- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #25410 üzenetére
Ugyanaz, csak a materiál betört hozzájuk is..
szerk: használd ezt: SO Launcher (S6 launcher) szinte ugyanazt tudja!
-
gipsztigris
addikt
válasz
qamu74 #25287 üzenetére
Parancsolj!
Redmi 2 méretarányos .png -
lcee79
addikt
válasz
qamu74 #24626 üzenetére
Hi!
Eddig nem írtam ide, de mindig követtem a fórumot néztem a jobbnál jobb munkákat, sokat ki is próbáltam, volt amit csak szerettem volna
De most gondoltam csatlakozom ide, hogy tanuljak még
Leginkább zooperrel próbálkoztam, néha a themert használom, buzz launchert egy darabig, mindegyik tetszett, de az animációk hiányoztak nekem, és akkor találtam rá a Kustom-ra, amit először le sem tudtam tölteni, mert annak külön menete volt, becsatlakozni a google+ csapatához stb...Felraktam ezt a slideline-t ( a Kustom már eddig is fenn volt)
csak az az egy bajom vele, hogy alapból nem widgetként üzemel, hanem háttérképként... (ami nem csoda mivel live wallpaper)
Igaz, hogy meg lehet csinálni ha kell átlátszó zooper widgetekkel, hogy funkció is legyen mögötte, de jó lenne, ha anélkül is működne, ha rákattintok az időjárásra, vagy a naptárra pl...
De animálásban és grafikus megjelenítésben a Kustom viszi a pálmát szerintemMáshogy nem lehet funkciót hozzárendelni, ugye?
-
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #23653 üzenetére
Szeva Bratyó!
Anno én is örültem neki, amikor linkelted!
Most sokat melóztam, ki is ment belőlem a sikér tartalom...
De örülök, és üdv ismét a fedélzeten.
A többieknek írnám még, hogy sok szép hs született utolsó ittjártam óta. MindenkinekMacsunknak írnám, hogy ne hagyja magát, holmi torz csajokkal, a telefont úgy is megdöntve nézzük, akkor egyenes a feje.. vagy nem
Dension, a ps munkáid is szemet gyönyörködtetőek!
-
Orf3usz
tag
válasz
qamu74 #23592 üzenetére
Uccwt megnyitod, jobb felül van a kis plusz jel, ott választasz egy sablont (elsőt) és elnevezed, megadod a méreteit és már mehet is a hokuszpokusz. Ha kész, a kezdőlapon widget hozzáadása, és válaszd ki a sajátod.
Sajnos a frissítés óta nálam már az uccw is késve jeleníti meg az időt :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest