- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente1991
tag
válasz
mikrofon #8481 üzenetére
Ezt hol-hogyan kell beállítani?
Közben csináltam a tévén egy gyári visszaállítást, újraraktam mindent, az égvilágon minden rendben van, csak ugyanúgy a Plexszel van gond: lejátszáskor vagy vibrál a kép, vagy lejátszás szüneteltetése és indítása után a hang továbbhalad, a kép állva marad, beletekeréskor pedig csak gondolkozik, és 20 év múlva sem történik semmi. Tényleg semmi extra beállításom nincs, a tévés applikációban bejelentkeztem a szerverre, átállítottam a médiák sorrendjét, és ennyi, használnám, ha működne.
El vagyok keseredve, mindenben kielégítő lenne a TV, csak a Plex nem működik, pedig Kodi és SmartYoutubeNext mellett napi használatban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest