Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
st6969
üzenetére
Na én anno a monitoromnál néztem ezt be. Nem volt összetaperolva, összekoszolva semmivel, csak por volt rajta. Gondoltam vizes mikroszálassal megtörlöm.
Olyan csíkos lett, ha fényben kicsit oldalról ránéztem, hogy csak na! Úgy oldottam meg, hogy a vizes törlés után abban a pillanatban rámentem papírtörlővel és így feltörölte a nedvességet, ezáltal a csíkok nem tudtak kialakulni a felszáradt víztől.TV esetén ez viszont nagyobb méretű kijelzőn kb kivitelezhetetlen lenne, mire elkezded törölni, a másik oldal már rég csíkosra szárad. Szóval én mind a TV, mind a monitorokat mikroszálas Viledával törlöm szárazon. Addig okés, amíg nincs rajta a poron kívül más szennyeződés, szóval ne tüsszentsd le a kijelzőt.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor