 Shotgun + Hazmat 2.0 Outfit)1. évben a DLC-k ingyenesek lesznek!
Alap verzió:
Alap játék + Előrendelői bónusz ha előrendelszGold verzió:
Alap játék
+ Előrendelői bónusz ha előrendelsz
+ Year 1 pass: 7 nap early acces a DLC-khez, extra customization cuccok, extra tevékenységek (ezeket még nem tudjuk mit takarnak)
+ 3 nap early acces az alap játékhoz (azaz már 2019.03.12-én játszhatsz vele).Ultimate verzió:
Előrendelői + Gold
Utimate Edition digital content:
The Elite Agent pack, including
* an exotic assault rifle
* a skill effect
* additional stash spaceThe Battleworn Secret Service pack, including
* the Battleworn Secret Service outfit
* the Secret service emote
* the Secret Service weapon skinThe First Responder pack, including
* The First Responder outfit
* The First Responder weapon skinSaját megjegyzés, az Ultimate-ből talán ennek van haszna, de ezt se tudjuk még mennyi az annyi:
* additional stash spaceEgyébként meg kb vagy csak az alapot vagy az Ultimate-t érdemes megvenni, szvsz, a Goldnak nem sok értelmét látom az árazás miatt (Az Ultimate se sokat ad egyébként, ami érdekes lehetne, arról meg még nem sokat tudunk)
-

az additional activities valószínűleg nem extra napi feladatok lesznek. valamelyik interjúban vagy sotg-ben mondták, hogy nem extra itemizációs lehetőséget akarnak adni vele, mint a supply láda havi 2x a div1ben. nem fejtették még ki, hogy mi is lesz ez pontosan.
@Gtaati: [link]
-
Gtaati
őstag
Helló!
Én is úgy értelmeztem a honlap leírását, hogy a Year 1 Pass csak a Gold, Ultimate stb, kiadásokhoz fog járni, Standard-hoz nem. Mivel nem volt hatalmas különbség a Gold és az Ultimate között és most akciós az Ultimate, illetve lehet még igényelni a 20%-os kedvezményt, így én azt vettem.
-
axlfsi
veterán
Én úgy láttam, hogy a Year 1 Pass-t, pont, hogy nem kapja meg mindenki (Standrad Edition), pedig egyébként az elsőnél is megkapta mindenki és itt is ez rémlett... most egy láncon lógó kismaci miatt vettem meg a Goldot, komolyan?

Ja, nem; private beta es defender pack.
Vett még valaki közülünk Gold verziót? Ha szabad tudni, milyen indíttatásból? P.beta kulcsokat máris lehet venni, apróért... lehet nem gondoltam át teljesen?

-
axlfsi
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Jelen!

Apropó (biztos már mindenki tudja, de megkérdezném): ha a Goldra előrendelő vagyok (tegnap megvettem), akkor mindazon túl, hogy előbb kezdem majd a játékot, jár mellé private beta hozzáférés?(mikor?)Köszönöm!

Szerk.: ahha, köszönöm! Már csak az időpontokat kell a naptárba felvésnem, de kigulizom

Szerk2.: a YEAR 1 Pass és a beígért: "első évben mindenkinek ingyen elérhető lesz minden DLC tartalom" között igazából mi különbség van?

Szerk3.: no és a nagyobb stasht ki is kapja? (ez sincs szerepeltetve a táblázatban).
Köszi!
-
Brownage
tag
válasz
arnikusz
üzenetére
ja bocs elfelejtettem, hogy már 2 topicunk van és külön helyen van az 1

Nem általánosítottam. HUN tagot képviselve a külföldi játékosok, streamet nézők felé mutattak egy magatartást. Általánosítani azok általánosítanak, akik a normális játékos nevében meglátják a HUN-t és egy kalap alá veszik ezekkel. Sajnos ez ilyen. Nem tudunk ez ellen micsinálni. Az oroszokra is rögtön ugrik mindenki, pedig van angolul beszélő, teljesen normális orosz játékos ismerősöm is. Miért ne lenne? Ők se mind faszok, mégis automatikus az utálat. Én nem általánosítottam. A videóban szereplők erősítették ezt az általánosítást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Napelem
- Ubuntu Linux
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest