- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
gjoco1 #28647 üzenetére
Oksi, akkor a vélemény: a dátum után tenném az időjárási állapotokat, középre húznám- és picivel nagyobbra az órát, az üzenetek, és a telefon mellé mondjuk még a böngészőt (vagy chrome stb) kitenném harmadiknak.
Amit hiányolok, de az csak én, az akku töltöttség, én szeretem látni.Az a szép, hogy ennyire különbözünk
Remélem, nem gond. -
punky10
addikt
válasz
gjoco1 #28527 üzenetére
Sziasztok!A Zooper-gurukhoz lenne egy kérdésem.2 progressbart használok,az egyik az akkumulátor-szintet mutatja,a másik a térerőt(mutatná...)Kétfélét lehet beállítani,az egyik (#NCSIG#)után csak annyi van,hogy ASU 0-31,a másik(#NCSIGN#)pedig db-t mutat(-ná...)Bárhova álitom a max értéket,nem akar változni az érték.Eddig ez szépen működött az eddigi telefonjaimon,de most semmi.Tehát a kérdés:aki használ térerőt kijelző progressbart,az melyiket,és milyen beállitással használja?
-
zho-lee
addikt
válasz
gjoco1 #28324 üzenetére
Szia!
Látom, megkaptad a választ, de kár, hogy otthon nincs internetem (még)...
Igen, az szöveg szerkesztése kézzel, és egy "n" betű kell a blev végére, jól írták.
Ez a HS sejtem kinek készülAmúgy a többieknek (is) mondanám, hogy gratulálok a sok szép munkához, öröm ide benézni, és esz a sárga irígység, de valahogy majd kisajtolok egy kis időt magamnak én is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest