Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Levente1991

    tag

    Sziasztok!

    3. napja használom a C725-öt, és tapasztalok egy most már eléggé bosszantó problémát, remélem, hogy csak valami beállítás kérdése, amiről én nem tudok, és nem valami "ezzel együtt kell tudni élni" dolog...

    Szóval Plexet használok a laptopomon lévő filmek lejátszásához, 150/5-ös internetem van, saját routert - TP Link Archer C6 - használok, ami a tévétől kb. 30-40 centire van. A legalapabb Xvid-filmektől FullHD-ig szoktam filmeket nézni, korábban Mi Box 3-on ezeket problémamentesen és kifogástalanul le tudtam játszani, most azonban a C725-ön akármilyen filmet próbálok Plexen keresztül lejátszani, elkezd a kép pattogni, vibrálni, ha ez nincs, akkor pedig a film megállításakor majd újra elindításakor a kép állva marad, a hang pedig folytatódik.

    Ugyanazon a hálózaton van a laptopom amin a Plex szerver van és a TV, a feltelepített kliensen nem állítottam semmit, bejelentkeztem a fiókomba és kész. Ugyanezen beállítások mellett a Mi Box 3-on semmi probléma nem volt.

    Van erre valamiféle megoldás?

    Illetve ami a képminőséget illeti, nem igazán találtam meg a számomra leginkább ideális beállításokat, az emberek arca ilyen furcsán rózsaszínes-fakó körbe, nem igazán értek az ilyesfajta beállításokhoz, ezért tűnhet idétlennek a hozzászólásom, szóval színbeállítások terén is elfogadnék némi segítséget, de elsősorban a Plex lejátszás aggaszt.

    Egyébként szeretem a tévét, eddig munka miatt nem nagyon tudtam belemélyedni a dolgokbade ez a két dolog eléggé megijeszt. Remélem, hogy csak egyszerű felhasználói hiba, és nem a készülékkel van baj.

    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák