Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
hedine
csendes tag
a statusbart megtalaltam az egyik apk-ban. png csere, de a email hatteret sehol sem lelem fel.. rengeteg apk-val nezek szembe, de semmi.
Az elnevezese kene csak a tobbit megoldanam.. -
hedine
csendes tag
válasz
Nandivagyok
üzenetére
Köszike a segítséget.
Kerestem én annyi félét már, de annyira rózsaszínt az enyémre nem gyártanak.
Nem tud nekem valaki összetenni egyet?
Amúgy, a lényeg h az email-t és a notifications sávot színezze be.Mindkettő fekete ugye.
Mi kell a nőnek mi?
-
Nandivagyok
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ezt az időjárás kijezést, hogy az értesítési sávon van maga az ikon is, (nem csak akkor ha lehúzom), hogyan érhetem el?
-
kiskaktusz
addikt
Nekem is x10 mini pro-m van. Ne rakd fel, mer más telefonhoz van ez a cucc. Van az xda-n az x10 mini pro-nak is fórumrésze, onnan tölts le egy cyanogenmod ROMot, rakd fel, aztán a marketen válogathatsz a rózsaszínűbbnél rózsaszínűbb témák között!
MMarketről témázz, ne egy HTC topicból

-
balazsbence
senior tag
válasz
balazsbence
üzenetére
esetleg azt el tudom képzelni,hogy total commanderrel kicsomagolod ezt a témát,és kiszeded a téma apk-ját,aztán felteszed a tiédre,és a jogokat átpipálod. De ez se bizti. ugye alap,hogy neked is cm kell, hogy legyen.
-
hedine
csendes tag
Sziasztok!
Help
x10 mini pro-m van és ha ezt a témát (cm7) [link]felteszem akkor működne? Kárt tenne? Gondolom ez nem az én telómhoz van, de attól még rátegyem?
Mindig ilyen pinkre vágytam..

Köszi előre is
-
Lasy
veterán
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Bocsi, de ezen egyre rosszabbak.
Pontosabban ebből látszik, hogy mindenkinek más az izlése.
kolosanyi
minden alkalmazásban külön kell kicserélned az ikont, és felesleges átnevezni zip-re, és vissza. ha csak képet cserélsz akkor elég ha total commanderben megnyitod, és kicseréled.
az apk már eleve egy "zip" csomagolt fájl. -
kolosanyi
veterán
válasz
kolosanyi
üzenetére
Nos XDA-n ennyit találtam csak:
"backup the theme apk on sdcard then transfer it to ur PC.
rename the .apk extension to .zip extract it
delete the 'META-INF' folder and navigate to res/drawable
here you will find all the icons,docks and many things.
mess with them as you want then come back to where you deleted the META folder and create a new zip file.
drag and drop all folders and files as it is in the new zip file.
rename the .zip extention to .apk.
sign it on PC using the auto sign tool and then install on ur phone
you can even change the look of widgets and things using this method.
hope i helped instead of confusing you.. :p"
Próbálta már ezt a módszert valaki? Az a gyanúm, hogy ha így belenyúlkálok az appba, az azért nem jó, mert akkor nem lesznek majd frissítések, vagy ha igen, akkor az elcseszi a változtatásokat. Fenébe, legegyszerűbb lenne, ha lehetne az alkalmazáslistában is cserélni az ikonokat manuálisan...
-
kolosanyi
veterán
válasz
kolosanyi
üzenetére
Közben próbálkozom, de nem nagyon megy... Az app drawerben le lehet cserélni az ikonokat úgy, hogy csak az adott ikonkészlet jelenjen meg, a gyári ikonok ne? Nagyon megköszönném, ha valaki nyújtana egy kis útmutatást, sajnos nem nagyon akadok a nyomára ennek, mindenhol csak a főképernyős ikonozgatást találom.

-
BiGGster
csendes tag
Hy!
Ezt sikerült összehozni alvás híján az éjjel:

Widgeteket, ikonokat még nem szedtem, de sztem így is elég jól néz ki.
-
Swami
senior tag
Tudtok ajánlani olyan appot, mint badán a Buddies Now? Köszi!
-
kiskaktusz
addikt
válasz
kiskaktusz
üzenetére
-
Adamis
őstag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Azt hiszem EBBEN be lehet állítani az azonnali mentést is...
-
Adamis
őstag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Cyanogen mod! Meg is válaszoltad!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kiskaktusz
addikt
Tudtok mondani olyan sxcreenshot appot, ai nem ilyen késleltetős szar, mint majdnem az összes? Olyat keresnék, ami pl a cyanogenmod romokban is fellelhető, hogy csak megnyomom hosszan a bekapcsoló/kijelzőt felélesztő gombot és már lőhetem is..
-
Adamis
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
No akkor ahhoz nem értek. Hátha jön egy MIUI-s!

-
Adamis
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igazán megtisztelő!
Amúgy én a LauncherPro-val változtattam meg az ikonok képeit, de mint látom neked MIUI-hoz kellene. Alap launcherrel, vagy valami mással használod? -
bok92
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát azt bele kellene tenned egy másik témába, vagy új témát kéne létrehoznod, de én olyanokkal nemigen foglalkozok...

-
bok92
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát a miui/theme mappába kell berakni az mtz vagy a zip fájlt... És utána már látni fogod a témák appban...

-
enginev3.0
félisten
Helló
Miui-ban hova kell berakni az ikonokat, hogy tudjam használni?
-
Lasy
veterán
természetesen meg.
ékezetes betűk hozzáadása -
Zolás
addikt
Üdv urak.
Most próbálgatom a MIUI rendszert a telefonomon (defy), és találtam egy nagyon jó betűtípust. A gondom az, hogy ü-ű-ő betűk nincsenek benne, így ezek helyére egy kis kockát rajzol. Megolható, hogy mondjuk ü helyett u betüt írjon? Hosszú ő helyett rövidet? -
Adamis
őstag
válasz
kiskaktusz
üzenetére

-
RdsG
csendes tag
-
erfet
újonc
tessék LOVE-olni [itt!] -
RdsG
csendes tag
Üdv!
Próbáltam valami újat összedobni. PS-ban készítettem egy olyan hátteret amin rajta vannak az ikonok képei. A valódi ikonok átlátszóak, amiket Desktop Visualizerrel csináltam. Hogy mire jó ez? Lapozáskor az ikonok is folytonosak úgy, mint a háttérkép. Azaz átlóghatnak az ikonok a következő oldalra. Három oldal van, de a háttér miatt 1+két fél oldalnak látszik. Maga a lapozás is látványosabb, főleg hogy, a widgetek kétszer gyorsabban mozognak az ikonoknál.
Nagy hátránya, hogy csak PS-ben szerkeszthető a kinézet és az elrendezés
-Az ikonok innen:
http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=android+7+icons#/d3aq7hq
-Háttérkép háttérképe:
http://www.gotowallpapers.com/wallpapers/allimg/c110318/130041EN3Q20-39B1.jpg
-zeam launcher
-Desktop Visualizer
-Minimalistic Text -
dokee78
félisten
Van már a MIUI ROM-okhoz HDPI felbontású téma vagy lockscreen?
-
hedine
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy CM7-ben az email háttérszínét. hogy tudnám feketéről bármilyenre változtatni?

-
kolosanyi
veterán
Nekem most elég egyszerű, mostanában beleuntam a csicsába, így próbáltam egy kicsit letisztult stílus felé menni, de azért a kedvenc dolgaimat igyekeztem mind kitenni. A készülék egy Nexus S, stock 4.0.4, Nova launcher. A képernyők és a lockscreen elrendezéséhez a Beautiful Widgetset, Widgetsoidot, Simple Calendart, Widget Lockert, valamint Simple Text Icont használtam.
-
tomy86
addikt
válasz
kiskaktusz
üzenetére
törölve
-
bubi92
őstag
Mostani:

-
bok92
addikt
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Hát ez magában a miui romban van.Ott van rengeteg féle óra..Szóval a play store-ban nincs sajna így külön fent...

Ha viszont miui romod van akkor ez simán megoldható...A neve valami kínai, de fent van az online clock részben(2x2).
-
tybsen
addikt
Sziasztok, tudnátok légyszi segíteni, h ezt itt hogyan lehet megcsinálni, mármint a feliratokra gondolok. Hiába próbálom, nem akar összejönni, túl kicsi lesz a felirat (facebook, twitter, stb). Előre is köszi!
-
bok92
addikt
válasz
kakukkmarci
üzenetére
Eggyel kell többet nyomni
Na de mindegy... -
HardRic
addikt
http://mycolorscreen.com/2012/03/28/galaxy-sii-hardric-style/
Ez van most, és nagyon büszke vagyok rá
Monitoron sajnos annyira nem jön át, mivel a mycolorscreenen világos a háttér, így az én sötét képernyőm részletei elvesznek. Sebaj, élőben gyönyörű
-
bok92
addikt
válasz
kakukkmarci
üzenetére
-
bok92
addikt
válasz
kakukkmarci
üzenetére
Nem lehet, de szerintem ez bőven elegendő..Még annyi,hogyha a közepét kétszer megbököd, akkor zenelejátszó is lesz +ban...
pollai: Van egy olyan locksreen, csk most sajna nem találom...Majd holnap megkeresem

-
|AP|
veterán
MIUI lockscreenre ki lehet tenni naptár widgetet, vagy ez csak widgetlockerrel oldható meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az elnevezese kene csak a tobbit megoldanam..

meg lenne egy olyan kérdésem hogy a lockscreen hátterét akarom megváltoztatni, na ezt mivel tudom megtenni? köszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igazán megtisztelő!

gjoco1