- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Sindare #27785 üzenetére
A távirányító gombjai rettenetesen gagyik. Maga az elrendezés ok (megszokható), de ez a kattogás rémálom. Ráadásul, így fél évesen nekem már nem is mindig kapcsol (kattan, de nem reagál...picit erősebben kell nyomni...ez idővel nyilván xarabb lesz
).
Netflixnél én csak néztem, milyen szaggatásról beszél mindenki, és örültem, hogy nekem ilyen nincs (még az önkényes fw frissítés után sem), aztán a napokban belefutottam egybe, ami gyakorlatilag nézhetetlen volt. Nem biztos, de talán eddig azért úsztam meg, mert a Netflixen HDR10 tartalmakat néztem, legutóbb megy egy DoVi filmet. Szóval nem biztos, hogy minden streaming oldalon minden formátum problémás...ez talán lehet egy magyarázat arra, hogy ugyanazzal a fw-vel különböző userek különböző tapasztalatokkal bírnak...(?)
-
boborján2
senior tag
válasz
Sindare #27785 üzenetére
Ha mondjuk a laptopon megnézek egy hogyan végezz otthon aranyér műtétet egy kiskanállal videót, akkor az ne legyen már ott a home screen-en ha átjön a család.
Yt inkognitó mód lesz a Te barátod.Ez amúgy szerintem olyan dolog , hogy egy személyre szabott profil az valahol privát szféra. Mi egyébként úgy csináljuk , hogy a TV -n egy családi profil van beléptetve , ahol mindenki nézi amit akar. Aztán az ajánlások vegyesen jönnek és mindenki talál rajta olyat ami neki való.
Persze lehetne a profilokat váltogatni , de a tököm sem foglalkozik vele. Bekapcsoljuk és nézzük.Hogy a személyre szabhatóságban miért nem adnak nagyobb teret , azzal persze lehet vitatkozni. De nem hiszem hogy a google ezen változtatni fog a közel jövőben.
A többit hiba passz, 835 van , alma nincs , netflix és távirányító hibátlan.
-
ricsik
őstag
válasz
Sindare #27790 üzenetére
TCL-nél alap gond, hogy melyik firmware van fent. A 805 tulajok majd megmondják melyiket érdemes, de elmondható, hogy nagy eltérések vannak a különböző verziók közt.
Régebben volt, hogy az egyik elba a DV-t, a másik megjavította, de elba mást. És így tovább.
Fel kell tenni egy olyat, ami a kívánalmaknak megfelel és azt kell fent hagyni.
Lehet hogy nálad pont nem a gyári lesz a megoldás.
Ami pedig google TV, azon nem fog a gyártó szoftvere változtatni, azon csak a google tud, mint pl a kezdőképernyő szarságai.st6969: gondolom nagyon nem mindegy, hogy komplett tv rendszert kell e fejleszteni, vagy a meglévő rendszert kell csak finomhangolni firmware-ekkel.
-
pictigjis
őstag
válasz
Sindare #27785 üzenetére
totálisan értelmetlennek tartom azt a főképernyőt, soha nem használjuk. "last used input" a bekapcsolási beállítás, és viszlát, probléma
egyébként ez a netflixes panaszkodás is kezd kicsit fárasztó lenni, lassan őket is noszogathatná valaki, hogy rakják rendbe ők is az androidos appjukat
(805 + apple tv továbbra sincs semmi érdemi hiba, local dimming közepesen tévéadásoknál is teljesen oké sportra is)
-
XenHai
senior tag
válasz
Sindare #27785 üzenetére
Szia a fiók beállítások alatt be lehet állítani a főképernyőt egyszerű üzemóda.
De akkor nem enged telepíteni appokat a store-ból ....
Ja látom megtaláltad igen apps mode. Szerintem jó lenne de a telepítés miatt ki be kell kapcsolgatni vicc az egész. Ez a googleTV hibája más tv-n is ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videószerkesztés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest