- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
válasz
rumos XIII #11 üzenetére
Nekiülök én is valamikor hátha kapok valami über sebzés + védelem kombót
Tegnap Hush kifingatott pedig brimstone + sadbombs + spoonbender is volt egyszerre, de látszik, hogy nem játszottam fél éve, nem nagyon megy a dodge
-
bAtt001
addikt
válasz
rumos XIII #9 üzenetére
Eljutottam a Hush utáni főboss-hoz, ott letettem a hajam és gyorsan meghaltam...
Az már nekem is túl sok volt.
Amúgy jött egy ingyenes kiegészítő is a sima Rebirth-höz, Antibirth néven. Tudom, hogy az Afterbirth+ lényege a modolás bevezetése volt, de ez a communitiy made Antibirith nagyon igényes, szerintem jobb mint az új hivatalos kiegészítő
-
bAtt001
addikt
Megjelent az Afterbirth+, első héten akinek megvan a sima Afterbirth akciós az új DLC. Vegyétek vigyétek
-
bAtt001
addikt
válasz
rumos XIII #5 üzenetére
nekem nagy kedvencem, sokat szoktam vele játszogatni ha van pár percem, épp a challenge-eket próbálgatom, de van amikor már eldobnám a kezemből a laptopot
jah és várom az új kieget nagyon, igaz még messze vagyok a kimaxolástól
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
rumos XIII #4 üzenetére
Tényleg senki?
Pedig mai napig pörgetem! Jólenne valakivel dumálgatni, tippeket cserélni.. -
rumos XIII
aktív tag
Van még valaki, aki tolja?
-
james001
veterán
Pont most gondolkoztam azon hogy megnyitok egy ilyen témát,erre nézzenek oda
De ahogy látom nem sokan pörögnek itt
PC-n nem toltam olyan sokat eddig a Rebirth-öt,inkább Vitán játszok vele,de a Wrath of the Lamb-el sok sok órát eltöltöttem rajta.
Eddig Vitán már 5-ször legyőztem Mom's Hearth-ot,PC-n még csak 3-szor.
Sokkal jobb lett mint az elődje,imádom eddig -
nepszter1
addikt
A sztori szerint főhősünk, Isaac bekattant anyja haragja elől a pincébe menekül, ám ott még nagyobb veszélyek lesnek rá.
A játék "rogue like" stílusú, azaz minden egyes játékban a föld alatti labirintusrendszer véletlenszerűen generálódik, ugyanígy a benne elhelyezett kincsek és ellenségek, így nincs két egyforma menet, és soha nem tudhatod, mibe csöppensz a következő helyiségben, a játékmenet és az interfész ugyanakkor a Legend of Zeldára emlékeztet.
forrás: Pc-guru
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest