-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz arnikusz #19972 üzenetére
Sajnos megjöttek az iliillilii szintű játékosok. Tegnap találkoztunk ilyen palival. AK fegyveren 45x Digi távcső és 1sec alatt feküdtünk 3-an. Falon át mindenen keresztül lőnek le. Ha nem frissítik az EAC-t akkor itt a vége dz-nek.
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
Bird
addikt
válasz Alvin_ti4200 #19998 üzenetére
Mondogattuk páran... Azt a lassú art viszont még mindig nem értem.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
dvd24
senior tag
Nem mondom, h nem csaltak mert benne van a pakliban, de velem volt egy olyan bug még amikor roosevelt heroic volt a league része, hogy jöttek a rugók, megöltek és miután újraéledtünk nullázódott a timer de ugyanott voltunk a küldi közepén, persze a végét akkor elcsesztük és nem lett így sem rohadt jó idő, de wall streeten sokszor pont a boss előtt spawnolnak a rugók, ha ezeknél előjött ugyanez a bug, akkor ha nulláról indul ott a számláló úgy lehetnek ilyen idők csalás nélkül is simán egy bug miatt.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Hagyd engedd el.
Felesleges mondani mit használunk és még az jó is, feleslegesen mutatjuk a szetteket.
Erre mondom mindenki a maga szerencséjének a pogácsa.
Ja az M1A továbbra is ver mindent DPS szettben, tegnap Harcos Amazon Clantársunkkal szépen arattunk vele.
Igen az Ő szettjét is meg lehetne nézni példának okáért.Hublot a kép magáért beszél, de próbáljuk ki este összerakok egy ilyet és lezúzunk mindenkit is. Ja nem.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Bird
addikt
válasz arnikusz #20010 üzenetére
Elengedtem már rég. Csak nem értem, hogy miért csak a dpst nézik. Olyan lassú az a fegyver, hogy számomra élvezhetetlené teszi az egész lövöldét. Ugyanez vonatkozik az akra, meg az mk16ra is. Egy közepes, vagy az alatti p416 is köröket ver bármelyike. Egy ar build lényege a gyorsaság, a minél hatékonyabb magas chc, chd kihasználás. De, ha nem, hát nem. Másik kedvencem a ctar lenne, ha végre kapna egy kis buffot. Klassz kis megymagozó válhatna belőle.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
arnikusz
veterán
Én még a BulletKinget buffolnám a mostani 88K-ról 110K-ra.
A Pestilence úgyis nerfelve lesz a Raid környékén, a DPS CHC/CHD buildben tegnap néztem Heroic White Campon a Bulletking sebzett 400.000 felett is megtámogatva az Oblitare és Composure talentekkel és a CHC/CHD-vel.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
válasz arnikusz #20013 üzenetére
vagyis annyit sebezne mint egy EB, nagyobb tuzgyorsasaggal csak tarazas nelkul. egyetlen hatranya a kezelhetosege lenne, amit idovel tanul az ember, plusz ott van par attri, spec talent is hozza.
bar nem nagyon irtad melle, hogy milyen attrikkal es spec talentekkel sebezzen ekkorat, de nalam a kozel maxra huzott EB lo ekorul
ertem en, hogy birod az lmg-ket de ez nem lenne enyhen overkill?
[ Szerkesztve ]
-
holczy
aktív tag
válasz Hublot #20001 üzenetére
Ez klasszikus ubisoft efekt. Nem fog itt változni semmi. Ugyan az mint siege-ben 1-2 hét nyugi, aztán kezdődik minden elölről. Ott a diás csávót elfelejtették bannolni, pedig ment a videó, hogyan puffogtatja le az embereket úgy, hogy rájuk sem néz. Egy szintel lejjebbről....
