Hirdetés
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyáron jöhet a második Skyline
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
vargalex #36214 üzenetére
Közben bejelentettem a hibát és vissza is hívtak. Ezután a Videoton szervíztől kaptam egy e-mail-t, amiben leírják, hogy a TCL-től megkapták a hibajelentést. Kérnek még számla fotót, jótállási jegyet, készülékről teljes fotót, az adattábláról fotót és az elérhetőségeimet. Persze ezek a TCL oldalán fel vannak töltve...
Rákeresve látom, hogy vegyes a szervízzel a tapasztalat. Remélem nem kapom vissza rosszabb állapotban a TV-t, mint ahogy elviszik. Most karcolás mentes.
Amit még nem írtam (és a Milyen TV-t vegyek? topicban olvasottak után jutott eszembe: olyat is produkált már a TV párszor, hogy magától bekapcsolt. Nem volt áramszünet, a wifi-n keresztüli bekapcsolás nincs engedélyezve (a linkelt topicban is egy TCL TV-vel kapcsolatban írta valaki).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest