Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
TCL 728 tulajok, bennem van a hiba? Én még mindig a fényerő állítással küzdök. Egyrészt már azt se tudom, miért inaltiválódik (csak a csúszka megy, de a fényerő marad egy középértéken)
tv adásnál egyszer-egyszer működött már (szabvány képmód, minden képjavítás és ai meg egyebek kikapcsolva), de aztán, ha bármit állítgatok máshol, utána nem funkcionál. Teljes újraindítás után jó esetben igen. Fényerő ai sem aktív, sőt tényleg mindent kikapcsoltam, full kézivezérlés, mégsem szabályoz, csak a csúszka megy látszólag (meg ott kiírkálja ezt az energiagazdálkodás szöveget néha). Szóval én vagyok a hülye, vagy a firmware?Másik: az a ledfény simítás, vagy mi a bánat az mit csinálna tulajdonképpen? A mozgásmegjelenítés menüben...annyit vettem észre, ha bekapcsolom, sötétebbre áll be a kép...
Bocs, ha lámázok, de engem ezek zavarnak, attól függetlenül, hogy ez egy marhajó tv.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
tv adásnál egyszer-egyszer működött már (szabvány képmód, minden képjavítás és ai meg egyebek kikapcsolva), de aztán, ha bármit állítgatok máshol, utána nem funkcionál. Teljes újraindítás után jó esetben igen. Fényerő ai sem aktív, sőt tényleg mindent kikapcsoltam, full kézivezérlés, mégsem szabályoz, csak a csúszka megy látszólag (meg ott kiírkálja ezt az energiagazdálkodás szöveget néha). Szóval én vagyok a hülye, vagy a firmware?
Vhiktor