-
Bird
addikt
válasz arnikusz #20013 üzenetére
Az utóbbi időben meguntam az lmgt, csak akkor viszem a pestit, ha épp kell az extra damázs. A BK buffot támogatom. Az ar fegyverekkel kellene még csinálni valamit, mert ez a health damage buff szart sem ért... Meg jó, hogy az EB, így 'önmagában' is ennyire op.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #19998 üzenetére
A DiamondBack - már dumáltunk róla pár napja - azért elég durva dolgokat tud. Ugye az általa megjelölt NPC krites lővést kap + 20% sebzés. Ez nálam most kb. 1,6 millió. + 5 másodpercig minden lövés garantáltan krites lesz, bár ez utóbbit nehéz teljesen kihasználni. Ami a játékosság, szórakoztatás részét képezi az, hogy a jelölés a lövést (vagy tárazást) követően másik NPC-re ugrik, szóval érdekes tud lenni a dolog.
Rövid pályán, vagy rövid akcióknál (pl. TC, HB) nem gondolom, hogy az M1 valóban hatékonyabb lenne, már ha egyáltalán ezeknél érdemes-e hatékonyságról beszélni. Hiszen tökmindegy, hogy 18 vagy 19 másodperc alatt rendezed le azt a 4-5 NPC-t. Ugye alapvetően én is AR - M1 kombóval nyomulok, de ha látom, hogy itt most valami rövid pálya, pár ellenfél jön, vagy Libertyvel, vagy DiamondBack-el intézem el a dolgot. Persze, használhatnék AR-t, meg LMG-t. De az unalmas. Ugye van a gyorskaja, gyorsan, hatékonyan toljunk be valamit, meg van az, amikor ízlelgetünk, lassan nyammogunk valamin, és a kettő között. Meg a svédasztal - ebből is egy kicsit, meg abból is egy kicsit és ráérősen. :-)
Igaz, én nem gyűjtök maszkokat, stb. Ha csak úgy esik, esik, ha nem, hát nem - úgy sem hordom. Inkább érdekes, játékos fegyvereket, egyedi harcmódokat szeretek kipróbálni, de az ritkán esik sajnos . A nego cuccot is azért szeretem, mert élvezem, ahogy lehet vele taktikázni a megjelölésekkel. Szinte csalódott vagyok, ha csak úgy puszta tűzerőből lövöm le az utcán csavargó mobokat.
Az egésszel azt próbálom elmondani, hogy érdemes keresni az élvezeti, szórakoztató, vicces részét a játéknak, így jó eséllyel később unjuk meg. De ez csak az én véleményem, nyilván sokan, talán a többség másképp gondolja. De ez talán így van jól. -
aktív tag
Én is a gyors AR-t kedvelem, ha már AR legyen kövér, izé.. gyors. Azonban elgondolkodtam azon párszor és ki is próbáltam, hogy egy lassabb fegyóval kevesebb lövés megy mellé. Viszont valahogy végtelenül unalmas az egész. Nem úgy értem, hogy unalmas ahogy lelövögetem az NPC-ket, hanem valahogy nincs tempó, temperamentum vagy izzás a dologban, nem tudom jól elmagyarázni, bocs.
Ettől függetlenül vagy pont ezért inkább maradtam a Famasnál. Marhára tetszik, ahogy működik. -
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #20014 üzenetére
A maxos EB-m 114K-t sebez alapból, használom is a másik DPS -szettben.
Bulletkingem 3. hete van nem maxos olyan 93%, de 20-szor pörgettem és elfogyott a materia (57 volt), most gyűjtögetem őket.
Kb. 2 nap alatt hozzászoksz a kezelhetőség terén, a folyamatos lövés/850RPM megállítja fedezékből a rohamozó mobokat.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
Ez milyen jó kis vicc, vagy pakolsz rá 1 skill tiert és Pestilence immortal/hazard buildben mehetsz a 2. Raidre.
Cassie
Contractor's Gloves
Petrov Defense Group
Slot: Armor Gloves 80k
- 6.9% Weapon Damage
- 8% Damage to Armor
- 19.9% Repair-skillsSoha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
dvd24
senior tag
válasz arnikusz #19997 üzenetére
Én erre összeraktam 4 ongoingot + fox's prayer és imperial holster, valamint craftoltam mellé egy sadist talentes police mk17-et. A hollow point ammo véreztet, egész jól lehet vele damagelni heroicon is, de csapatba nem ajánlom mert ha nincs status effectes killed akkor nem dobálják az ellenek a special lőszert.
-
DrJaka
aktív tag
Nem a csak dps-t nézem. Kipróbálom ezt is, azt is. Valamiért az acr jobban fekszik. Értem, amit írtok. Igazatok is van. Ettől fügetlenül számomra használhatobb.
Attól függetlenül hogy az általatok javasolt a jobb build, arról nem sok értelme van vitatkozni, hogy egyénileg ki melyiket érzi használhatóbbnak.arnikusz: egyáltalán nem feleslages, mondani/mutatni mit használtok. Rendre kipróbálom. Ami bejön használom is. pl.: TP+Pestilence
Huawei Mate 20 prO
-
Anonymus23
veterán
Egyedül ha csinálod, akkor a 3 challange szerintem sima liba, mivel kevesebb mob és több benne a sima piros. Simán lehet Stage 10 szinten hozni mind a 3 küldetést.
A következő hét kedden pedig automatikusan resetelődik, azaz megint megcsinálod a 3 küldetést, és meg is van a 60 pont.
De a WS is simán megoldható szintidőn belül, de az egyedül necces, sokkal inkább 2-3-4 ember, ha van egy jó CC buildes, akkor meg sétagalopp az egész.
A véreztetés simán mehet (akár egy nulla skill tier-es gearrel) egy stinger hive-al és egy seekerrel, hiszen nem azzal kell megölni, csak az effektet kell rárakni.
Az elite cleaner meg csak idő, de lvl4 CP farmolással megholdható.Ez volt szerintem a legkönnyebben kifarmolható eddig, az exo láda dobott egy újabb fullos Pestit, már 3 fullos van belőle XD
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #20023 üzenetére
"az exo láda dobott egy újabb fullos Pestit, már 3 fullos van belőle XD"
De nem használja kérem adja nékem.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
sith7
nagyúr
köszönöm a kimerítő választ
az exo láda dobott egy újabb fullos Pestit, már 3 fullos van belőle
ezt pedig külön kösziamilyen mákom van vagy a maszkot, ami szezon miatt van meg, vagy az egyetlen loot exot a térdvédőt fogja dobni ... tuit nem valami fegyvert ...
-
i@lex
őstag
Mondjuk akár barátok közelében is nyithatnád, és mehet a share ugye.
-
-
aktív tag
Ez az egész nekem valahogy kimaradt. Tudnál valami linket közölni, hogy mit kell csinálni az exo ládáért? Meg mikor, meg hány pont,...? Asse tudom miről beszélgettek.
-
dvd24
senior tag
Azokkal osztható akik jelen voltak a láda megszerzésének pillanatában vagy azokkal is akik csak a nyitásnál vannak jelen?
-
i@lex
őstag
válasz Anonymus23 #20033 üzenetére
Hála a jó Istennek...
-
aktív tag
Közben megtaláltam, a ligárol beszéltek. :-)
-
Anonymus23
veterán
Igazából az lenne a jó, ha kb. békén hagynál, én kb jó ideje semmire sem reagálok, amit ide írsz, mert nem érsz annyit számomra, hogy bármiféle interakcióba kezdjek veled, de ha csak kötekedni tudsz, akkor szakadj le rólam, biztos van még az oviban olyan pajtásod, akinek cibálhatod a haját.
Egyszerűen unalmas vagy már...[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #20040 üzenetére
Jaja, vágom. Felkaptam a fejem az exo ládára, mert kéne alapanyag a meglévők reszeléséhez. Mindjárt elhomályosult a tekintetem, ahogx elképzeltem a godrollos libertymet. :D
Azért köszi. :-)
-
arnikusz
veterán
válasz soo277 #20041 üzenetére
Petrov Contractor Glove így DPS-buildhez nem gyó. Viszont készülve a Foundry Raidre ( pontos infók nélkül) egy hazardvédelem (100%) és egy incoming reapairos builden gondolkodok az új Alchemist (valószínűleg hazard/skill) specializáció kapcsán.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest